Gött..

Igår kväll käkade jag en mega jordgubbe! Nomnomnom..

Svärmors tunga..

Här har du Kirrilin..

Bored to death..

Fixade säsong 3 av Bored to Death, som var asbra, inbillar mig att allt var snyggare och bättre, det var trots allt länge sen jag såg säsong 1 och 2. Men snyggt och bra var det minsann och Jason var snyggare än någonsin med nya frisyren. Gah.. Ledsamt nog så har serien lagts ner. Älskar och hatar amerikansk tv så hårt som skapar och lägger ner så otroligt bra serier. Jag vet att hatet består, efter tidigare erfarenheter, skulle inte förvåna mig om tio år eller så att jag gett upp tv av just den anledningen, med undantag av nyheter och väder I guess :/


Gogogaga..


Gungeli-gung..

Idag, förutom att panikköpa kålpudding och låta folk tro att det lukta fis i bussen så trotsade jag min möjliga förkylning med att möta upp Caroline och Meline för lite lek på lekplatsen i våra gamla kvarter. Sen kom även Carolines syster Sanna. En skön dag trots allt.


Score..

I förrgår kväll (tis) så såg jag några timmars stå-upp material från komikern Louis CK, bäst av dem alla!! Jag skrattade så jag grät och med tårar kommer snor, efteråt var mina bihålor var lite ömma och igår blev det i alla fall inte värre, tills jag började kolla på mer CK. Jag misstänker att jag kanske gjorde mig extra försvarslös mot basilusker genom att ha satt igång snor och tårkanlerna och på så sätt fångat upp något på turen före, under eller efter mitt möte samma dag. Eller är jag bara löjlig som tänker så?!

Hur som helst, det behöver ju inte vara en förkylning, men fy fan, det är det säkert, wääähh.. Livet alltså! Jag sket dock i allt det här och tog bussen ner till stan idag för att hinna köpa kålpuddingen från Roffes jag suktat efter i en mindre evighet, jag hade drygt en halvtimme på mig och hann nätt och jämnt, score! Varför jag inte gör det själv?! Jo jag ska, men än orkar jag inte tänka på att leva upp till farmors och mammas resultat, speciellt i mitt lilla kök, hoppas dessutom på att få göra det i en väns kök *hint, hint, nudge, nudge*.


Bihålor..

NI DÖDAR MIG!!

Bosse..

Att den här filmen, Moonrise Kingdom, inkluderar Bruce Willis skulle vanligtvis ha gett mig dåliga vibbar och resulterat i att jag skydde den som pesten, men nu är den här film"affischen" så jävla snygg att jag tänker se den i vilket fall som helst. Nu säger inte jag Bosse Villis är en dålig skådis, men han brukar ju typ bara vara med i en sorts film, som inte helt faller mig på läppen. Action är inte mig grej, men ska det va, ska det vara riktigt jävla bra.


Målad av Michael Gaskell.

Sweeping Beauty..

Fan va säxigt, nu hettar det allt till i mina kinder ;P

Barnens detektivbyrå..

Jag kollade på gamla barnprogrammet 'Barnens detektivbyrå' igår, sjukt lite moralkakor när det kom till ämnet sprit må jag säga. 'Gentjänst?! Det är en ära att vakta min pilsner!' och 'blir man alltid så här trött av att dricka sprit?' och ett '-usch va äckligt -pröva det här istället, den var lite godare' typ. Alltså.. Inget 'jag ska aldrig dricka igen' eller några spyor eller ens en uppläxning från föräldern som kom på dem. Vem blir avskräckt av att få höra att man blir lite sömnig av sprit?! Å andra sidan såg jag detta när jag var liten och jag har aldrig varit full i hela mitt 26åriga liv så...


RSS 2.0