Malmö..

Jag kom hem vid 3 på eftermiddagen i måndags, jag hann typ inte mer än att käka innan jag slockna.

Jag åkte i torsdags med buss till Vara, fick ta det lugnt och sova ut. På fredagen åkte mamma, Björn och jag bil till Malmö, tog en väldans massa tid, jag tror nog Björns gps drev lite med oss. När vi väl var framme var det mörkt ute, varmt och regnigt. Vi mötte upp med Henrik och stack direkt till en asiatisk restaurang, jättegott, lite roligare utbud i buffén än vad jag brukar se här hemma, inte så konstigt kanske?! Oh just det, efter att vi mött upp med Henrik vid mammas och Björns hotell ramlade jag i hotelltrappan :S Inget jättedramatiskt, missade sista steget, duktiga jag. Hur som helst så landade jag på handen och mina mitten fingrar är nu stukade, handen är fortfarande svullen och blåslagen. Fick sitta inne på restaurangen lite diskret med en isbit mot handen. Sen gick jag och Henrik hem till honom, det såg ut som vanligt, dock hade han köpt en riktigt fet tv:)

På lördagen var det mulet och regnigt, tråkigt men sant. Min hand hade svullnat upp rejält, men det var bara att ignorera (även om jag klagade en del). Vi började med frukost/fika på ett vackert och gammaldags café. Ja, jag ska inte gå in på för många detaljer men det var mysigt och trevligt, jag köpte ett armband inne på designtorget, ett par skor inne på monki. Vi hälsade även på Anna, en kompis till Henrik som han tidigare bott med. Hon jobbade på ett galleri i närheten så vi passade på och fick en kulturinjektion på köpet, fast ärligt talat känns Malmö som en enda stor kulturklump och jag älskart!! Sen stack mamma, Björn, Henrik och jag till Henrik för seriös fikatajm, wonderbart. Sist av allt såg vi filmen 9. Den var bra!

Nästa dag åkte vi till Vara. Dagen därefter åkte jag som sagt hem till Karlstad. Som ni säkert fattar så har det blivit mkt buss och bil åkning de senaste dagarna. Varje dag tors till mån förutom lördag har jag suttit minst 5 timmar i buss/bil.

Mitt objektiv har blivit kasst btw, så jag har inte varit så himla glad i fototagning, men nån bild hamnar väl här så småningom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0