Chilla för i helvete..

Har ett galet argt och frustrerat fruntimmer vid min sida, chilla för i helvete! För övrigt så har jag bokat tågbiljett hem till Karlstad på onsdag som även tar mig förbi Hallsberg där det blir några timmar hos min Kirrilin.

Woopsie..

Oj, man har ju en blogg också. Träffade Isabelle och Bea på stan för en fika i torsdags och igår åkte jag till Vara. Henrik frågade på torsdagen om jag hade lust med en tur till Vara och då funkade denna helgen för oss båda. Idag blev det en kort tur till Lidköping, köpte mig ett längre linne i den mest vackra blå färgen ever <3
Ramblin' Woman..

Ahhh.. Jag känner mig så jävla ivrig! Jag har beställt några grejer, lite billigt men välrekommenderat smink från Elf, ett par röda kängor och boken 'Döden på en blek häst'. Så pass ivrig att jag isolerat med helt, inte kul egentligen, det råkade bara bli så. För att vara mer tydlig så har jag skippat promenader och gått upp sent ect. ect. bara i väntan på ett pling i mobilen eller ett avi som faller igenom postluckan. Så snart blir det en kort promenad till affären, så får det bli en något längre promenad imorn.


Cat Power - Ramblin' (Wo)man

Gif magic..

Jennie har blivit gif:ad, inte mitt verk tyvärr. Så jävla rockigt!

RÖD..

I och med att jag med all sannolikhet kommer klä mig i svart eller mörkblått den resterande vintertiden och vår så tänkte jag att bryta av det med ett par riktigt snygga kängor i rött. Vad tycks?!

Köpta på Have2have.

...Jag har gett upp hoppet om att hitta en mogen avokado..

Dåligt på tv ikväll så jag tog till Svt Play, 'Det är vi som är hemgiften'. Den föreställningen är perfekt för mig med tanke på att.. Humormässigt, är det viktigt för mig hur saker sägs. Dialekter och betoningar <3 Sen vad de säger är i detta fallet bara en STOR bonus då deras ord både är kreativa och explosiva. En stor överraskning var sättet de rörde sig på, väldigt intensivt, oftast komprimerat men stundvis väldigt yvigt. Ingenting görs eller sägs utan anledning!

och självklart.. Så är jag attraherad av dem alla. Typiskt mig! Roliga ful/snygga killar är min grej, tydligen.

Go Do..

Har sovit i några timmar, men vaknade nyss upp. Med en huvudvärk, fan då! Jag får helt enkelt trösta mig med att det är fredag. Tror jag tar och redigerar lite bilder innan jag ger mig på sömnen igen, en ipren kan va smart att ta också. Hoppas ni kan sova!

Tänker även trösta mig med lite Jónsi.

Jónsi - Go Do

Ice ice baby..

Förlåt förlåt, har jag gjort er yra av ahd-gifen?! Eller jag vet inte, men om det är så så refererar jag tillbaka till mina två första ord i detta inlägget :P Jag har varit upptagen med en massa fotoredigering och försöker febrilt få in dem på min flickr-sida. Så nu känns det läge för hårtvätt och en promenad.

Åh, fick höra en sak idag. Tydligen så har dem isskulpturer i stadsträdgården här i Karlstad. Måste kolla upp det och sticka dit nån dag snart! Fasiken också, det var inte i Karlstad. Buuu!

Alla hjärtans dag gif..

En alla hjärtans dag gif till ett par systrar. Isabelle och Anna.
Inte den bästa redigeringen, inte de bästa fotona, men det är inte det viktigaste eller hur?! :) <3


20101119

Cupcake semlor..

Nu skulle man varit på Chez Madame i Malmö :) Nom nom, cupcake semlor.

Bild tagen av bror.

Yes, yes, yes..

Jag vet knappt vem Kicken är, jag kollar typ inte på s.k svennebanan-tv och lyssnar heller inte på skitmusik. Men jag fattar grejen, störtskönt klipp, blir så jäkla pepp, fast det kanske har mer med Salt-n-pepa att göra?!

Never ending story..

Tänkte ta mig ut snart, handla några grejer som saknas, ta med mig kameran ska jag också. Fint som snus ute -11 grader dock. Annars så blir det städning som gäller idag, är super nojig över om grannarna kan se in i lägenheten eller inte. Då är det stökigt vill jag lova!


PANNKAKA..

Åhhhh.. Jag har gjort det igen. Skitliv. Ingen mat har det blivit idag, bara några sesamknäcke med kalles randiga på. I all enkelhet, i all tråkighet, i all osundhet. Ja, det får bli ett bättre mål mat nu, viktigt är dock att inte kompensera mängdmässigt för det jag missat idag. Men får jag helt enkelt bättra mig imorn, pannkakor och tacos har stått på önskemenyn ett tag nu :)

Förövrigt fick jag se ett smickrande inlägg från Wictoria. Att Wictoria, vars blogg jag följer, även tittar in i min lite då och då känns så jävla bra. Bra för mitt ego då jag alltid känner att jag failar stort med mina inlägg. Stundvis kommer det riktigt bra inlägg men många andra känns rent av pinsamma när jag gör tillbakablickar.

Flickr..

Har precis gjort mig 'Pro' på Flickr vilket innebär att jag kan ladda in alla min foton där (utan pro kan man enbart ladda in 200), dessutom har jag större frihet hur jag vill organisera dem och får ett flertal andra funktioner. Den närmsta tiden är det alltså tänkt att jag ska ladda in så många foton som möjligt. Ett tufft jobb, men någon måste göra det!

Ni kan ju kolla in själva hur det ser ut (än så länge).

Dödelsedag..

♪♫ ♫♪♪.. Vad är det för en dag? Vad är det för en dag? Jo det är Cecilias MIN fucking jävla födelsedag, hurra, hurra, hurra! :)

Hela 25 år har jag gått och blivit. Har varit väldigt lättrörd hela dagen och började nästan grina när jag fick höra fina nyheter från min Kirrilin och Isaboos ord. Sen blev jag mäkta förvånad av att få höra ett grattis från en av mina barndomskompisar som jag bodde granne med som liten. Dagens mest otippade händelse. Annars så har jag varit till abetsförmedligen, grinade för tanten jag träffade, hon var så jäkla rar och vi pratade om saker jag knappt har tänkt på men som kanske kan hjälpa mig, vem vet?!

Nyheten från Caroline, det var den nyheten som var min favorit present (Sanna, du som undrade).. Hon ska nämlingen flytta tillbaka till Karlstad/Kil igen (riktigt när det blir av vet jag inte) Wohoo.. :D Min finaste vän som är alltför långt borta just nu. Hoppas du inte blev besviken nu Sanna, att jag inte fick en ponny, en helikopter eller nått :P

Träffade pappa för lite mat på Vedungnen, fick några tallrikar från Rörstrand, ganska fina faktiskt. Pengar fick jag också.. Dock är det en okänd summa rakt in på kontot :O


Foto taget på min födelsedag 2009. Jag är alltså 23 år här, för er som inte kan räkna :P

The lord giveth and the lord taketh away..

Jag fyller år om två dagar, skulle vilja sätta boken 'Döden på en blek häst' av Amanda Hellberg på vill-ha-listan. Annars så köper jag den själv. Det finns faktiskt inte så mkt annat jag vill ha då jag ogärna vill fylla lägenheten med onödiga grejer. Jag vill helt enkelt inte ha något, det skulle va pengar i så fall, man kan göra mkt med pengar $-)

Det är nu på senare tid jag börjat förstå hur svårt det kan vara att köpa något till mig, min smak är ganska så odefinierbar. Precis som med mycket annat så vet jag inte vad jag vill (ha), men jag är helt och fullt säker på vad jag inte vill (ha). Det finns bara en person som lyckas att ge mig presenter som jag verkligen vill ha, fina saker med personlig touch. Det är min käre bror, Henrik. Vi har rätt lika smak nämligen, det är alltid tanken bakom som räknas och det måste alltid finnas en. Till exempel så fick jag Sigur Rós dvd-boxen 'Heima', en vacker upplevelse med hög kvalitet som är snyggt utformad. Nu i julas så fick jag en babylens, eftersom han vet att jag är väldigt fotointresserad. Vi har båda en rätt så hög kvalitetströskel kan man kanske säga.

Men jag nöjer mig gärna med antecknings- eller teckningsböcker och pennor, fast i och för sig så vill jag gärna ha mina block och anteckningsböcker i fina format med finare papper :S Ja ni ser, nu försvårade jag det igen haha.. Så för att ta ner nivån en aning så kan jag säga att jag blev väldigt glad när jag fick Iskaffe av Caroline i födelsedagspresent för några år sedan, inte fy skam det heller :)

Fint..

Alla bilder hämtade från flickr.com, klicka på bilden för att komma till respektive sida.
Ett dockskåp inspirerad från filmen Upp.

Får..

Har inte direkt haft något att blogga om, har inte haft så mycket lust till att sitta vid datorn heller, rent allmänt alltså. men det går säkert över snart :) Om några dar eller så. MEN... Jag måste ju fira min blogg som fyller 4 år idag :D Inte illa pinkat!

De tre reflektionerna jag kan komma med efter att ha läst mitt första inlägg var att jag blivit bättre på att skriva även om jag fortfarande suger på det. Att jag fortfarande är i samma sits som jag var då. Ömm.. Nu glömde jag visst bort den tredje reflektionen. Hur som helst så finns det mkt kvar att göra, ingen idé att deppa ihop bara för att jag i stort sett stått stilla i fyra år :S För nu är jag trots allt på G med något nytt. Då krävs positiva tankar!

Appreciate..

Jag följer Jennies exempel och delar med mig av denna text.


Q2..

Andra kvartalet av 2010 (april till juni) i bilder.


Jag fick min signerade Appelquist dvd.


Valborg på Mariebergsskogen..
Foto och promenad häng med Anisha på Mariebergsskogen.

Theres. Jag fotade henne och Sofie innan deras bal drog igång.

Sofie.


Sanna som tar studenten. Galet jävla skit vacker! Är så jäkla glad att jag lyckades fånga det på bild.


Bea och bubblor.

Halsbandet/väggdekorationen or what ever :P som jag gav kusin Helena i studentpresent.

Helena under pilen <3

Helena. Girlpower! :P

Jag. Minigolf med Anisha Mariebergsskogen.


Olivia posar utanför Ica.

RSS 2.0