Dröm..

Tänkte kolla på tv, sen läsa lite. Imorn ska jag till Lernia efter det ska jag hem och färga håret vilket jag inte gjort sen slutet av 2010, början av 2011 :S Onsdag och torsdag hade jag tänkt att redigera, redigera, redigera :) och ha ett Galenskapar maraton..

Som dem säger (eller snarare sjunger, i filmen Leif)..
"Dröm om kärlek när du somnat ikväll, dröm om lycka och en vän som är snäll. Dröm dig bort från problem och komplex. Dröm om sex! Dröm om sex! Dröm om sex!"

Parad, del 1 av 2..

Caroline, Karin, deras två kids och jag gick halloweenparad (för barn) igår.


Mjau?!

Så sööööt!!

Karins son spelar alltså pumpa :)

snel hest!


Man måste ju älska män som bär sin dotters rosa väska utan hämningar!

Caroline, tyvärr så gick du inte in rollen (katt) lika mkt som personen till vänster gick in i sin (svennebanan-stilbefriad-socmorsa).

Lånade Karins häxhatt några sekunder, inte min bästa look!

Fint besök..

Kjell 'redaktör kjell' Eriksson befann sig i Karlstad i dag, klart att man ställer upp och åker in till stan för att befria honom från sina bojor (nu var ju han iofs redan befriad vid min ankomst, jag var alltså tvåa på bollen). Han måste trots allt ta sig vidare i landet för att möta och hjälpa sina andra facebook-vänner.

Då han tidigare dykt upp i sina fb-vänners hem kände jag mig illa tvungen att städa och städa gjorde jag minsann, till en bra bit in på natten och sen det sista på morgonen. Nu var jag medveten om att han kanske inte skulle dyka upp över huvudtaget. Men jag valde att se det som motivation, är man motivationsberoende så är man. Nämde detta inför en kamera och det oroar, fast jag bjuder på den. Men snälla redigeringsguden.. var snäll mot mig, om mina minuter nu används :S Isaboo dök upp ca 20 minuter senare än mig, vi pratade lite och tog en del foton med Kjell och ett annat glatt gäng. När NWT väl var på plats och skulle ta ett foto tackade jag nej, det fick Isaboo göra själv med Kjell och ja.. Han som var etta på bollen. För min del blev det lite mkt kaka på kaka, pallar liksom inte det. Lite mer prat med Kjell, en boksignatur, en kram och sen gick Isaboo och jag och fikade innan vi skildes åt. Nu är jag trött som aldrig förr plus en mild huvudvärk.

Vatten, bok, musik, sova. Verkställ.

Update 27/10.. Jag kom precis ihåg en liten detalj, en mkt fin detalj, som hände igår. När killen längst ner till höger skulle ta ett foto med Kjell blev han tillsagd av Kjell att göra sig av med cigaretten. Bra där Kjell, där vann du mer respekt från mitt håll!!


Snyggt, snuskigt och läskigt..

Höst var det ja, började nästan grina idag när jag lyssnade på musik på väg hem från affären. Lättrörd som fan. En annan låt/video jag hittade idag som verkligen fastnade var denna.  Snyggt, snuskigt och läskigt..


gäsp..

Vissa saknas lite mer än andra..

Träd..

Tagna den 11:e i Stadsträdgården i Karlstad.

Fabulösa färger!


samma fantastiska träd tre gånger om!

Tanter i parken, en cykel, vad kan man mer begära?!

titel..

Vaför jag inte uppdaterar. Livet är skitojämt just nu, så jag ligger lågt. Det vill säga; det händer inte något vidare mkt. Hur tråkigt som helst, hur frustrerande som helst. Bjäbb bjäbb bjäbb.. Jag har i stort sett bara lyssnat på Crazy Towns podcast, städat och gjort tråkiga  nödvändigheter. Har även provat och gillat nya klänningen. Ja, ni hör?! Jag slutar här och får återkomma när något av intresse sker.. eller när några foton blir färdigredigerade. Laters.

Vad är det för en dag..

Jo det är Bellas födelsedag Hurra! Hurra! Hurra! Idag fyller min bff och mentor med syster vibbar 24 år.


Detta var senaste gången jag fotade Bella, det får vi ändra på hörru du!

Nikon..

Köp min "gamla" kompaktkamera med inbyggd projektor här.

Nikon coolpix S1000PJ, en snygg, lättanvänd kamera i bra skick. Den har t.ex fått följa med på en Finlandskryssning och några konserter, så den är knappt använd. Efter kryssningen, på väg hem kunde jag visa båda korta filmer och foton i taket på bussen, väldigt uppskattat :P Så både ett smart och enkel sätt att visa upp bilder/video för vänner och familj. Är även ett fantastiskt redskap till bus moahaha.. Om det skulle locka haha..

Jag kommer sakna denna kamera! För i och med att jag har en dslr-kamera så har kompaktkameran knappt kommit till användning, vilket är ledsamt :(


Min kamera är dock svart. För övrigt.. Svårt att hitta en bra icke instruktions/recensionsvideo.

Hoppla..

...ooooch det blev klänning nummero tvååå (fr asos curve) som vann loppet, då den var mest iögonfallande och på grund av den otroligt lägliga prissänkningen :P Nu tänkte jag ladda lite innan jag lägger mig så jag känner mig lugn, trygg och på topp imorgon. laters..


Melancholia..

Såg precis Melancholia.. Bröllop, där kan man förstå alla känslorna som kommer, vare sig de är positiva eller negativa. Bröllop är ju i stort sett en enda stor känslostorm. Men efter det kände jag mig helt lost och blev nåågot irriterad över dessa 50.000 dramatiska stråkar, väderomslag och känslorus utan något förtydligande över vad som kommer ske. Men jag lovar, man får ett svar. Kände mig så jäkla snopen och 'Oj, jaha, jävlar, det var otippat' fast nu när jag tänker efter så var det inte så otippat, kanske var jag mest trög.

Det här är en film som inte alla kommer uppskatta, ingen action, inget pang pang, mycket prat, mycket tystnad. Det här är mer en film för de som uppskattar något mer tänkvärt och vackert. Jag hatar att säga sådant här just för att det känns som en självklarhet. Men jag är medveten om att många som inte uppskattar den här typen av film kommer se den i alla fall, bara för att den är kritikerrosad och för att Kirsten Dunst näckar, vad vet jag?! Men dem kommer bara klaga ihjäl sig och spy galla helt i onödan.. och sånt spyr jag galla på, helt i onödan.

Att välja en..

Är väldigt sugen på att addera en klänning till garderoben från Asos - Curve. Curve är en linje med kläder för större tjejer.. För jag må vara stor, men tråkig och ful vill man ju inte vara. För mig innebär inte tjock ful, men jag fattar (alltför ofta) varför folk får den åsikten. Sad but true!


Klänning 1.

Klänning 2.

Klänning 3.

Efterlysning..

Är detta du?

bff..

Ledsen för min frånvaro, man kan kanske säga att Tired as ballz-inlägget kan representera samtliga dagar. Jag vaknade omkring 12 idag och var helt lyrisk över min dröm, eller ja, slutet är allt jag minns.

Jag drömde att jag stod inne i ett rum, det var kväll och höstigt, det lilla dova ljuset som fanns var gult, ett stort fönster mot en innergård stod öppen med fladdrande gardiner. I sängen låg en kompis.. eller om det var mamma och sov. Sen var det jag och Frej Larsson, vi tre hade precis kommit in utmattade efter en lång biltur. Superskön och melankolisk känsla i rummet. Han skulle dock gå och jag var så otroligt jävla skitledsen över att  jag förmodligen aldrig skulle få se honom igen, så innan han skulle gå så bad jag om att få en kram nu och en till i dörren. Han gav mig en hård, varm kram och den varade rätt länge haha.. tillslut började vi vagga lite fram och tillbaks, sen ännu mer och skrattade och kramades ännu mer. Det såg inte dumt ut, det såg bara roligt och hjärtligt ut vill jag påpeka :)

När jag vaknade var jag asglad, men nu är jag bara ledsen, för jag saknar en manlig bästa kompis, jag vill fan ha en!! Om ni undrar varför i helvete det var Frej jag drömde om så kan jag ju bara gissa på att jag inte känner någon som är så extrem som han verkar vara, rolig, härlig.. ect. ect. sen är jag så oskön som människa, och skulle behöva någon i min umgängeskrets som är så där, helt enkelt. För mig är han en "fräsch" fläkt.

För övrigt så är det en omöjlighet att skriva om såna här saker utan att det låter töntigt, är smärtsamt medveten om det!

RSS 2.0