...


Taget strax efter tolvslaget vid nyår.

Lyckat..

Håller som sagt på att redigera lite foton. Det här fotot på mig och Carro togs 2009 när vi åkte finlandsfärja med en bunt kompisar. Här hade jag markerat allt ovanför våra huvudet för att ta ner den gula nyansen, men i stället för att göra det så valde jag att använda "content-aware" istället. Ibland har man bara så jävla tråkigt och bara drar till med något, som här t.ex. hehe..


Taco flavoured kisses..

Har haft fullt upp med att inte göra mkt alls, har gått på en lektion (den andra var inställd), men mest har jag suttit med datorerna och min externa hårddisk för att få kaoset att bli lite mer organiserat. Har lyssnat på sjuka mängder TSKNAS, sen blev det Caroline och Meline-häng igår vilket var sweet, vi gick igenom foton som hon ska ha. Så det är något som jag kommer få fortsätta att jobba med i helgen, på gott och ont säger jag bara.

Idag har jag nästan inte ätit någonting, en liten yoghurt och en billys pizza och eftersom det är fredag imorn kan ju bara inte låta bli att tänka på typ TACOOOOS och grejer! Nomnomnomnom..

A just fan, en stor anledning till mitt dåliga bloggeri (förutom att det typ inte händer något just nu) är att jag inte kunnat redigera som jag velat, men nu när jag har en ny dator med en HEL skärm som jag dessutom fixat Photoshop till så kommer det bra mkt bättre. Ja, nån gång i veckan i alla fall. Laters.

Så jävla bra..


Jim..

Efter att ha läst 'Döden på en blek häst' blev jag otroligt ivrig att få läsa mer, problemet var dock att jag inte hittade någon bok som levde upp det jag vill få ut av en bok. Dem finns ju där ute, men hur hittar man dem? Så därför frågade jag min bokkunniga kusin om hon kunde tipsa mig om en bok som var 'spännande och mörk. Som inte direkt var erotisk men hade mkt sexuell spänning'. Det jag menade med det sista, för att vara lite extra tydlig.. var en bok som inte var inriktad på sex men som samtidigt behöll glöden, sensualiteten. Sen ville jag självklart ha kvalité allt utan att kompromissa.

Hur som helst så tipsade hon om 'Darling Jim', som jag läste ut igår. Den hade allt jag önskade och lite till. En mörk, hemsk, spännande och ja, lite småsexig saga för vuxna.

Jag blir mer än lycklig om ni kan rekommendera fler böcker till mig!!

...

Ser fram emot denna.


Sicket fôlk..

Blev rekommenderad den här sajten på facebook idag och jag har seriöst läst 24 sidor fulla med roliga och hemska beklagerier som fått mig att skratta mig till tårar ett flertal gånger.. Nu pallar jag inte mer, på ett bra sätt!


Today, I was sexing it up with my boyfriend. Halfway through, he looked at me and said, "Y'know what you never see in a porno? Intellectual conversation. Read any good books lately?" He wouldn't keep going until I answered.

Today, my girlfriend dumped me because I have never read any of the Harry Potter books.

Today, I came home with a friend to find my mom scratching my dad's butt with a fork.

Today, I was bored and started touching myself watching TV. My mother walked into my bedroom with a phone in her hand and yelled, "Stop jacking off and talk to your grandmother.

Today, I accidentally called my teacher "Babe".

Today, I was cooking with super hot ghost peppers. The package said "After handling them not to touch your eyes, nose or pets". They should've added "penis" to that list.

Today, I had an upset stomach. I lay down in bed with a bucket nearby just in case. Later on, the urge to vomit overcame me, and I puked into the bucket. I realised too late that my cat had chosen to sleep in it. He jumped out and spread vomit all over my apartment.

Today, I'm so insecure that I was still slightly flattered when the demented old man at the nursing home where I work hit on me, because at least somebody finds me attractive.

Today, I was diagnosed with a clogged milk gland. I am not, nor have ever been, pregnant and therefore have also never breastfed. This condition is caused by my boyfriend's over-active urge to suck on my nipples. I'm in horrible pain, and he won't stop laughing.

Today, my girlfriend was giving me a hand job when she started crying. Despite my pleas for her to stop and attempts to comfort her, she insisted that she continue. I feel like a monster.

Today, my older brother burst into my bedroom at 4 am to show me photos of sushi.

Today, while shopping at Wal-Mart, a random guy grabbed my butt. When I turned around to slap him, he shook his head, said "Nice ass but such an ugly face", then walked away. I've never been told I'm ugly before.

Today, my mom asked me to help pick out clothes for my grandma to wear in her casket. I didn't know she'd died.

Today, I found out that I've been using a "Trick Scale" that my family bought to boost my self esteem so I'd think I was losing weight. I found this out at my physical, where I learned I have actually gained ten pounds.

Today, I woke up to someone screaming "FIRE!" When I sat up, my face went right into my room-mate's ballsack.
Apparently it was funny.

Today, I experienced the most intense pain I have ever had in my life. I was eating blueberries when my sister made a comment which sent me into hysterics. The force of having a bullet-like berry violently shoot out your nostril is more painful than it sounds.

Today, my friend told me how depressing it is that she hasn't had sex in two weeks. I haven't had sex in 3 years.

Today, my boyfriend told me that I can no longer sleep over at his house because his cat doesn't like it.
Mitt liv som hund..

Nu är äntligen en ny dator beställd. Min dator som jag har nu har egentligen inte varit med om så mkt brutalitet men i maj förra året efter en panikutryckning till köket snubblade jag på sladden, den åkte i golvet och sen dess har den sett ut så här, vilket är otroligt frustrerande, främst när jag ska redigera mina foton! Dessutom blev ju nätsladden helt uppfuckad, vilket gjorde att jag inte kunde ladda datorn, så eftersom att sladden glappar så kan datorn stänga av sig när sladden ligger några millimeter fel.

I och med det bristande bloggeriet så har jag missat att berätta att jag i söndags varit på min barndomskompis Carolines dotter Melines namngivelse. Det var fint, som tusan. Det var också fucking-jävla-skitkul att få hänga lite med Carolines systrar som jag suttit barnvakt åt (tillsammans med Caroline) några hundra gånger typ, dem har blivit vuxna, så jävla spejsat! Hur vi låg alla fyra i samma gigantiska säng och sov, jag vid fotändan som en hund haha..


Rudd..

Paul Rudd, så jäkla skön han är. Kan både spela snygga, roliga, charmiga killen men också den vidrigaste losern av dem alla! Kan inte annat än gilla! Dessutom så saknades det lite dans här på bloggen ;P


Naaaaaw..

En trist och dyster dag som denna så hjälper det att titta in i ögonen på ett barn.. eller mina ögon, när jag var liten, för att vara mer exakt :)


RSS 2.0