In the name of the moon, I will punish you..

Möte och informationsmöte på af idag, hur kul? Nja, men de senaste 4-6 personerna jag haft möte med har varit riktigt underbara att ha att göra med åtminstone. Peppande, något krävande men jävligt förstående, jag tar faktiskt hellre ett möte än att prata med dem i telefonen faktiskt. Jag blir jättekonstig på telefonen, det går inte att styra, det spelar heller ingen roll om jag vet att den i telefonen är trevlig och schysst. Jag lägger alltid ifrån mig telefonen som ett vrak och har lust att ge mig själv en rejäl örfil :/

Förövrigt, på mötet fick jag ännu en gång veta att alla praktikplatser som någorlunda passar mig ligger i Skoghall, whaz up?! Borde jag flytta ellör? Yuck! Dessutom så ska jag tydligen få träffa en ny person nästa fredag, må jag ha fortsatt tur.

Tittar på Sailor Moon just nu, japp 37gb värt. Japanskt tal och engelsk text, vi får se hur länge jag pallar, för rösterna är nååågot höga. Det riktigt skär i öronen stundvis. Men det är ju så bra, hon är helt störd och mobbas av sin katt, otroligt fab! Snart sovdags, natti natti!


Snart äntligen..

För hundrade gången så håller jag på att få över i stort sett alla mina foton till flickr och det är fan inget lätt jobb då dem ska redigeras om vilket är svårt stundvis då jag inte alltid har fotat korrekt eller helt enkelt fuckat upp dem i tidigare redigeringar. Nu har jag bättre koll, inte för att jag är asbra idag, men jag är bra mkt bättre än jag var för bara något år sedan. Dessutom är jag mer medveten om vad jag vill, jag vill ha kvalitet och främst så vill jag ha fotot så bra som möjligt redan i kameran.. Och SNART ÄNTLIGEN är jag färdig med alla dessa bal och student foton från 2010, jag fastnade där ett bra tag då jag stirrat mig blind på dem X(

Jag är snart klar med min kusins student, de flesta ligger nu uppe på flickr.com bara att klicka här.

Dessa stiliga män..

Bror var nyligen på en Deafheaven (och Russian Circles) spelning, givetvis så var även kameran med.

Klicka på bilden för att komma till ursprungssidan.

Grattis B..

Man får väl gratta Brynäs antar jag! Men jag är förevigt trogen Färjestad!


Hetsen..

Seriöst, jag kan inte sluta tänka på kameror. Jag har haft min Canon EOS 400D sen sommaren 2008. Så den är ju något tråkig och jag vill desperat avancera. Innan 400D köpte jag några andra kameror, utan att riktigt fatta att jag var långsiktigt intresserad, inte heller fattade jag att det smartaste jag kunde ha gjort vid det tillfället var att lägga ner mer tid och pengar på att hitta en ordentlig kamera, fan att vara ung och dum alltså, det är lätt hänt, även för den bästa!

Det som utlöste detta inlägg var drömmen jag hade igår natt, jag drömde om den vackraste av de vackraste utsikter. Jag var försenad till något, men det gick inte att slita sig, allt eftersom det blev mörkare blev också utsikten läskigare, hemska djur och mörka moln uppenbarade sig i himlen. Jag fotograferade som en tok. Det kändes som om jag inte tog ner kameran så skulle jag dö, men det gick bara inte. Tillslut var det något som störde mig, jag sprang undan och tittade ner på kameran och alla bilder var något helt annat, skit.. Besvikelsen och ångesten var enorm och när jag trodde att det inte kunde bli värre så började min kamera är dela på sig, hur mkt jag än försökte trycka ihop den igen så var det omöjligt.

Mina ambitioner detta året är spara ihop pengar till inte bara en kamera utan två, vi får se hur den går, om jag får jobba något, om jag får vikariatet, för en av de uttänkta kamerorna ska jag fan ha iaf!

Från mobilen..


På väg mot påsk i Vara.

Jag har blitt "litta sne".

Påsk snölykta.

Vårtecken.

AS..

Hemma igen från påsk i Vara och jag är trött som ett as. Två matlådor med kålpudding fick jag med mig hem, den första åts upp direkt när jag kom hem och snart tänkte jag hugga in på den andra :)

..och nu verkar det som att jag är slut i huvudet :/ Det får bli tidig läggdags ikväll.

En obetalbar lycka..

Fan, nu grinar jag :´)

blåbärshuset..

Åker hem på tisdag eller onsdag har jag kommit fram till :P


(Matsalsfönstret) Åhh.. snart är det food, vilket till stor del är anledningen till att jag stannar lite längre måste jag erkänna :P

Vara påsk..

Glömt att säga att jag firar påsk i Vara, kom hit i torsdags, åker hem på måndag.

Virgin boy eggs..

GLAD PÅSK
Om du har ägg och tillgång till en kissnödig pojke som dessutom är oskuld så kan du tillaga detta i påsk.

Lyckad dubbelexponering..

Jag hittade det här fotot igår. Digitalt foto på ett analogt taget foto, dubbelexponering :P Det var nämligen så att när jag lämnade in min (120-film) rulle på framkallning så nämnde jag att jag ville ha jpg-filer också, men det glömdes tydligen bort. Jag har heller inte haft någon vidare lust att skanna in dem, så det får helt enkelt vara så här tills jag orkar bry mig.

RSS 2.0