Senast från kameran..


Efter en tur på ikea.

CCC. Studiebesök.

Ajabaja.

Första advent.

Första advent. Gubbe kollar in grann gran.

Första advent. Eldshow.

Jul..

Nu vill jag ha snö, ta min första snöpromenad, blev förresten helt till mig i förrgår när jag fick veta att den stora granen äntligen stod på torget. På söndag är det första advent (julskyltning) och helgen efter blir det julmarknad i Mariebergsskogen. Är helt lyrisk över potentialen hur vackert allt kommer kunna bli.

Så här känner jag idag (syftar på låten), gungig, pirrig och glad.. Eller ja, 100 procent-igt hade det ju varit om snön hade falligt, men what ever, man kan inte få allt. Speciellt när miljön är åt helvete.

Shapes Stars Make - This is Epic

Era giriga, sommarfixerade bastarder..

Har bestämt mig för att avsluta prenumerationer på alla bloggar som ger sig hän snöhatet. Speciellt om personen har retat upp mig tidigare, och ja, det finns några bloggar jag följer som jag retar ihjäl mig på stundvis. Svennebananer, fotografer jag jag inte respekterar och de som verkligen älskar och vill leva i en rosa fluffig värld. Dessa människor tål jag inte, vissa kan kompensera de (som jag upplever vara) negativa sidor med något positivt, inpirerande och/eller coolt och då kan jag härda ut deras blogg.

Men hur som helst, det här med snöhatet, jag tjatar om det här varje år, men va fan, dem här människorna lägger ju fan aldrig av. Helt enkelt, för att jag ska palla vintern, kylan, mörkret och allt som hör till så vill jag inte höra en massa jävla dret (skit) som bara gör mig hatisk, opepp för det hindrar mig från att njuta av det bästa med vintern. Speciellt november/december/januari, ja för sen orkar jag inte heller av vintern och börjar klaga själv. Men där tycker jag att det är mer förståeligt. Hör ni det era giriga, sommarfixerade bastarder! Ansvaret ligger på er att hitta något positivt.

Like a bang, a boom-a-boomerang..

Hah! Man har ju en blogg också, lite lätt förvirrad är jag tydligen. Men jag säger som den gamle australiensaren sa till mig en gång, jag kommer tillbaka, med ännu mera himla många fina blogginlägg, jodå det gör jag. God afton, god afton, god afton.

:o..

Nu är håret färgat igen, sist var december förra året om jag minns rätt. Ja, världens utväxt har jag fått sporta i vilket fall som helst. Jag har känt mig handfallen och varit snål på utseende fronten i och med att plånboken varit.. inte direkt tom men på en våg som inte vill stå still. Så nu har jag äntligen unnat mig och innan året är slut ska jag till frisören, det är ett måste! Any whoo.. så tog jag några nya porträttfoton i fredags :)

Tog kanske 40 foton, hade tyvärr inte tålamod för fler så det gav inte så mkt till alternativ. Men jag är skapligt nöjd. Ska kanske nämna att sminkningen är min tolkning på en Lisa Eldridge sminkning.

Petöör..

Idag skulle Peter Rangmar fyllt 55 år, känns något upprörande att han togs ifrån oss så pass tidigt och tänk bara hur mkt humor material som vi gått miste om.

titel..

Här kommer lite spontan kvällsfrustration.. Vad är det som håller fröken Cecilia uppe? Jo, jag känner mig så jävla foglig, snäll och "duktig". Har så mkt hat och frustration i mig som inte får komma ut då jag måste upprätthålla den här duktiga och vuxna fasaden :S jag har heller ingen aning om hur jag ska lyfta på locket för att, jag vet inte, gradvis släppa ut all skit. I flera veckor har jag gått omkring och pendlat mellan att göra det jag måste och i stort sett ingenting, hur roligt? Nej inte alls. Har hittills fått min humor tillgodosedd via Louis CKs serie Louie säsong 2 och Crazy Towns podcast som är circus 40 minuter i veckan.. och där, strax under humor växer sig illviljan och hatet starkare. Hoppas fan inte att jag exploderar, men det lär jag väl göra så småningom.

Livet alltså.. Har förresten spärrat in en mygga under lampkupan från skrivbord-slampan. Så det så!

När du vill vara dig själv för en stund..

Jag har fått så himla fin respons på det här fotot på mig och visst det har jag fått på flera andra också. Men det som gör mig extra glad är att min mamma sagt att det är det här fotot som är mig mest likt :) Caroline tog fotot utomhus i mörkaste mörkret, tack tack hjärtat!


Palle-Valle-Balle-Skalle..

Galenskaparna & After shave är mina hjältar och är bäst på att döpa sina karaktärer! <3 Ville bara säga det innan jag säger god natt. God natt!

Parad del 2 av 2..


Häxring med dans inuti.Voldemort?


Det jagades barn, kastades löv...

.. och var allmänt creepy :P


RSS 2.0