Galenskapen <3..

Då har man börjat bli bananas på Twin Peaks igen :P
Galenskapen <3
Om jag någonsin kommer tatuera mig så kommer det med stor sannolikhet ha med Twin Peaks att göra!!
 

Utomhus..

Här får ni några random utomhus pix från Karlstad.

Sommar..

Nån dag när det är riktigt fint väder då ska jag sitta där han sitter, det är en fantastiskt fin utsikt över älven, en riktigt fin liten brygga det där :)

Den ständiga frågan..

Vad i helvete ska jag göra med håret, gå tillbaks till detta mörka? :S Eller en inte fullt så mörk version? En kallare eller varmare nyans?! Åh frustration!! :6

Nää fy fabian..

Hatar måsar då dem skiter, skränar och dödar småfåglar :( Wääh... Nu ska jag käka en macka och kolla på Sommarnattens Leende. Herrå.

Fredagsmys..

En glad nyhet, gubben jag skrev om i föregående inlägg tog det lilla förnuft han hade och gick ut i jobb så gött, nu slipper man honom! Sen är det ju fredag, så gött götti gött gött på den! Nu slänger vi negativiterna ut genom fönstret och tänker fina tankar i stället :) Här får ni lite ung kärlek från 2010..
(klicka på bilden för att se större)

HATET..

Jag är fattig och fast ett program genom af, som så många andra. Som ni förstår så är livet skit, men jag anstränger mig, försöker hålla modet uppe.. Men, när man vid en sådan tidpunkt träffar på en bitter, otrevlig gubbe mitt upp i allt då börjar man fan ifrågasätta allt. Han är typen som brister ut spontant vad han tycker utan humor, alltså jag menar, skulle han ha sagt det med glimten i ögat skulle man kanske ha skrattat, men denna har ingen humor och det är där bitterheten bara en hundradels sekund efter sitt yppande sipprar ut och förpestar luften. Han verkar inte medveten om det, men tydligen så bryr han sig inte heller (det var alltså detta vi "diskuterade"). Han är också typen, om han blir kritiserad eller ifrågasatt, som frågar vad man menar och "spelar dum" tills man inte orkar bry sig längre och på det tror han att han vinner, lite smart på ett sätt men ja.. Urk! Härskartekniker är fascinerande men ack så jobbiga att deala med!
 
Allt jag hört från honom är att han "inte behöver det här och kan jobba om han vill, men det är inte rätt tid". Han har också nämnt ordet thai-hora och porr i grupprummet, vilket känns jättefräscht och relevant, hans hobby/liv/jobb/what ever består minst 75% av motorer och dylikt. Sen att han säger att det här programmet är meningslöst och att ingen kommer få jobb från detta. Vad ska man säga?! Han har ju inte nödvändigtvis fel, det här är inte för alla, men det kan va givande för vissa och varför inte respektera den biten, göra det man måste och hålla käften i övrigt, det brukar väl gubbar vara så bra på i övrigt, eller?! :S
 
Nu är det dags för sängen, må gubben hålla sig borta från mina drömmar/mardrömmar annars fan!

Apa på snopp..

Fan vad jag älskar detta fotot, så bisarrt, nakenheten, apan, ansiktsuttrycket, plåstret, rivmärkena, positionen av hans ben, färgerna, bruset. Sjukt fascinerad!
Foto: Ryan McGinley

No ding-ding without the wedding ring..

Som sagt så var jag ju på några bekantas bröllop i lördags. Domkyrkan i Karlstad. Förutom det att jag fick vara med vid den fina stunden så fick jag ju öva lite också (till A&Ts bröllop i augusti), dock ganska så begränsat, satt näst längst bak.
 

Jag ser dig allt..


RSS 2.0