Följ med mig till Willys..

Feel free to ignore!

I maj så började jag få varningar från comviq efter varje bussbiljett, om att jag skulle skicka in mitt personnr till comviq för att jag i fortsättningen skulle kunna betala bussbiljetter med min mobil, men jag fick ju min biljett så jag fortsatte göra så. Självklart skulle jag skicka in mitt personnr, men inte fan trodde jag det var så jäkla noga om när, det hade ju aldrig stått när man var tvungen att ha gjort detta. Men nu i början av juni så gick det inte längre, så jag blev lite paff, men det var en schysst förstående busschaufför, det var dagen jag åkte till stan får att hänga i museiparken med Isaboo kommer jag ihåg, eftersom jag gick hem (som jag hade planerat btw).

Men igår, sicken frustrerande dag. Jag tänkte vara lite duktig och handla i större mått på Willys, en längre busstur från där jag bor. Jag hade dåligt med cash på telefonen så även i plånboken. Jag hade givetvis glömt att jag var tvungen att skicka det där jävla meddelandet, men hann med det i god tid till bussen skulle komma, kan man vara mer naiv?! Jag väntade på ett meddelande som skulle säga 'varsågod nu går det bra att köpa din bussbiljett'. Helvete heller att det gjorde, din aktiveringskod kommer på posten med mer information, fucking jävla kuk vider till Comviq (och Karlstads stadsbuss). Hade jag vetat det hade jag väl gjort det på en gång!!! I stället fick jag betala 30 kronor för biljetten. Sur var han också, busschauffören. Jaha tänkte jag, men inte fan betalar jag 60 spänn för att handla!! Så jag satt på bussen och bara hoppades att att det skulle gå en buss i lagom tid tillbaks.

Jag hade exakt en timme på mig från min hållplats, det tog en kvart typ, när vi var framme, kollade busstiderna tillbaka, fick se att jag bara hade 20 minuter på mig att handla. Alltså, skulle jag tagit en buss senare hade jag varit tvungen att betala en ny tur. In på rusta, tog mina Kitkat och mitt torrschampoo (luktar citrus nomnom). Lång kö, helvete. Du måste skämta, en ny kassa öppnas, jag smiter dit och betalar, går snabbt in till Willys, försöker lista ut något kött som har rimligt pris i all hast, misslyckades och köpte dyr köttfärs. Lägger i lite bacon och lite annat, springer som en förvirrad, stressad höna upp och ner längst frysdiskarna, hittar mina ärtor och sockerärtor, trängs med barnfamiljer och en gammal dagiskompis som blivit rätt snygg och hans ännu snyggare kompisar, stressar, stressar, tar lite mer grejer. Hallelujah, en kassa ledig, hon ler snällt till och med när jag kommer konkandes med min tunga korg. Betalar, är lite stressvettig i ansiktet, packar, rusar till hållplatsen med 5 minuter till övers. Fan vilken tur jag hade. Samma sura chaufför som muttrar att han minns att jag köpt biljetten när jag visar upp den, jag ler i alla fall. Känner mig lite död men glad längst bak i bussen.

Ok jag fattar om ni tycker jag är dum som klagar och inte bara skickade personnummret på en gång och visst jag håller med lite grann. Men jag åker inte buss så ofta och tycker att de borde varit mer tydliga att det hela skulle träda i kraft innom kort och att aktivationen or what ever skulle ta tid. Så man slapp stressa ihjäl sig, de hutlösa busskostnaderna! och en konversation med en suuuuuuur chaufför!!

Kommentarer
Postat av: hnrk

skaffa cykel dammit

2011-06-19 @ 02:44:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0