Fabulöst..

Åhhhh... Jag hittade nyss vickys drag-look-a-like :D Säxigt!


Vicky

Drag queen.

Splash..

Karlstad har regnat ihjäl sig, det negativa var att luften blev fuktigare än vanligt och svettig var man ju redan på jobbet. Sååå... Inte mysigt! Men det som var mysigt var smattret på fönstret, blixtar och dundret utanför. Men bäst av allt, det slutade regna och jag kunde gå hem!! Wii.. ikväll tar jag det lugnt, som vanligt.
Gaah, katter alltså..

Jag har gått och blivit sugen på att skaffa katt.... igen! Coola varelser! Zach Galifianakis inräknat.valborg 2010..

Nu är jag snart klar med Valborg (2010) fotona. På flickr alltså. Så snart ger jag mig på fotona tagna maj 2010 :) Wii..


Lunkar hemåt..

Min promenad hem igår var inte lite vacker, speciellt en sån här fin dag. Idag är det regn, så jag tänker ha det lugnt och skönt här hemma, kolla på The Big Bang Theory och göra en hel del smågrejer.


Egentligen satt kvinnan i minimal skugga, men fotofiltret ville tydligen ha total mörker.

Mjo..


Bringing home the bacon..

Jobbat idag (lokalvårdare på scandic) och fått mina 3 första dricks, två dollarsch och två enkronor :P

Döda djur..

Här kommer de två senaste mobilbilderna, för det är inte alltid jag har kameran med mig nuförtiden :(
Tusenfotingar kommer från havet..

Jag hade världens konstigaste dröm igår natt, jag har glömt mkt men några saker kommer jag allt ihåg. Till exempel att det sprang tusenfotingar överallt, dem var typ vita och halvt igenomskinliga, snabba som fan! Jag försökte döda tusenfotingarna genom att stampa och slå på dem. Det udda var att jag kunde inte kunde minnas för att guld i världen vad dem hette på svenska utan kallade dem 'centipedes' ett bra tag in i drömmen till jag kom ihåg att dem heter tusenfotingar :S

Men bäst av allt var iaf när jag frågade vart alla tusenfotingarna kom ifrån, då befann vi oss plötsligt i en hamn där personen bredvid mig pekade mot en fiskare som rensa bort dessa tusenfotingar bland humrar och krabbor. Say whaaat?!

Plopp..

I förrgår och igår hade jag mina första arbetspass (lokalvårdare på hotell). Jag är överlycklig att jag klarat av dem, att jag fått "tummen ur" så att säga. Frågan är hur många dar i veckan man orkar? Hur länge kommer det ta för mig att få in rutin? och viktigast, kommer det finnas fler pass till mig?

Trots osäkerheten så är det skönt att ha börjat med en viktig del i livet, att jobba. Jag är 25 år och har enbart varit på några korta praktiker i mitt liv. Det är pinsamt! För min egen del känner jag så, speciellt med tanke på att jag inte direkt har pluggat något vidare mkt mellan gymnasiet och nu. Men ja, alla kan ju inte flyta genom livet problemfritt (med eller utan jobb) eller ha en massa driv. Det har verkligen inte jag. Men, jag börjar känna av ett driv just nu, men det bör öka om jag ska ta mig nånstans.

En dag i taget..

Move..

FY vad härligt det ser ut... och han är inte lite fin!! :)

...

Jag vill så desperat få vara lite ärlig här på bloggen. Jag är ärlig om allt jag skriver och är kanske lite väl ärlig när det kommer till det mesta. Men givetvis är det en hel del jag håller käften om, som inte lämpar sig att skriva om här, som det här till exempel. Förmodligen är det jag desperat vill uttrycka något som kommer försvinna snart och då känns det dubbelt så dumt att skriva om det.

Jag kan säga så här mkt, det handlar om några personer, men främst så är det jag, hur jag känner för dem och min egen osäkerhet. Ahhhh.. Jag vill skriva av mig så jävla hårt!

PS. Det här är inget allvarligt, så tro inte det! Det är bara en jävla massa frustration. DS

Like tears in rain..

Jag har haft två affischer ett tag nu som jag inte riktigt vågat göra något med, har inte orkar skaffa ramar och har inte vågat fästa dem på väggen med nålar, häftmassa eller liknande då affischerna är för fina för det. Så jag kom på en bra lösning, att sätta fast dem på jämnstora masonitskivor med pappersklämmor, riktigt fint om jag får säga det själv, speciellt då det är en temporär lösning.


Affischerna är gjorda av Jan Skácelík, här hittar ni hans Etsy shop. Väldigt smidigt och bra priser, värt att kolla in.

Kirrilin <3..

Idag fyller favorit flickan år. Att säga Grattis dagen före och på själva födelsedagen över telefonen OCH skriva det på facebook räcker inte. Herregud vad vi har stått ut med varandra ibland, hur tusan har vi klarat det?! I vilket fall som helst så är jag jävligt glad för det! För både Caroline och jag blir bara bättre och bättre för var år som går! Speciellt Caroline som hunnit med så mkt.Hittade även dessa två på oss från förr, 90-talets glada dagar..Skåne pix..


Kvällen innan, bullbak.

Laxbutiken.Utsikten från hotellfönstret.

Fika.

Hemma hos Henrik.

Ystad, under tak.

Rooooompah..

Hej då Ystad, hej då regn.

Agdas countryshop.

Laxbutiken, söt hund, påväg hem igen.

Brownie- och blåbärsglass med bästa tillbehörsbordet :P

Marimekko köpet, ångrar att jag inte köpte en annan mugg, men nu blev det så här. Fatet är iaf to die for!

Malmö..

I onsdags åkte vi tidigt till Malmö, vi stannade lite snabbt på laxbutiken för en fika. Väl i Malmö gick vi lite på stan, jag köpte ett vackert örhänge och fick en blåsa på foten :( Sen köpte vi några goda ostar, honung, sesambröd och bigaråer och käkade hemma hos Henrik. På kvällen käkade vi godis och kollade bl.a på några avsnitt av Louie.

På torsdagen var det tänkt att vi skulle åka till Simrishamn, men vi kom inte längre än Ystad, det regnade utav bara helvete och jag märkte snabbt att min fot knappt gick att gå på. Så därför stannade vi lite längre i Ystad innan vi åkte tillbaka. Det blev ett besök på Ystads konstmuseeum, där jag blev glatt överraskad att få veta att Anna jobbade. Men också då de hade en utställning av Michael Johansson, vars bilder jag sett på boooooooms blogg redan i slutet av 2009. Som jag faktiskt fann så pass intressanta att jag sparat dem på datorn. Fatta vilken överraskning!!!

Efteråt gick Henrik och Björn till en seriebutik, där Henrik köpte en Yoshi-figur till sig och en Gizmo-figur till mig. Mamma och jag gick i några andra butiker, jag köpte en kopp och ett fat inne på marimekko, najs-bajs! Mer problem med foten när vi skulle gå vidare.. i regnet som hela dagen pendlade mellan duggregn och kräkregn. Jag klagade och haltade fram, jag måste verkligen försöka minimera mitt klagande, för vem vill höra det egentligen?! Tillslut började vi gå mot bilen.

Men på vägen dit dök vi in på en liten loppis, där jag hittade en väska i schysst storlek med tillhörande nyckel. Så nu har man ordentligt bagage :P Prislappen stod på 40 spänn, men jag tror inte att jag ens behövde betala mer än 25 :) Regndränkta åkte vi tillbaka hem till Henrik och käkade finfina burgare, en trucker, en heart-attack och två americano. Lunchtid dagen efter (på fredagen) åkte vi hem och stannade ännu en gång på laxbutiken och köpte glass, fast själv ville jag ha något mer matigt så jag köpte en liten laxcheeesecake också nomnomnom..

Imorn åker jag hem till Karlstad igen :)

RSS 2.0