Fniss..

Ok, nu tycker jag inte direkt att den här strump-och-sko kombon var något vidare fin, inte på mig iaf. Men här är skorna jag köpte i Malmö inne på Monki. Sköna och billiga :)
Malmö..

Jag kom hem vid 3 på eftermiddagen i måndags, jag hann typ inte mer än att käka innan jag slockna.

Jag åkte i torsdags med buss till Vara, fick ta det lugnt och sova ut. På fredagen åkte mamma, Björn och jag bil till Malmö, tog en väldans massa tid, jag tror nog Björns gps drev lite med oss. När vi väl var framme var det mörkt ute, varmt och regnigt. Vi mötte upp med Henrik och stack direkt till en asiatisk restaurang, jättegott, lite roligare utbud i buffén än vad jag brukar se här hemma, inte så konstigt kanske?! Oh just det, efter att vi mött upp med Henrik vid mammas och Björns hotell ramlade jag i hotelltrappan :S Inget jättedramatiskt, missade sista steget, duktiga jag. Hur som helst så landade jag på handen och mina mitten fingrar är nu stukade, handen är fortfarande svullen och blåslagen. Fick sitta inne på restaurangen lite diskret med en isbit mot handen. Sen gick jag och Henrik hem till honom, det såg ut som vanligt, dock hade han köpt en riktigt fet tv:)

På lördagen var det mulet och regnigt, tråkigt men sant. Min hand hade svullnat upp rejält, men det var bara att ignorera (även om jag klagade en del). Vi började med frukost/fika på ett vackert och gammaldags café. Ja, jag ska inte gå in på för många detaljer men det var mysigt och trevligt, jag köpte ett armband inne på designtorget, ett par skor inne på monki. Vi hälsade även på Anna, en kompis till Henrik som han tidigare bott med. Hon jobbade på ett galleri i närheten så vi passade på och fick en kulturinjektion på köpet, fast ärligt talat känns Malmö som en enda stor kulturklump och jag älskart!! Sen stack mamma, Björn, Henrik och jag till Henrik för seriös fikatajm, wonderbart. Sist av allt såg vi filmen 9. Den var bra!

Nästa dag åkte vi till Vara. Dagen därefter åkte jag som sagt hem till Karlstad. Som ni säkert fattar så har det blivit mkt buss och bil åkning de senaste dagarna. Varje dag tors till mån förutom lördag har jag suttit minst 5 timmar i buss/bil.

Mitt objektiv har blivit kasst btw, så jag har inte varit så himla glad i fototagning, men nån bild hamnar väl här så småningom.

...

Har precis lockat håret, om ett tag kommer Björn och mamma hem, sen bär det av till Malmö. Jo tack, jag vet att jag är skit tråkig bloggmässigt just nu, men på söndag är jag tillbaka i Vara igen och då kommer jag förhoppningsvis kunna dela med mig av lite foton och sånt. Toodeloo o grejer på er :)

Malmö, fredag, wonderbart..

Befinner mig nu i Vara, ska snart lägga mig och sova, åker ner till Malmö imorn.

WEIRD..

"Weird: The Al Yankovic Story" from Aaron Paul

Kontrast..

Skrivet igår (måndag)

Hemskt knepig dag idag. Jobbig som bara den. Matte på morgonen, gick sen till busstationen för att ta reda på varför jag inte fått någon bekräftelse för min tur/retur biljett, fick dock inget svar, bara numret till swebus kundtjänst, sen frukost på coffeehouse och efter det en sväng in till panduro.

Ja, som sagt så var det krångel med bussbiljetterna till Malmö, tänker aldrig mer betala swebus med direktbetalning. Fick ”prata” med en fucking jävla jobbig människa som vägrade låta mig prata, hon lät ilsken och bitter, men konstigt nog trevlig och ja, glad på slutet. En väldigt konstig kontrast. Any who.. Blir frustrerad när jag inte får förklara och ännu värre blir det när jag inte känner mig förstådd. Somnade ett tag efter det och sov några timmar, måste sluta upp med det och lägga mig på en vettig tid i stället. Time to change!!


iCurl..

Ligger i sängen, tänkte snart lägga mig. Men min locktång vill att jag ska komma in i badrummet och fixa håret.. Måste motstå kraften!!! För tro inte det är  försent att locka håret, det är aldrig försent på kvällen för sånt. Vanligvis så brukar lockarna nästan se bättre ut när man sovit med dem!


Wonderbart..

Snart tar jag mig en lång weekend i Malmö :) Min bror fyller år imorn och eftersom jag känner stort behov av lite familjehäng så kan det inte bli bättre :) Älskade Malmö, älskade familj!


Det är iofs inte förens nästa helg, men det positiva med det är att jag fått min jacka och tröja från asos tills dess. Jag hoppas för allt på denna jord att jackan sitter bra bara, men det är en risk jag är villig att ta. Jättekul att asos har börjat sälja kläder för oss med plus storlekar också.Wiihoo..

I fredags satt jag och Sofia uppe i Tullholmens bibliotek, pratade och läste på lite, eftersom vi båda skulle ha omprov i samhällskursen, det gick inge vidare för min del på provet, då mitt minne inte ville tillåta mig att minnas viktiga detaljer. Men det var bra att jag tog omprovet i vilket fall som helst, jag upptäckte (återupptäckte kanske lämpar sig bättre att säga) biblioteket, vilket var superbra eftersom jag ogärna stannar kvar i det stökiga studierummet på skolan. Fick ju även en bättre överblick på provet och prata lite mer med Sofia, som visade sig vara både trevlig, vettig och ha några gemensamma intressen med mig.

I veckan har jag inga samhällslektioner, wiihoo :P Då får jag alltså tid över till annat skolarbete bl.a. Nu ska jag ta och se filmen The Reader som vi ska skriva om i Svenskan. Toodeloo..

Poop också..

Lyssnar på Flight of the Conchords och jag nog fortfarande är lite upprörd över att biljetterna till dem på Cirkus i Stockholm är slut :´(

Wäääähhh...

Flight of the Conchords - Foux Da Fa Fa

Varför..

Uppe tidigt idag, ganska skönt.
Varför har jag inte sett den här videon tidigare?! :O

Boobies and kittens..

Japp jag är fortfarande uppe, läser på lite samhäll inför imorn. Så på grund av det och att jag i veckan mått superduper dåligt, migrän och allt som hör där till, nackvärk, illamående och feber. Har vid ett flertal tillfällen i veckan även varit svimfärdig och yr :( Så jag behöver pepp och blev jätteglad när jag fick se den här videon i en av bloggarna jag följer, den grabbiga men ack så intressanta bloggen theworldsbestever.

Blir du glad av bröst och/eller katter så kanske den här videon är något för dig?!

You're such a boob..

Forehead Tittaes w/ Marion Cotillard from Marion Cotillard

Snigelfart..

Funderar på att ta en kort promenad snart, har en gigantisk huvudvärk. Lite mat på det så mår jag nog mkt bättre. Kommer snart igång med bättre blogg inlägg, lovar! Men just nu går bloggen i snigelfart som ni säkert har märkt.

Who's Gonna Save My Soul..


Gnarls Barkley - Who's Gonna Save My Soul

RSS 2.0