27 med kyrkogård på varsin sida..

Den senaste tiden i mobilbilder..

Kände mig nöjd över håret-bild.

Var på besök hos Carolinis och Melinis.
Den falske kakaoinspektören tabbade sig.
Frosting overload <3
Jag och pappa firade min 27:e födelsedag en dag i förväg med en rejäl måltid. Plankstek.
På väg hem med kyrkogård på varsin sida.
Dagen efter min födelsedag var jag hemma hos Mille, C och T. Vi gjorde och käkade sedan upp kroppkakorna

Fick nya fönster :)

Iskallt på väg till skolan.
Konst?
 

Food adventure FOR AWESOME PEOPLE..

Det finns två personer som jag älskar, Simon och Martina. Vet inte hur många timmar av youtubeklipp jag sett den senaste tiden med dem. Simon och Martina är ett kanadensiskt par som bor i Korea, jobbar (eller har dem slutat?! Hmm..) som engelsklärare. Men nu verkar dem hur som helst vara upptagna med sitt eget företag, där dem främst gör youtubevideor för dem som intresserar sig för k-pop, vilket jag inte bryr mig ett jälla dret(= som betyder skit, för er ickevärmlänningar) om. Där emot äääälskar jag deras mer personliga videor där dem går ut och ganska pedagogiskt pratar om och visar upp Korea.
 
Det jag älskar allra allra mest, två saker, 1. när Spudgy och Dr.Meemersworth, deras fantastiskt söta hund och katt får vara med. 2. Deras FapFaps! Vill bara åka till Korea och äta ihjäl mig med dessa söta och knasiga typerna, gaaah..
 
Sexy food porn shots <3

Put a bird on it..

Jag fick en almanacka på praktiken (som egentligen köptes in för att ges bort som julgåvor till stammisarna), som var enkel och fancy. Ville faktiskt ha den, men dum som jag kan vara ibland så glömde jag bort den och förra veckan gavs den allra sista bort bu-huu.. Ja så nu fick jag fixat det själv och när nu fina möjligheter som en personlig almanacka finns. Då bör man ju ta den, så man blir riktigt nöjd och glad.. och lite fattigare, tackolov för faktura yay! Ömm, Glöm att ni hörde det där barn *host host*.
 
Framsida och baksida. Så jälla fint! - Usch, vem vill ha en död fågel på sin almanacka?! - I do, I do!!!! :D

Blåsjobb och dålig stämning..

När jag (kom fram till) och åkte ifrån Vara (efter att ha firat jul där) fick jag äntligen se detta afk!
Hade en trevlig nyårsafton med vänner. Ensam påväg hem, var det dock mindre trevligt. Tjejen till vänster hade spytt på golvet och bland annat hamnat på killens skor, därför sitter han på nackstödet. Där satt han hela långa vägen och höll för ögonen och skämdes tills bruden som spytt gått av. Underbart!! Yay för dålig stämning! Fast å andra sidan var lukten förfärlig i den trånga bussen :(
En bit in i januari lekte jag och Mille inne på Party.
Så började man skolan igen och i samma klass går greven själv :P
I torsdags direkt efter färgning och ett ordentligt blåsjobb (höhö..). Min mobilkamera är tydligen bajs i vissa typer av ljus :( Wääähh..

Soft red ombre..

Mmm..yes, då har man ignorerat bloggen i en mindre evighet igen. Har haft mycket för mig och har därför inte haft lust. Börjat komvux har jag gjort, halvtid, pallar inte mer än så skolmässigt. Tillbaka på frisörsalongen (praktiken jag hade i nov/dec) är jag också, dock är det inte en praktik längre, jag är snarare där och hjälper till två dagar i veckan. As bra, det håller mig sysselsatt och social utan att det ta för mycket energi från skolan. En annan fördel är ju att jag fått håret klippt, det var visserligen i december och i torsdags så fick jag håret färgat, då dem skulle pröva nya färger och behövde ett hôvve att testa på. Nu har jag en soft röd ombre :D På Salong Modas intragram ligger nu denna bild uppe.
 

RSS 2.0