Diana F+..

Innan jul så var Henrik på besök och han tog med sin Diana F+ kamera.
Min är den blå/svarta, Henriks är den vit/svarta, en Panda limited edition eller nått. Jag har fortfarande inte framkallat mina första rullar än, är nervös över resultatet.


Promenad..

Kom ihåg att det faktiskt finns fina saker med vintern. Det är inte så värst långt till våren heller, så ta det lugnt och klaga inte så jävla mkt.

Promenad med Henrik (i Karlstad)..
Julen i Vara var också fin..Precis som vanligt..

Håller på att gå igenom alla foton tagna under december och januari just nu, många foton är det och alla är oredigerade. En del gillade jag, men många blev piss :( Precis som vanligt :/


Pitch..


Jag är tvungen att kasta lite kärlek på sjuka Bella. Hoppas viruset snart är väck..

Älldfluuugor..


Owl City - Fireflies

Webcam..

Här är jag, säger hej genom min nya dators inbyggda webcam. Har inte haft webcam sen sen högstadiet, är dösugen att testa den!! :)


Inspiron..

Ligger i sängen med nya datorn (en Dell Inspiron 15) och lyssnar på Khonnor, musik som för tankarna till sommaren och annat fint. Borde ha lagt mig för länge sen, men det gick bara inte, däremot så känner jag av det nu, börjar bli lite sömnig. Det jobbiga är bara att jag ska upp vid sju typ, skola, har dock bara en 2 timmars lektion :)

Förutom att jag ska pilla och dona med datorn, sova och äta gott i helgen så tänkte jag gå igenom mina foton. Jag lovar att några kommer leta sig hit till bloggen under helgen.

Yay..

Om en stund så kommer min nya dator, den blir levererad till dörren :) Så snart är jag tillbaka i full fart med mer foton och fler bättre och sämre inlägg, längtar stenhårt!! Datorn ska bara packas upp laddas och fixas med lite först wiiiiiiiiiiii :)

Minst sagt: Yuck..

"Människan" ser ju bara plastigare och plastigare ut. Att börja så tidigt, om ens över huvudtaget, är helt stört! :S


För att jag vet bättre..

Igår kväll handlade jag på konsum, strax innan jag gick in var det en kille på 11-14 år, jag har svårt att bedöma ålder. Hur som helst så bad han mig köpa ut ciggaretter åt honom. Han tillade även att han stått där ute och väntat i två timmar, som att det skulle väcka någon sorts sympati :S Aldrig har detta hänt mig tidigare och ärlig talat blev jag äcklad av hela grejen. När jag svarade 'aldrig i livet' frågade han 'varför?'.. Vad skulle jag säga?! Annat än 'för att jag vet bättre'.

Sen berättade jag för en tjej som arbetade inne på konsum om det hela och när jag kom ut var dem borta :P

Luniz..

Ohh.. Lite nostalgi från -95, sjukt att jag gillade den vid 9-10 års ålder,
men man fattade ju typ inget då, haha.. Men låten, den håller fortfarande!!

Luniz - I Got 5 On It

Keep cool my babies..

Conan O'Brien. Fan vad jag saknar honom i rutan!!

DUMB..

Skolböcker, ett halvårs buss respass och ett par byxor.. Har som ni säkert fattat spenderat mucho pissetassar idag, dyrt med andra ord. Men nödvändigheter är jag rädd. Så nu har jag typ allt jag behöver den närmsta tiden, känns goodie!

Min första lektion gick av stapeln idag, det var tufft.. Att gå från noll till hundra alltså. Jag hoppas att den hjärnaktivitet som legat och vilat de senaste åren kommer åter. För jag känner mig riktigt dum. Det känns som att jag lika gärna kan sätta mig i ett hörn med dumstrut, vagga psykotiskt fram och tillbaka och göra öhhh-ljud. Ok, riktigt så jävligt är det inte, men det känns bra att överdriva just nu.

Ska försöka ta mig lite tid för de senaste fotona jag tagit. Har trots allt låtit kameran vara sen nyår :S

Skola..

På måndag börjar jag skolan, så två besök på konvux blev det i veckan. Köpte nya dojjor och en del annat har hänt i veckan. Jag har alltså inte prioriterat bloggen at all. Just det, var tvungen att beställa datorn igen igår eftersom mamma totalt glömt bort att betala för saken. Shit, jag var så jävla bitter och frustrerad så ni anar inte!

Ja nu vet ni det, ska återgå till tv:n snart och ligga och pilla på mammas födelsedagskort, handmade and everything :) Hon fyller år på måndag, åldern får jag kanske inte nämna, haha.. Så jag låter bli.

...

En stor anledning till att jag inte visat några foton och knappt suttit vid datorn är min frustration över datorn. Den är rysligt trög och skärmen slocknar stup i kvarten, antingen helt och hållet eller bara halvt. Det är svårt att redigera sina foton under sånna omständigheter.. Ni får gott vänta tills min nya datorn är här och jag har ingen jäkla aning om när den kommer :(

Annars kan jag ju rekommendera er att följa min blogg (och alla era andra favoriter) med bloglovin'. Om ni vill slippa gå in hit stup i kvarten för att upptäcka att jag kanske inte ens skrivit en enda rad. Bloglovin' knappen, om ni nu inte sett den redan så sitter den strax under min presentationsbild :P

Men givetvis kommer jag skriva lite då och då, men inte så ofta som jag(/ni) vill.

Jag vill ha den nu..

Jag vill ha den här hårfärgen igen, den jag hade i sommras!!!!

Sorg..

En stor klump foton har mysteriskt försvunnit från min dator.. Jag fattar NADA, ett misstag från min sida? från min bror? ett virus?

Jävligt bittert känns det, när inget liknande hänt mig tidigare och nu när jag skulle backa upp allting. Fucking-jävla-skit-helvetes-dret-fan-pung. BLÄ!!

Alla foton från 2009-02-19 och framåt har försvunnit som låg i 'Mina Bilder', endast därifrån. Det enda jag egentligen kan vara glad över är att allt inte försvunnit, eftersom allt inte låg i 'Mina Bilder'. Det vill säga enstaka foton jag flyttat till typ skrivbordet av nån random anledning eller mappar med foton som skickats till vänner. Dem har jag kvar. Men det är fan inte mkt.

Det var ju i mitten av 2009 som jag hade foton att vara stolt över, stunder att minnas. Just nu så är det helt svart i minnet över vilka foton som försvunnit, men det kommer nog komma till mig så småningom och när det väl händer... Då kommer det säkerligen hugga till i hjärtat!


RSS 2.0