Lôver..

Det är så många foton jag inte visat upp, lovar att jag ska ta mig i kragen och dela med mig de närmsta dagarna!

Say whaaat..

Det kan väl ändå inte stämma?!

En apa och en pingvin..

I lördags tog jag del av Earth Hour.. typ :S Datorn, modemet och kylskåpet var på, men i övrigt var allt avstängt. En massa ljus blev det.. Skit också att batterierna i kameran var schlutt, ni får nöja er med 2 kassa mobilbilder i stället.

En apa och en pingvin :)


Begär..


Hittad här.

Fuck you, it's over..

Herregud jag kom på det :) Jag kom på vilken Fuck You-låt det var jag gått omkring och tänkt på. Inte Lily Allen, inte Cee-Lo Green, utan Glasvegas. Älskar hans röst och sättet han sjunger just 'Fuck you it's over' på, så jävla hett!

Glasvegas - Fuck You it's Over

Det bara är så..

Jag accepterar och älskar mitt ytterst personliga organiserade kaos. Lika hårt och innerligt som jag älskar kaoset älskar jag även struktur, effektivitet och prydlighet! Men jag kan helt enkelt inte upprätthålla det i mitt personliga utrymme, hur mycket jag än vill. Det bara är så.Michael Johansson

True true..


Skit också..

Åhh.. Jag har rå-ångest för en grej, jag kan typ inte slappna av. Ska försöka ignorera det i några dar och sen bestämma mig för vad jag ska göra. Jag hatar det socialaspelet, umgås och kommunicera på ett eller annat sätt med folk jag ogillar eller helt enkelt inte trivs med! Tack o lov ska jag hänga med en människa imorn som jag aldrig tycks tröttna på. Isaboo..

Jag skulle mer än gärna skriva lite tydligare, men det känns så fruktansvärt dumt och simpelt egentligen så att jag tror jag låter bli. Dessutom kan det misstolkas galet fel och det vill jag verkligen inte.

kattgos..

Jag har blivit lite kär i den här typen av foto look.

Isabelle och Nora.

Alla 80-tals filmer på 4 minuter..

Nu ska det sovas.. Men först blir det "alla" 80-talsfilmer på 4 minuter.

Atomic Tom - Don't You Want Me (dir. Isaac Rentz) from More Media on Vimeo.


tötnöt..

Tittar här vilken tötnöt.. dididi.. <3

Meline.

Faktiskt..

Nu var jag faktiskt tvungen att hålla kameran så här, annars så skulle inte färgerna hamna i fejset på mig. Faktiskt! :P

Natthimmel..


Tagen igår kväll i Vara vid tio-tiden.

Hos någon annan..

Imorn åker min bror hem till Malmö igen, Björn och mamma sticker en sväng till Göteborg och jag kommer i stort sett vara själv. Jag har alltid älskat att åka bort till andra och få vara själv i deras miljöer, tänker främst på när mamma och jag varit och hälsat på min moster (må hon vila i frid) i Helsingborg under somrarna. Jag har alltid upplevt en spänning, något i luften när jag befunnit mig i Skåne som jag är helt ap-förälskad i!

Hemma hos moster älskade jag att snoka lite smått och bara uppleva atmosfären i hennes hem. Kika igenom hennes skivsamling och bokhylla, lukta på parfymerna, kolla in kylskåpet och se vilka saker hon slänger ihop en maträtt på, kolla in och bli inspirerad av den spännande inredningen, sitta i fönstret och uppleva hennes utsikt och höra hennes stadsljud, trafik, människor, svalor och duvkutter. Kanske sno en kaka och anstränga mig så att ingen upptäcker det och slutligen zappa runt på tvn i väntan på att mamma och mosters skratt och prat kommer tillbaka igen.

Vilka minnen!

Let me see your face..

Perfekt, hundens ansiktsuttryck, husses besvikna röst och den tragiska musiken <3

Kanske..

Befinner mig i Vara, fint väder och allt, min fina bror fyller år idag wohoo.. Grattis Henk-Penk! :) Förövrigt så hjälper han mig med att byta ut min hårddisk, det har inte gått helt problemfritt om jag säger så. Men nu är det bara lite behövlig mjukvara som ska in och alla filer, sen kanske jag kan komma med ett vettigt och intressant inlägg igen. Kanske.

Jaha..

Jag har gett mig fan på att få in en bunt foton på flickr ikväll, vilket kanske inte var så smart då det tagit hela dagen, kvällen, fram tills nu. Min plan är, som jag berättat om tidigare, att få in de flesta av mina gamla foton dit (dålig kvalitet eller ej), så jag slipper mer oro. Med tanke på alla foton jag tidigare förlorat och nu när datorn är på väg att ge upp. Att visa upp dem och ge personerna i dessa foton en chans att se dem är bara en trevlig bonus. För att komma dit klicka på länken längst ner i inlägget.

Anledningen varför det var en dålig idé är att jag ska dra till Vara imorn bitti och jag har inte packat, laddat mina prylar eller förberett mig på något sätt. Åh va dum jag kan vara ibland. Så jag tänker skita i att sova i natt, lägga en ansiktsmask, packa och göra lite andra nödvändiga saker. Ett blogginlägg till kanske, om jag får lite tid över.

Min Flickr.

Jävla skit..

Jag läste nästan halva boken igår kväll, Döden på en blek häst, det stör mig. Den är för kort (och lite väl lättläst)!! :( Frustration på hög nivå, fast dålig är den verkligen inte, annars skulle jag inte vara frustrerad. Jo, jag vet att det är sent, men jag tänker läsa en stund i alla fall ;P

Rockigt värre..

Rött, svart, vitt, kan det bli rockigare?! Synd att skorna inte hamnade i fokus, dem ser bättre ut egentligen. Man blir så jävla lat med en vanlig digitalkamera!


Trololololooo..

Hoppas ni får en fatastisk helg och ett leende i stil detta.. http://trololololololololololo.com/ :D

You'll know, you'll fall..

Drömde i natt om ett förälskat jag, allt var lite difust och gick i slow motion, han och jag stod i köket och bara höll om varandra och sakta, väldigt sakta rörde vi oss ned mot golvet där jag sen satt med hans huvud i mitt knä. Knäpptyst och mysigt, lite melankoliskt och otroligt kärleksfullt.

Jag kommer känna mig helt tom i helgen, är ganska så säker. Hemskt, hemskt!

Jónsi – Grow Till Tall

Great minds think alike..


Gif..

David & Sanna.

NU..

Jag känner just nu, NU, att jag har en massa kreativt i mig som vill ut. Men det finns för många hinder och så många måsten att det bara kommer ligga där inom mig och bara dö ut. Det gör mig ledsen och gör det i sin tur svårt att ta tag i det där som måste bli gjort. Jag har i alla fall gjort en obehaglig men nödvändig grej, lagat mat och påbörjat storstädningen. Kanske blir det ljusare nu, skulle vara skönt!

Taget från fönstret 2011-01-06

Går i semel-tankar..

Ska snart ta mig ut i det fina vädret och hämta hem mina nya skor och kanske en semla :9

The Urk..

Igår var jag helt äcklig i huvudet, det var dimmigt, pulserande och smärtsamt. Jag hade lite ont i huvudet redan på lördagen men det var bra mer hanterbart och tacka fan för det. Jag hade nämligen en heldag hos Isaboo och katterna, vi tittade på parlamentet och andra chansen, lyssnade på finska covers hehe.. hemlagad pizza blev det också, skulle pizza vara lika gott på pizzeriorna så hade jag käkat det oftare! Men nu är det inte så :( Sen stack vi till Nöjes för att se, höra och uppleva The Urk Ark. Som inte direkt är min smak, men dem har förbaskat mkt charm och pepp.

Precis som vanligt så vågade jag inte dra med mig systemkameran och självklart kollades inte min väska igenom, varenda gång skippar jag min älskade kamera helt i onödan. Blir så jävla sur! Skulle jag ta med mig systemkameran på nästa konsert kommer den definitivt att upptäckas, I'm sure!Hail Karlstad :P

BildBomb..


I Vara lekte jag med djur.

Tog en tur till Lidköping

Gick förbi Baptistkyrkan


Behöll traditionen att ha grädde på näsan när jag åt min semla


En av mina första dockor, gjord av mamma.

Meline skrattar.


...

Några foton kommer imorn bitti istället, jag är så jävla trött och det är mkt som ska göras imorn. Måste sova! God natt! <3

Låna pengar..

Fan va jävla störigt, visst, jag upptäckte det redan för nån vecka sen, men det stör mig fortfarande. Svt har plockat bort Rebecca och Fiona från SvtPlay. Jag hade behövt det nu, lite pepp, sommar pepp. Ahja fuck it, jag får väl vara glad att jag sett serien över huvudtaget!


Goo goo ga ga..

Sitter just nu och redigerar lite foton från helgen och från igår. Igår förresten, efter mitt Vara-besök tog jag tåget till Caroline i Hallsberg. För att hälsa på henne och hennes dotter Meline, berättade ju för ett tag sen att en av mina vänner fått barn, då var det inte läge att berätta vem. Men nu kan jag inte tänka mig att det skulle vara något problem. Sanna, Carolines syster var också där, blev imponerad över hur duktig även hon var med Meline. Vi pratade och käkade lite och sen tog jag tåget till Karlstad. Borta väldigt bra, men hemma bäst!
Foton kommer senare ikväll (möjligtvis imorn).

Ska snart ut och hämta min bok och min dagkräm på konsum :D Yay! Min hy needs it bad!

RSS 2.0