Nytt liv..

Köpte en jättevacker hortensia i helgen, behövde lite nytt liv i lägenheten. Självklart gör inte mobilkameran växten rättvisa, men är det enkelt så är det enkelt.

woo woo..


The gift of sight..

Våren är påväg, en bidragande faktor till det positiva humöret. Måste nog redan nu ta hand om mina små glober med ett par solisar B-) Men gud nåde den som börjar klaga om det börjar snöa, för det lär det göra, och får det att låta som att det skulle vara en omöjlighet.. FÖR DET ÄR DET INTE! Ok, där höll det goda humöret på att ryka :S


Insikt ftw..

Nä, här har det inte hänt mkt. Jag har nämligen varit illa tvungen att skita i internet-livet och köra en intensiv pepp-åtgärd. Då jag hade en paniktvätt som jag ändå missade, ett möte, tvätt som äntligen blev (sista-minuten-)tvättad, ett (skräck)möte till, städat, storhandlat. Så nu efter städning, tvättning ect. ect. så känns det lugnt igen. Skapligt iaf.

Haft en lugn och skön kväll ikväll, hade jag mått skit i allmänhet idag så hade jag mått ännu sämre när jag fick veta att bror befinner sig i Paris just nu. Vad jag menar är att jag skulle inte kunnat sett det fina i det hela, utan bara vältrat mig i min egen misär, hehe.. Men nu gör jag ju inte det, så varför ens ta upp det tänker ni, jo för att jag måste få det ur mig, säger jag. För nu mår jag asbra och kan känna mig jävligt glad för hans skull. Insikt ftw!

En annan sak att vara glad över är att mitt lilla gullefjun Kirrlin flyttar tillbaka till Karlstad i helgen, wiii...


Fikade med Bea och Isaboo, idag för ett år sedan, åhh.. Mina små honungsburkar :) Ja, jag såg senaste Nalle Puh-filmen idag, sue me!?! :P

Kattgos-delux..

Lite kattgos hade inte suttit fel nu alltså!!

FULvecka..

Har haft en riktig fulvecka så jag lägger upp den här och väntar på bättre tider :P


Skrevens afton..

I onsdags fyllde jag som sagt år, 26. Gick främst ut och käkade med pappa på kvällen. Fick en femhundring (trots att jag egentligen fått mina födelsedagspengar :P) och av pappas fru fick jag ett par fina muggar i samma serie som faten jag fick förra året. Käkade min första plankstek och jag höll på att dööö.. så gott!

Men tårtan som jag desperat kände att jag ville göra själv gjordes inte förän på fredagen. Den blev definitivt godkänd på lördagen då vi, jag, Sanna och Bea, var hemma hos Isaboo för att kolla på melodifestivalen. Hemmagjord pizza och kladdkaka stod också på menyn.


Färdigköpt chokladtårtbotten, chokladmousse på understa lagret, hallon och grädde med mosade hallon på det mellersta lagret, uppstrykt med en annan chokladmousse med extra kakao i för att minska sötman.


Sen fick jag en present, det var verkligen inget jag väntade mig. Dock ska väl erkännas att jag har lite fobi för den typen av text, på stenar och ni vet inrednings-text som det t.ex. står home och love på. Men är det kärlek så är det, sååå.. den här presenten ska inte dras ner i skiten bara för att jag råkar ha några åsikter :P Hehe..

Och betydelsen av titeln ska vi inte ens gå in på :)

26..

Vi får se om det går liite bättre som 26 åring?! :)


Krans..

Här är ett foto från Melines namngivelse, dagen till ära fick Meline en krans och barn som hon var ville hon inte ha den på sig längre än några minuter tyvärr :P Så här ligger kransen med sin mosters vackra tal under.


RSS 2.0