Är lite nyfiken faktiskt..


Jo tack, jag vet att jag är töntig..

Men jag kunde inte riktigt motstå att göra ett analog-stylat foto på kusinen :P vet inte om det ser så autentiskt ut direkt, men jag är skapligt nöjd!


Studenten del II..


Diggar ansiktsuttrycket!

Åh, så sött!Bosse :)Att hennes mamma, min faster, gjorde klänningen är riktigt coolt, faktiskt!

Canon EOS 450D :o

C'est la vie..

Regn, regn, regn.. Älskar det. Men just nu hade jag gärna tagit detta..

Studenten del I..

Min kusin Helenas student, 12:e Juni, Eskilstuna.


Det regnade fram tills studenterna sprang ut.

Jublet innan utspringet var så jävla högt och länge höll det på :)

Imponerande paraply.
Grr...
Svansjön..

Haft möte på arbetsförmedlingen idag, jag känner mig bara som en idiot, inte för att jag gjorde bort mig eller något. Allt gick väldigt bra faktiskt. Men att jag hela vägen känner mig som ett pucko bara för att jag inte har någon erfarenhet med allt som har med jobbsökande att göra. En väldigt påtaglig känsla. Efteråt gick jag förbi soltorget där en massa tjejer i varierande åldrar 9 eller 10 år och uppåt, dansade, balett främst. Det hade varit riktigt kul om jag hade haft kameran med mig, synd som tusan, men tog iaf några bilder med mobilkameran.


Ett par uppslängda dojjor, väldigt amerikanskt wouldn't you say?!

Balett på soltorget i Karlstad.

Without chemicals he points..

Ligger i sängen och kollar på Twin Peaks, bör lägga mig snart. Got things to do but less time to do it in, då är det viktigt att sova. Fick veta att en vän möjligtvis har fått borrelia idag, jag läste därför på lite, men begrep inte så mycket.. En komplicerad sjukdom med många olika symptom. Att bland annat leder, nerver, hjärta och hjärnhinnan kan angripas är riktigt obehagligt. Att det kan gå oupptäckt eller att man kan bli feldiagnostiserad på grund av varierande symptom. Nä, det är så ruskigt att jag inte vill tänka på det mer. Hoppas det är något annat, något mer lätthanterligt och kortvarigt hon lider av!!

Dags att förbereda för sovning..

Naaw..

För tillfället är det 7 personer (vänner och bekanta) på facebook som använder ett av mina foton som presentationsbild. Inte alls illa pinkat, dessutom väldigt smickrande!

Don't give up..

Bump in the Road med Erik Hassle är definitivt helgens låt. Kanske att den till och med är min sommarlåt för 2010, som summerar hela känslan för just denna sommaren. Det finns ju alltid någon låt som betyder lite mer än alla andra varje år. Nu ska jag lyssna på massor av musik och plocka i lägenheten, laga mat och dansa fram och tillbaka i lägenheten, synd bara att det är mulet idag och därför är ganska mörkt i lägenheten :(


Foto taget av Johanna :)

Rixfm Karlstad..

Bea, Bella, Lina och jag på Rix Fm Festivalen här i Karlstad.
Åh så fin Bea är här.

Jag blev erbjuden en del i gruppkramen, men jag kände mig inte så kramig just då och vem skulle annars tagit fotot?!

Kan inte mer än anta att de var nyförälskade så som dem höll på :)

Kvalitet..

Idag har varit en ganska tråkig inomhusdag (förutom att jag gick och handlade). Men det är bara skönt, har lyssnat på en hel del finfin musik, Oskar Linnros.. Men också Erik Hassle, har inte lyssnat på honom över huvudtaget tidigare, har bara sett hans kalufs och fräkniga nylle lite här och var i media. Jag har väldigt svårt att lyssna på musik som är väldigt populär, vare sig jag egentligen skulle gilla det eller inte. Skräckexempel på sånt jag inte tål nu och aldrig kommer tåla är Takida.

Men ibland dyker fina saker upp och jag blir helt tagen. Just nu behöver jag musiken Erik Hassle erbjuder.

Erik Hassle - Hurtful

Duck duck..
Här har ni anledningen till att jag typ aldrig ler och visar tänderna, jag har äkta vampyr-fangs. Grr..

Oh, some sexii bh-action haha.. Dessa jävla knappar!!!


Strandhäng. Tack Johanna för att du fotade mig :P

Mitt i city..

Igår så träffade jag Johanna, vi satt vid sundstatjärn. Pratade, fikade, målade på bordet. Vi gick också ner till stranden, plaskade lite i vattnet, matade änder och fotade dem. Det blev några foton på mig också, flera blev riktigt fina, tackarrr.. Min vänstra arm blev helt sönderstekt under solen, även dekoltaget, andra armen och halva pannan är röd. Sen av någon konstig anledning har jag ont i armen, smärta i stil med träningsvärk, misstänker att det beror på brännan för jag kan då inte komma på någon annan anledning :S

Ikväll, blir det Rix fm festival här i Karlstad. Dåligt (riktigt dåligt) utbud på artister men det kan väl vara värt att dra dit ett tag. Men innan dess måste jag käka, har inte gjort det idag, dåligt med saker i kylen. Men en paket nudlar och något från frysen kan man väl slänga ihop antar jag. Bella ringde precis, så jag drar dit tom i magen.


Nedbrunnet..

Usch, jag vet att jag tjatar om Vara, men det är när jag reser som jag fotar som mest.
Så det kommer mer foton från Vara, vare sig ni vill eller inte :)

Det här är tomten bakom mammas och Björns hus. Nedbrunnet, det hände i vintras om jag inte missminner mig.

Du ger mig bra vibrationer..


Robyn - Dancing On My Own

Ehh..

Käkat på Vero med Isaboo idag, sedan tog vi oss till arbetsförmedlingen. Jag vet inte riktigt hur allt kommer bli, jag är mest lite förvirrad. Allt gick bra och så, men det är framtiden jag tänker på. Det som 'komma skall' känns luddigt och ganska obekvämt. Men skönt var det att ta sig dit och göra något, men tanken på om det som kommer krävas av mig är något jag kommer kunna hantera är sjuukt jobbig! Det är inte så säkert, men å andra sidan kanske det inte blir mkt alls. Ehh.. Jag lägger ner det här snacket, jag har inget grepp om det och jag kommer inte kunna avsluta det här inlägget på ett snyggt sätt, så vi bryter här :/

Måste sova, förhoppningsvis drömmer jag inte en massa mardrömmar om allt som kan gå fel!!


När jag var liten..

Var detta länge sen or what?! Haha..


...


Från bilfönstret..

Foton från bilfärden tur och retur Vara-Lidköping 11/7.
Agyness..

I Vara hittade jag min gamla teckning från förra året, jag har visat den här i bloggen förut men jag gjorde ju en del förbättringar efter jag hade tagit fotot så nu när jag kan visa den igen, så får jag väl göra det.

Men den är långt ifrån noggrann (jag tror jag är besatt av att påpeka det varje gång jag visar upp mina teckningar :S)


Rx..

Bilder från bussfönstret påväg hem från Vara..

Dagens fika på Vero med Johanna..
Fåglarna spionerade på oss, flög över våra huvuden och bråkade om mat vid andra bord.

Bärpaj. Mmm..Inne på panduro blev jag sugen på dessa 3 bokstäver enbart baserat på dess töntighet. Men jag lät bli på grund av det saftiga priset á 50 spänn. Nää.. 150kr är det inte värt!

Mib..

Diggar fortfarande den här låten, den får mig att minnas de yngre gladare dagarna.


Will Smith - Men In Black

Wonderbart..

Fick nyss klartecken från min kirrilin. Det blir förmodligen Malmöfestivalen i augusti, först och främst är det häng med Caroline som är viktigt, men sen är det musik som gäller. Band of Horses och möjligtvis Johnossi, gratis :)


Band of Horses - Is There a Ghost

Johnossi - Mavericks

Bloody hell..

Internet krånglar. Känns som att jag skulle behöva experthjälp! Får fråga Henrik eller pappa. Så ni får njuta av sommaren utan mig ett tag :) Laters..

update: Nu funkar internet igen. Klarade det själv *girlpower*, men jag vet inte hur :)

Rx..


Helena..


RxCamera..

Lördagen var i stort sett felfri, det blev grillat och jag köpte mig en mobil, htc wildfire. Nöjd som tusan! Det fanns en app jag långt innan visste att jag ville ha, typ. Hipstamatic (till iPhone) fast till en androidtelefon. Jag hittade appen jag ville ha "RxCamera".
Enkel och felfri..

Har haft en skön och slapp dag idag, spelat worms, redigerat foton, ätit skapligt god mat och haft ett fin fint samtal med kirrilin.

Imorn tror jag att jag drar in till Lidköping och köper mig en ny pålitligare mobiltelefon, om rätt modell finns inne *ta i trä*. Hade även tänkt att skicka mappar överfulla med foton till folk. Ömm.. Bella, Sanna, Helena och Theres. Om det inte blir knas förstås. Ska ta och lägga mig nu :) Det blir grillning imorn as well. Får hoppas att dagen blir enkel och felfri!!!

Promise and the monster..

Fan då, jag kommer nog aldrig hem, det slutar bara med att jag skjuter upp hemfärden av en eller fler anledningar. Jag skulle ha åkt hem redan i måndags, sen sköts det upp till torsdagen och nu är det uppskjutet tills på måndag. Vi får se hur det går, jag har min dator med mig iaf, vilket är en stor tröst.. eller en anledning varför jag känner att det kanske inte gör så fruktansvärt mkt om jag stannar kvar några extra dar.

Ja min käre lillkusin undrar vart hennes studentfoton tagit vägen, tusan då, visste att det var något jag glömt. Ni har ingen aning om hur mkt foton jag suttit och pillat med den senaste tiden, Sannas student, Theres bal, Anishas dj-foton och massor av annat. Men jag ska samla ihop alla foton, redigera det sista och skicka det vidare!! :)

Vara Pix II..


Snubben på muggen påminner mig om detta, behöver jag säga att jag vill ha den!Henrik åker hem :(

Jag övertalade mamma om att låta mig prova peruken som satt på provdockan i butiken, jag fick. Upptäckte dock att peruken var lite för liten så jag fick ett högt och gigantiskt bakhuvud. Mamma tyckte jag såg ut att passa in på en powermeet träff. Själv tyckte jag att jag hörde hemma i musikalen Hair :P

Vara pix I..
Jordgubbensdag här i Vara.La Dispute, måste jag kolla in!!Den här klänningen sprang jag omkring i när jag var yttepytteliten, så när jag upptäckte att den hängde i mammas butik till salu blev jag ganska så oglad. Så jag tvingade henne att ta hem den igen :)
Torsdag..

Sitter i mammas butik just nu.. Hon kommer ha en galen rea snart. Hon ska ju flytta butiken hem till gårdshuset nu i sommar och driva den där. Hade jag haft fler armar och mer bagage hade jag köpt på mig ganska mkt faktiskt. Men jag valde ju att dra med min dator hit så jag vågar mig inte på mer.

Ikväll så tänkte jag tömma kameraminnet så då kommer väl ett fotoinlägg i vanlig ordning antar jag.
På torsdag hade jag tänkt att åka hem till gamla kära Karlstad igen.


Update: Foton kommer ganska så mkt senare.. Om ni inte är nattmänniskor så får ni helt enkelt se imorn.

Update 2: Inte en chans att jag orkade med det i natt, var helt förstörd. Nu ska jag till butiken igen, när jag kommer hem så kommer det ett flertal foton :)

Sicket fôlk..

Det bestämdes i sista minuten att jag skulle stanna kvar här i Vara några dagar till, med tanke på att min mamma fått så fruktansvärt ont i leder och muskler. Lite extra stöd och hjälpkraft alltså.

Smärtan fick henne att ringa ett telefonsamtal till vårdcentralens växel här i Vara kommun i morse vid 8:00, hon sattes i telefonkö och väntade på svarssamtalet som dök upp 10:30. Jag anade oråd direkt, en subba i andra ändan av luren, självklart. Det är inte första gången både mamma och jag råkat ut för personer i servicesyfte låta så ondskefulla. Hon talade högt och barskt med en raspig stämma, jag kunde seriöst höra henne genom telefonluren från andra sidan rummet.

Mamma fick knappt en syl i vädret, vad tusan finns det att bråka om egentligen?! På lappen hade det nämligen stått två telefonnummer. Det första nummret skulle man ringa om man bodde inom postnummer med slutsiffrorna 20-50. Vi bor på 30 men ändå refererade hon mamma till det andra nummret. Logik bet inte på haggan, så mamma var illa tvungen att ringa det andra.

Hon gjorde som så och inväntade telefonsamtalet som skulle ringa 12:15, telefonsamtalet kom en halvtimme senare. Då var det samma sura subba som svarade hest och jävligt högljudt att mamma ringt fel nummer och borde ringt det först nummret och förnekade allt annat. Med tanke på att jag kunde höra vad hon sa blev jag så satans frustrerad att jag gick in till mamma och ville desperat rycka luren ur näven och skrika din falska ologiska häxa, HOPPAS DU BLIR FEEET OCH FÅR SYFILIS I ÖGAT! (Jag har nämligen lite problem med folk som saknar logiskt tänkande.)

Mamma blev då så pass sur att hon högt sa till mig "Det var värst vad hon skriker" precis vid luren. Haggan fick sig kanske en tankeställare, who knows?! Hon svarade "VA vill du råå!!!" men lugnade ner sig något efteråt och gav mamma sin rättmätiga läkartid. Jävlar vad onödigt mkt tid och kraft, är det inte bättre att bara vara lugn och metodisk så man får något gjort och kanske slipper den där stroken om 10 år?! VA? VA? VA?

Laters..

Är för tillfället i Vara, åker hem imorn.
Återkommer då :) Laters..

Senaste..

Senast tagna, i rätt ordning..


Oh the horror..

Oh the horror, jag hade tydligen glömt mitt smink hemma hos Isaboo i tisdags och jag är 'den som är den', som sminkar sig varje gång jag går ut. Inte för att jag har supersunkig hy men jag är nog lite beroende av smink, sen använder jag min mineralfoundation som solskydd för ansiktet. Så två dagar hade alltså gått innan jag fick veta, vilket känns jävligt skumt, undrar hur fan det undkommit mig :S

I och med att Isabelle skulle åka till dalarna idag med pojkvännen så var det lite tvivel om jag skulle få mitt smink över huvudtaget, för hade jag inte fått det så hade jag köpt nytt, dyrt men what ever. Tack o lov så kunde dem, så vi möttes upp på mcdonalds, jag fick mitt smink *lättnadssuck*, jag mötte pojkvännen också (för första gången), vi käkade och sen gick jag hem.

Hett, hett, hett som det var ute så kom jag innanför dörren och var helt slut. Jag tog det lugnt några timmar, sen åkte jag in till stan och köpte biljetter till vara :) Så imorn drar jag, det ska grillas och grejer wohoo.. Mötte Johanna på stan* måste jag ju också säga. Risken finns nänligen att jag glömmer om jag inte skriver en note-to-self rad.

*Note-to-self: Ring nästa vecka!

Åh shit, nu är det 'Sommar med Ernst', underbara Ernst! Och vilket hus sen! Wow!!

Laters..

Häng..

I helgen åker jag till Vara, även min bror dyker upp :) Vilket gör mig extra glad. Så imorn så är det jag som åker in till stan och köper biljetter.

Igår (tisdag) så var jag hemma hos Isaboo, vi käkade mat, kollade på allsång på skansen och sjöng, det var fint! När jag gick av bussen så satt Olivia där, sicken överraskning! Så hon följde med mig hem till min dörr, på vägen följde hon med in till ica för att jag ville ha glass, vi tog även några foton, stötte på en igelkott och fotade lite till. Skönt att få ha pratat lite med henne eftersom jag misstänker att det kommer ta ett tag innan vi ses igen.

Samma sak med Bella, hon har ju en hel del för sig i sommar och imorn så drar hon hem till dalarna för lite familjehäng. Väldigt skönt att få några timmar med henne emellan allt.

Nu ska jag ta och sova, så natti natti på folket!

RSS 2.0