Kråksång..

Min bror är en riktigt duktig härmapa fotograf, fast mest bitter är jag nog över hans badass-iga kamera och att han lyckades fånga alla dessa kråkor :( Klicka på fotona för att se i bättre skick, det här är trots allt skärmklipp.


Jag. Balans.

Hundrartals kråkor.

Bullfest..

Har haft det lite för trevligt här i Vara för att skriva här, god mat, grillat, fotat, bra väder, besökte en stängd kyrka, men mest har man suttit här på altanen och bara haft det härligt och lyssnat på musik.

Igår och idag när det varit extra fint väder har mina allergier tagit fart, halsen har kliat, näsan har runnit konstant och jag har nyst som bara den, så Kestine får väl käkas denna sommaren också. Nu är det bullbak som gäller och kanske lite allsång på skansen. Imorn då åker jag hem för en massa måsten, lugn och ro och häng med vännerna. Laters..

Vara i midsommar..

Några foton från Vara.

Promenad..
Laban..

Hungrig som tusan, har väntat i stort sett hela dagen.. Nu skrek mamma att det är klart,  wiii :) Men först delar jag med mig av ett foto på Caroline och hunden Laban från vår promenad för drygt två veckor sen.


Strutsmedaljong..

Befinner mig just nu i Vara, därav det dålig bloggflödet, nu är jag i och för sig inte så duktig på den punkten i vanliga fall heller. Men eftersom jag kommer redigera foton imorn dyker det säkert upp några i bloggen till kvällen. Idag åt vi strutsmedaljong med potatis och sås, rätt gott faktiskt.

Den Sanna glädjen..

Den här godingen dyker upp lite titt som tätt upp i bloggen, här kommer hon igen. Sanna. Hon kanske inte är en av mina allra närmsta vänner men vad spelar det för roll när hon är helt underbar?! Grattis Sanna på 20 årsdagen <3
Skadeglädje..


Följ med mig till Willys..

Feel free to ignore!

I maj så började jag få varningar från comviq efter varje bussbiljett, om att jag skulle skicka in mitt personnr till comviq för att jag i fortsättningen skulle kunna betala bussbiljetter med min mobil, men jag fick ju min biljett så jag fortsatte göra så. Självklart skulle jag skicka in mitt personnr, men inte fan trodde jag det var så jäkla noga om när, det hade ju aldrig stått när man var tvungen att ha gjort detta. Men nu i början av juni så gick det inte längre, så jag blev lite paff, men det var en schysst förstående busschaufför, det var dagen jag åkte till stan får att hänga i museiparken med Isaboo kommer jag ihåg, eftersom jag gick hem (som jag hade planerat btw).

Men igår, sicken frustrerande dag. Jag tänkte vara lite duktig och handla i större mått på Willys, en längre busstur från där jag bor. Jag hade dåligt med cash på telefonen så även i plånboken. Jag hade givetvis glömt att jag var tvungen att skicka det där jävla meddelandet, men hann med det i god tid till bussen skulle komma, kan man vara mer naiv?! Jag väntade på ett meddelande som skulle säga 'varsågod nu går det bra att köpa din bussbiljett'. Helvete heller att det gjorde, din aktiveringskod kommer på posten med mer information, fucking jävla kuk vider till Comviq (och Karlstads stadsbuss). Hade jag vetat det hade jag väl gjort det på en gång!!! I stället fick jag betala 30 kronor för biljetten. Sur var han också, busschauffören. Jaha tänkte jag, men inte fan betalar jag 60 spänn för att handla!! Så jag satt på bussen och bara hoppades att att det skulle gå en buss i lagom tid tillbaks.

Jag hade exakt en timme på mig från min hållplats, det tog en kvart typ, när vi var framme, kollade busstiderna tillbaka, fick se att jag bara hade 20 minuter på mig att handla. Alltså, skulle jag tagit en buss senare hade jag varit tvungen att betala en ny tur. In på rusta, tog mina Kitkat och mitt torrschampoo (luktar citrus nomnom). Lång kö, helvete. Du måste skämta, en ny kassa öppnas, jag smiter dit och betalar, går snabbt in till Willys, försöker lista ut något kött som har rimligt pris i all hast, misslyckades och köpte dyr köttfärs. Lägger i lite bacon och lite annat, springer som en förvirrad, stressad höna upp och ner längst frysdiskarna, hittar mina ärtor och sockerärtor, trängs med barnfamiljer och en gammal dagiskompis som blivit rätt snygg och hans ännu snyggare kompisar, stressar, stressar, tar lite mer grejer. Hallelujah, en kassa ledig, hon ler snällt till och med när jag kommer konkandes med min tunga korg. Betalar, är lite stressvettig i ansiktet, packar, rusar till hållplatsen med 5 minuter till övers. Fan vilken tur jag hade. Samma sura chaufför som muttrar att han minns att jag köpt biljetten när jag visar upp den, jag ler i alla fall. Känner mig lite död men glad längst bak i bussen.

Ok jag fattar om ni tycker jag är dum som klagar och inte bara skickade personnummret på en gång och visst jag håller med lite grann. Men jag åker inte buss så ofta och tycker att de borde varit mer tydliga att det hela skulle träda i kraft innom kort och att aktivationen or what ever skulle ta tid. Så man slapp stressa ihjäl sig, de hutlösa busskostnaderna! och en konversation med en suuuuuuur chaufför!!

A och O..

Det har inte direkt hänt mycket de senaste dagarna, mest redigerat foton (ytterliggare en bunt foton finns nu ute på flickr), lyssnat på musik och kollat på film. Imorn hade jag tänkt mig storhandling och förberedra mig att kontakta lite arbetsgivare till nästa vecka. Det är verkligen en av de jobbigaste grejerna med att vara jag, då jag behöver förbereda mig för det flesta sociala situationer, urk.


Umm..

Underbart!

Crotch shot..

Min och Bellas dag i Museiparken.Mina bleka ben!

Almanackan framme, onda planer i omlopp en sån vacker dag. Moahaha..

Sumobrottning bakom trädet och bredvid är det gladiatorfajting med sånna där stångar som har kuddar i varsin ända.

Isaboo byter om åhåhåå..Det här är ett så kallat crotch shot hahaha..


På vägen hem fick jag se ett vad som brukar kallas för spökträd, fick ingen bra bild på hela träder, som är gigantiskt. Fullt av larver :/

Blixtar och dunder..

Helvete vad det åskade imorse, jag kan faktiskt inte minnas att det åskat så nära mig förut. På tal om blixt och dunder (magiska under) så måste jag dela med mig av ett av mina favorit foton, taget förra året genom bilrutan.


Jag såg inte blixten förens i redigeringen.


Word..

Den här listan borde jag verkligen sätta upp på väggen! Flera saker gör jag redan, en del gör jag för mycket av :9 Men till största del består listan av saker som jag borde ta till mig och göra. Dem är ganska grundläggande, men väl värda att påminnas om (dagligen). Nu ska jag 4 och 22.


Soltimmar...

Lördagen spenderades i Museiparken med Isaboo, där det fanns en hel del aktiviteter, live-musik och en massa barn som lekte och dansade. Vi käkade sushi och sallad, nomnom. CMB dök upp för en pratstund och den sista timmen kom även Sophia, vatten hade hon med sig också, underbart :D Vi hade trots allt suttit i solen i 6-7 timmar. Fräknar har jag fått också, på armarna, blev rätt chockad över antalet.

Igår blev det långpromenad längst älven med Caroline, Meline och hunden Laban, härlig hund det där! Meline skötte sig fin fint i barnvagnen, precis som vanligt. Foton från de senaste dagarna kommer så småningom. Nu tänkte jag ta mig en promenad, men bara om jag kan ha mina sandaler trots blåsan jag fick på lilltån igår.

I, I follow, I follow you, deep sea baby..

Jag äääälskar I follow rivers, speciellt den här versionen! Detta blir nog, för mig, favoriten i sommar.

Lykke Li - I Follow Rivers (Magician Remix)

Sigur Rós..

Nu har jag äntligen tagit, redigerat och skickat fotot som gör att jag kommer få mina 5 extra Sigur Rós låtar helt gratis, för att få ta del av detta så krävs att man har en Heima dvd. Om så är fallet läs mer här.


RSS 2.0