2013 - Anything could happen..

Det skulle lätt kunna se ut så här i mitt huvud just nu, då mina inre konflikter inte kan redas ut så här i mellandagarna,
försöker vara tålmodig och inte tänka för mycket. Men det är svårt. Som fan!
 

Ellie Goulding - Anything Could Happen

Fabulös jul..

En tag innan jul hängde jag med Mille och katterna, lagade mat och kollade på en massa skumma grejer. Katterna blev helt bananas när kycklingen åkte fram, men slickade mest på det när de fick sig en bit.
I fredags så var det sista dagen på praktiken, så därför fick jag håret stylat innan vi stack på julmiddag på Frost...
..Så jälla gött!
På lördagen åkte jag till Vara, upptäckte till min förskräckelse att det inte fanns någon julgran. Tur nog hade jag varit med och klätt Kirrolins julgran redan.
Julklappar fick jag,  en trisslott utan vinst och två böcker, varav en som JAG hade köpt själv och glömt kvar här i Vara. Å andra sidan fick jag 2500 riksdaler totalt, såå.. tyck int synd om mig int!!
...och min bror var lagom julpepp :D

Merry X-mas, you filthy animal..


Så jälla gölligt..


Trucker..

Ok, några saker har hänt.. praktiken blev förlängd 2 veckor, så nu har jag praktik till den 21:e :) i torsdags åkte jag till Malmö för att träffa min bror och hans flickvän, för första gången, otroligt härlig och skön person. Lätt att ha o göra med. Hon mötte upp mig på stationen, vi åkte hem till bror, tog det lugnt, bror kom hem, käka lite och drog sen till KB för REFUSED Aaaaaaaaaaaahhhhhh... X) Träffade på både vår kusin och vänner till bror.
 
Känslan 'jag kan dö nu' infann sig definitivt. Det var packat med folk och alla var svettiga och varma och vad det gällde kroppskontakt så har jag fått nog på ett jäkla bra tag framöver. Rather be dead var nog deras höjdpunkt och jag.. jag.. jag saknar ord! Ärligt talat så trodde jag att det skulle vara saker och ting jag skulle störa mig på. Till exempel så kan Dennis engelska pendla väldigt mkt mellan charmig och bara rent förfärlig, men det fanns inget att anmärka på, inget kändes heller gjort eller sentimentalt som min bror sa, det kändes bara rätt och 'här och nu'.
 
På fredagen blev det inte mkt mer än att ta det lugnt, världens godaste hamburgare på Tusen & 2, så jääälla gott. Rekommenderas starkt! Brorsans flickvän stack hem till Österrike tyvärr, så bror och jag fick kolla på film själva, Ett Päron Till Farsa Firar Jul och Mupparnas Julsaga. På lördagen åkte vi till det nya köpcentret för att hitta vinterskor till mig. Efter en massa spatserande i köpcentret åkte vi in till Köpenhamn, fönstershoppade, käkade bratwurst, kollade på allt juligt. Kom snabbt in på Tivoli vid en inte fullt så upptäckt ingång, insåg dock att det var obehagligt mkt folk och stack ganska snart, då ut genom den smockfullt entren. Stackars människor som inte visste bättre. Åkte hemåt och tog med mat från Tusen & 2 igen, för att det helt enkelt var den bästa hej-då-malmö-maten. Tog en Trucker burgare btw, "TRUCKER 110:- BAKSMÄLLABURGAREN MED STEKT ÄGG, CHEDDAROST, BACON OCH JOHNNYS SENAP". Vi kollade på 2 Harry Potter filmer och Refused dokumentären.
 
Idag, söndag, käkade vi frukost på Che Madame, fint ställe det där, sen var det bara för mig att hoppa på bussen hem till Karlstad igen. Vid bussbytet i Göteborg så slumpade det sig inte bättre än att en bekant till mig fanns med på samma buss. Sånt är alltid kul. Any whooo.. Nu måste jag fan sova. God natt gullungar!

Refused, brors bild.

ChristmasBALLZ..

En födelsedag har firats på praktiken, jag har varit chef över julprylarna och på fritiden har jag tittat på en massa random grejer på datorn, bland annat på Louis CKs SNL framträdande :) Bästa kyssen jag sett på länge ;P
 

RSS 2.0