They know your secrets, and you know theirs..

Minimal ork att skriva, men,, I snabba drag så fotade jag en väns bröllop i lördags (skriver väl mer om det så småningom), söndagen var väl mer eller mindre förstörd (sinnessjuk huvudvärk) på grund av bröllopet hah! vad ska man göra? Påbörjat redigeringen har jag givetvis gjort, det lär ju ta ett tag att deala med, i övrigt har jag hållit på med några skriftliga uppgifter och kollat på massor av True Blood.

TUTTAR..

En fin dag hade jag allt igår tillsammans med Caroline och Meline på Mariebergsskogen här i Karlstad.
TUTTAR!! Hey, vem gillar inte det?!
 
 

omg..

 Så himla coolt! Nu ska jag kurera en mild huvudvärk, god natt alla!

GIF..

Två gamla gifar från 2010 :P Det enda som är synd med min "nya" dator är att det inte har en lika bra webcam som den förra.
 

Koppartråd kring träd..

Tog en promenad med Mille i museiparken och fick se detta innan jag stack hem och tog hälja. Fiiint!
 

Min inre tant..

Uhh.. vad jag avskyr att umgås med människor som inte fattar ens ett uns av vem jag är. Det krävs tydligen inte många års skillnad för att majoriteten av ens referenser känns som döda pixlar, i alla fall dem man värderar högst. Får dra fram alla mina mest triviala tråkiga eller löjligast referenser (inte alltid, men i många fall), de enda som verkar funka. Nu säger inte jag att jag tycker illa om dessa personer, verkligen inte! Men man kanske kan säga att jag inte gillar mig själv bland dessa personer. Hela den här situationen talar sitt tydliga språk, att jag är en redigt oskön typ i fel sällskap.

Så jävla tydligt att jag är äldst, med något undantag. Nä, här är bäst att hålla käften och lyssna på musik i så stor utsträckning som möjligt.. och kanske börja bejaka min inre tant :P

Skåne alltså..

Fan va fult det är i skåne.. inte!

Kirrolin..

Grattis önskar jag min allra äldsta och finaste vän, Caroline, som fyller 25 idag. Jag är så glad att hon finns i mitt liv, hur oskön och awkward jag än är vissa dagar så får hon mig alltid ner på jorden och känna mig bekväm igen. Jag kan ösa ur mig hur mkt kärlek och beröm som helst men ja, det säger ju egentligen allt.

Timber..

Stenshuvuds nationalpark.

Sillaluckan..

Befinner mig för tillfället i Malmö, med pappa och Cissi. Vi hälsar på min käre bror. Vi kom hit igår, käkade god mat och promenerade, idag var vi i Kivik och Simrishamn, köpte must och åt hur gott som helst, promenerade i Stenshuvuds nationalpark. Vilade på hotellet, har eget rum btw hehe.. kanske inget att skryta med?! ;P Käkade gött på Texas Longhorn och nu är vi tillbaka på hotellet. Imorn åker vi hem, kort men väldigt gott! Ni får hålla till godo med tre mobilbilder (de två första är brors).
Stekt sill och potatismos i Kiviks hamn <3
Stenshuvuds nationalpark.
Baconlindad oxfile, med pommes och corn on the cob på Texas Longhorn.

RSS 2.0