Pussiluss..

Imorn ska jag på en vigsel för två fina bekanta. I övrigt händer inte mkt, tänkte bara ta hand om mig själv och läsa om min favoritbok Darling Jim. Imorn för ett år sedan var jag promenad med Carolinis och Melinis :) Då togs dessa.

Blubb, blubb..

'Blubb blubb' är något jag alltid tänker när det är stillastående i mitt huvud och jag försöker få igång den igen. Lyckas oftast inte, men 'blubb blubb' är något automatiskt. Det är väl någon sorts omedveten referens att jag identifierar mig med en guldfisk random fisk (med rekordkort minne). Det ska jag väl erkänna att jag den senaste tiden känt när jag öppnat upp bloggen. Så detta är ett blubb blubb inlägg you see. Men jag har hört att en bild alltid livar upp.. Så här kommer ett foto som Johanna tog på mig 2010. Fan vad glad jag är för att hon gjorde ett sånt asbra jobb, jag är ju så sällan med på bild (som även blir bra) att jag blir frustrerad och sur ibland!
 

Sommarlov..

I fredags gick jag på Sannas skolavslutning, härnäst är det gymnasiet för hennes del.


Utanför, tittar in.

Bättre än så här blev inte, det går så fort och är så jäkla oskönt att stressa fram kvalitet när det är folk överallt. Det som krävs är location, location, location. Helt enkelt.

Casual in church :P

Meline och Caroline tänder ett ljus, även detta framstressat då en ny bunt ungar skulle in i kyrkan. Blä!


Whaddup Melinis? Sur, ledsen, skeptisk?

Uppfriskande..
Underbara 90-tal..

Tänkte kolla Drömprinsen - Filmen om Em innan jag lägger mig, underbara 90-tal. G'natt på er!

Keep on trucking..

Ber om ursäkt till er och till mig själv. Jag vill blogga, släppa ut mina frustrationer, dokumentera saker jag gjort, saker jag gillar, foton jag tagit och sånt som egga min kreativitet och kanske eran as well. Mitt minne är ju så kort och att skriva om det gör det lättare att minnas. Men just nu är jag så fokuserad på att jobba med min attityd, lista ut saker och ting och hitta praktikplats/jobb och när jag inte gör det så är jag ensam och har tråkigt, det är ju inte ens fint väder som gör att det känns värt att ta sig ut.. och det är ju värt att skriva om INTE! Så det lär bli fattigt här på bloggen ett tag till, men jag försöker. Jag har ju trots allt inte tömt min kamera än, så det lär komma lite foton snart ;P

Men tills dess får ni hålla till godo med några somriga foton från 2010 som snart ska in på min flickr.
It's times like these you learn to live again..

Tänkte somna till tonerna av Foo Fighters nu, dem får mitt hjärta att dunka lite hårdare. Så många minnen. Har jag sagt att jag älskar musik?!:´)!?


Foo Fighters - Times Like These

...

I söndags var Mamma på besök från Vara, vi kollade på film, lagade mat och tog det lugnt. Dagen efter när hon skulle åka hem igen gick vi först på stan och käkade sen på Kebabhouse. Kort och gott. Åh shit håller på att somna i detta nu, fast det kanske bäst så då jag är ruskigt sugen på att gå upp halv 7 bara för att se Nils Karlsson Pyssling :P Om jag är 6 eller 26 år gammal får ni lista ut själva?!

Natti nuffsan

tv..

Eftersom jag följer flera serier straight outta usa så blir man lätt frustrerad, då man avverkar avsnitten i ett huj och man vill ju bara ha meeeeeeeeeer! Sen har ett flertal serier haft säsongsavslutning :( denna väntan! Här är två serier jag kollat mkt på den senaste tiden.

2 Broke Girls (Kat Dennings är så jävla snygg, girlcrush-varning)


Girls
RSS 2.0