Lone Star Song..Fick bara ett sånt sug efter den här låten :)

...

Jo just det, i fredags när jag var ute och socialiserade mig så kom Volbeat (ja Sebastien, jag kan faktiskt stava till d, så det så!) upp på tal igen (andra gången jag hört talas om dem) och precis som första gången kände jag mig så jävla efter. Intrycket jag fått är att ALLA känner till detta band utom jag. Jag är inte direkt super insatt i dagens musik och jag lyssnar knappt på radio men jag brukar ändå ha ganska bra koll. Så jag fattar verkligen inte hur de kunnat undkomma min radar :S

Jag måste kolla upp dem.. Snarast. Fast.. Dem är säkert bajs iaf.

or what ever..

Eftersom jag har dåligt med kläder (för att jag inte tvättade tidigare i veckan som det var tänkt) så har jag istället prövat mitt nya bälte (så att jag har koll på vad det funkar till) med det sista rena jag har i garderoben.

Då slog det mig att jag känner mig snyggare än någonsin, då menar inte jag att jag ÄR snyggare, jag antar att självförtroende kommer med åldern.. OM man jobbar på't det vill säga. Jag är heller inte lika nervös som jag tidigare var, ständigt förvånas jag av min personliga utveckling. Lång väg kvar att gå dock, det är flera saker jag förnekar mig själv och saker jag verkligen borde göra för att vardagen ska flyta på, för att jag ska bli en äkta vuxen eller åtminstonde ses som en innan jag är klar. Innan äggklockan ringer or what ever :P

Promises..

Jag lovar att visa några nya teckningar så småningom också :)
Men nu ska jag kolla på film och kanske teckna lite. God natt alla andra..


Promise and the Monster - Sheets

Bella notte..

God natt Bella, tack för påminnelsen om sommartid :)


Så söt hon är! Men jisses vad hon kan blänga!!

Blommor..

Självklart ska man köpa blommor till sig själv ibland, fast å andra sidan.. Borde man kanske inte köpa det till någon annan däremellan också?! Så jag ska se till att göra det.. Har jag bestämt!! :D


...

När jag handlade igår köpte jag en bukett blommor till mig själv :)
(För att se de två första bilderna i större format så är det bara att klicka på bilderna)


Once in a blue moon..

Det blev en trög start på dagen idag, därför tog allt längre tid än planerat och jag var tvungen att skippa vissa saker. En kvart sen och utan kamera mötte jag upp med Bella och de andra. Jag hatar att glömma min kamera, men kvällen blev bra i vilket fall som helst. Träffade ytterliggare några nya personer, men gulligast av alla var ju Camilla som skjutsade hem mig sen. Eller ja, inte hem, utan avsläppt vid konsum. Jag hade nämligen tänkt att ta ut cash och handla lite :) Imorn så hade jag tänkt att spendera större delen framför (den stationära) datorn, så några bigger,better-inlägg kommer säkert imorn.

[Insert Title]..

Sorry, jag kan inte få ur mig ett bra blogg inlägg just nu, allt blir liksom bajs. Imorn ska jag ut en sväng, träffa Bella med fler.. Jag antar att när jag väl är hemma därifrån kan jag säkert få ur mig något vettigare. Har typ isolerat mig ganska rejält den senaste veckan.

Krims krams..

Jag har dragit fram allt krims krams jag har, som jag aldrig använder, jag vet inte exakt vad jag ska göra än, men jag har ideér. Ni får se när jag väl är klar. När det nu än blir av :S


G'natt..

Jag säger God natt med lite Plod :)


BaS..

Tittade på Vakna med the Voice, de visade ett klipp från Ballar av Stål, klippet de visade var Martin Soneby som i Djurgårds halsduk går förbi och provocerar bland annat AIK supportrar, hans jobb är att få igång dem och sen lägga benen på ryggen.Jag kan se på det med skräck blandat förtjusning men mer klara jag inte av, jag är för nervöst lagd. Det blir för jobbigt, dessutom så vägrar jag se "oskyldigt" folk utsättas för pinsamheter och annat jobbigt. Jag menar, det finns ju folk som faktiskt förtjänar att förnedras, kan vi inte fokusera på dem i stället?!

Astronaut..

Jag gillar Salem Al Fakirs nya skiva! OCH hans nya korta frisyr!


Top 5..

3 top-5 listor jag gillar

Sämst levererade repliker

Frisörsalongs namn

Snygga diktatorer

I feel foggy..

At night

I Got Worried..


Suffocate For Fuck Sake - I Got Worried...I Was So Freaking Scared of That Window, You Know

Hej vad det går..

Dr. Seuss..

“Today you are You, that is truer than true. There is no one alive who is Youer than You.”

Energi..

Jag har verkligen varit tvungen att hämta energi vart ifrån den än kommer och jag fick en ordentlig kick av att se Färjestad vinna. Så skönt! Mina planer gällande den här helgen har ju drastiskt förändrats som ni kanske förstår. Igår kväll såg jag på Amelie från Montmartre, idag såg jag på Trainspotting, ikväll eller imorn blir det Det Stora Blå, tre filmer som jag förälskat mig i, som jag första gången sett tack vare min moster. Jag associerar dem starkt med henne.

Jag önskar bara att Lorry fanns på dvd också :(

Varför vs. Därför..

Så jävla typiskt, alltid är det någonting som varit i vägen, i tre år (antagligen längre) har jag viljat träffa min moster och imorgon var det tänkt att jag och mamma skulle ner till henne. Jag hade köpt biljetter till Vara och tillsammans skulle mamma och jag ner till helsingborg och träffa henne, min bror och min kusin.

Min moster gick bort tidigare idag.. På min kusins födelsedag. För att göra det ännu jävligare. Mamma ställde in planerna redan igår eller ja, så gott som. Jag grät och grät igår, så nära en panikattack har jag inte varit på länge. För en gång skull hade jag varit trött och planerat att lägga mig på en bra tid. Men det gick inte alls, låg och andades oregelbundet i flera timmar med iPoden på. Hoppades så innerligt på att hon skulle leva tills min mamma hade hunnit dit. Men så blev det ju inte.

Jag är arg, besviken, ledsen och förvirrad. Jag vet liksom inte hur jag ska rikta mina känslor.
Frågan, 'Varför?' dyker ständigt upp, det är väl normalt antar jag. Varför nu, varför kunde vi inte bara ha träffats lite tidigare? För det har ju varit en eller två gånger som det var tänkt att vi skulle träffats men som aldrig blev av. Det är väl därför det känns extra hårt, förutom det att hon är en av de få personer i min släkt jag verkligen tycker om och ser upp till.


Midaircondo - Serenad

Fucking jävla mähä..

Skulle på gyn undersökning idag, det gick ju som det gick också. Nämligen inte alls. Jag gick dit med Bella, satt där en stund, sen kom gynekologen/barnmorskan or what ever och kallade in mig. Betalade och svarade på några frågor, sen bytte vi rum och hon ställde ytterliggare några frågor. Jag tog av mig byxor o så, där stog jag byxlös när hon frågade om jag haft samlag överhuvudtaget. Jag svarade nej, för så är det, då berättade hon att om jag inte haft det, då behövde jag ju inte göra någon undersökning. Jaha, men då kunde du väl ställt den viktigaste frågan först, åtminstonde innan jag dragit av mig byxorna ditt jävla mähä.

Precis innan jag hade gått in i rummet så hade jag sagt till Bella att hon kunde gå, så ganska stressat drog jag på mig byxor, dojjor och jacka, men hon hade hunnit gå :( Tack o lov fick jag syn på henne och Sara när jag kommit ut på gatan. Berättade vad som hade hänt, klagade av mig lite och visa upp mina nya solglasögon. Skönt att ha fått ytterliggare några godkännanden, jag behöver alltid få lite extra bekräftelse på solglasögon, vet inte varför :S


inte den bästa bilden kanske, men so far so good.

Titt som tätt..

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD
Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.


ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?
Ja

2. Är du lycklig?
Titt som tätt, är olycklig titt som tätt också

3. Är du uttråkad?
Ganska ofta, men det är skönt att ha tråkigt ibland

4. Är du ledsen?
Titt som tätt, är glad titt som tätt också

5. Är du italienare?
Nej, jag har varken guldkedja eller hår på bröstet

6. Är du cool?
Jag är så jävla cool, så ni anar inte.

7. Är du från Irland?
Min mamma har rött hår, alla med rött hår kommer väl där ifrån?!

8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?
Nej och det ska vi alla vara glada för

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Inte direkt

2. Har du någon gång blivit sårad?
Ja

3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?
Det har hänt vid ett flertal tillfällen.

4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?
Självklart på 23 levda år så har det säkert inträffat, kan inte minnas någon speciell.

5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?
Jag råkade hångla upp min kudde i sömnen för ett tag sen, vaknade med en väldigt torr mun.

6. Har du haft en hemlig beundrare?
Ja, men det har jag ju faktiskt haft.

7. Är du kär?
Nej

8. Vill du gifta dej när du blir stor?
Vill, vill jag väl. Men vad jag ännu hellre vill är att träffa någon jag står ut att leva med (och vise versa)

TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar?
Lunarstorm, även om det nästan bara är äckliga människor där. Mina bilder låter jag hellre hamna
på annat håll, flickr.com till exempel

2. Hår eller ögon?
Ögon, jag vill ju kunna se

3. Katter eller hundar?
Vet inte, jag pendlar fram och tillbaka på den frågan. Just nu säger jag katt

4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?:
Kvalite över kvantitet... Det är min åsikt gällande många saker i livet

6. Coca-Cola eller Pepsi?
Pepsi Max är bäst, så är det bara. Annars kör jag hellre på Fanta.

7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?
Det beror på vart utekvällen är lokaliserad och med vilket sällskap, men rent allmänt så säger jag hemma kväll

8. Pengar eller lycka?
Lycka, jag känner mig själv och det är definitivt rätt svar!

9. Dag eller natt?
Jag vet faktiskt inte just nu, om jag hade fått frågan för något år sen så skulle jag absolut säga natt. Jag vill säga natt, men jag tänker nog säga dag. Just nu iaf. I sommar kommer jag nog säga natt igen :)

10. Msn eller mobil?
Mobil, jag är jättedålig på att föra (vettiga) samtal på msn.

TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån?
Nej, jag har alltid fått gått som jag velat

2. Brutit nåt?
Varken lag eller ben

3. Gjort nåt du ångrar?
Självklart

4. Hoppat Bungee Jump?
Näver bäver

5. Ljugit för någon du tycker om?
Ja

6. Ätit en hel tårta?
Hahaha.. Ja, fast under loppet av en helg. Inte allt på en gång yuck :6

7. Gjort bort dig offentligt?
Jag säger som Bella... "Jag gör inte bort mig, jag bjuder på mig själv."

8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?
Nej

9. Gråtit när ett husdjur dog?
Kommer inte ihåg, det är möjligt att någon tår kom när min kanin dog

10. Velat försvinna?
Ja

SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde:
Mamma

2. Telefonsamtalet du fick:
Bella

3. Personen du var med:
Bella

4. Roligaste grejen som hänt:
Kan inte komma på något speciellt

7. Du skrev till på myspace:
Jag får bara en massa meddelande, svara aldrig :P

8. Du kommenterade:
Vet ej

9. Du tillbringade natten med:
kvalster och lite annat mysigt, måste bädda nytt :S

10. Du kramade:
Jag är dålig på att kramas, men kan det ha varit Caroline, eller nej, kanske inte.

Så är det bara..

Ledsen för de dåliga uppdateringarna. Jag mår inte dåligt, men jag känner mig ganska introvert just nu.
En bättre uppdatering, kanske med någon bild kommer imorn istället. Ikväll blir det Twin Peaks.
Later!

I'm not here to make friends..

Har tittat klart på Project Runway, alltid finns det nån jävel i alla dessa dokusåpor (vare sig det handlar om talang eller ej) som ska säga "I'm not here to make friends". Jag har aldrig förstått mig på personer som säger så, speciellt i program som Project Runway. Networking is everything i sånna här sammanhang. Till och med lilla-socialt-handikappade-jag fattar ju det. Fast, iofs så sägs kommentaren vanligvis efter att ett bråk har brutit ut och person vars mun den här kommentaren kommer ut ur är oftast den som startat bråket, så det kanske bara är en dålig ursäkt?! Ett sätt att slippa ta ansvar över sina handligar?!

Hur som helst så tappar jag respekten för de som säger så, för vem fan vill ha ovänner eller att det ska gå så långt att man får fiender för livet? Det är ju bara sinnesrubbat. Jag fattar att vissa tar den punkten att vara professionella lite hårdare än andra och det är väl ok, men jag har aldrig hört en person som jag uppfattar som professionell säga något sådant. Om det är något som är professionellt så är det att låta bli av påpeka sådana saker och sen se till att backa om andra kommer för nära.

...

Nu ska jag laga mat, sen läser jag nog en stund...

011008

We'll see..

Jag är inne lite i en sömn period, där jag sover på dagen, är kreativ på kvällen. Jag hatar det, jag vill vara vaken och pigg under dagen och slockna på kvällen. Att sova på dagen får mig att känna mig gammal, riktigt gammal. Men nu är det slut med det, tror jag :S Jag är ganska illa tvungen dock, det ska tvättas i veckan jag måste till stan och köpa buss biljetter. På torsdag har jag tid för en undersökning, tack Isaboo du är så söt som följer med som stöd. På fredag är det tänkt att jag ska till Vara och på lördag ska jag med till Helsingborg. Vi får se hur allt går.

Pics..

I torsdags, Caroline, broccolisoppa på Vero och shopping :)
För att se första och sista bilden i större format är det bara att klicka på bilden.
Dark and disturbed in the bathroom..

Jag vet inte riktigt varför men jag lockas ständigt av att ta knepiga porträttbilder inne i badrummet, som ni kanske har sett?! Vissa med ironisk innebörd, men inte nu på senare tid :S Ska väl erkänna att jag tycker det ser ganska intressant ut att få med tandkräms sprättet (eller vad man nu ska kalla det) på spegeln :PHelgens låt..

Jag behöver lite pepp som vanligt, då passade den här alldeless förträffligt. Marvelous Bitches!!!


Macgyver first, then Zzz..

Spenderat några timmar på stan med Caroline. Köpte ett skärp, en kofta och ett par solglasögon :) Tyvärr blev det inte så många bilder tagna, bara några stycken, trodde nämligen inte att vi skulle vara på stan så länge. Men what ever. En eller två bilder kommer imorn. Nu ska jag sova. Snart iaf.

Methface..Så här vacker blir man om man knarkar. Ett klassiskt methface, dem syns oftast i amerikansk tv och jag vill inte se sånt här i Sverige. Blir illamående av den tanken.

Därför jag vägrar se Cops, alla har ju en fucking crackpipa på sig...
Alla är skabbiga, äckliga, manipulativa, finns heller ingen som har varken logik eller empati.

What What..

Fuck me gently with a chainsaw säger jag bara... Hittade precis en snusk-alert youtubevideo på Jonas blogg. Hur kan jag låta bli att lägga ut den även på min?! Det går inte?! Shit, den är nästan lika bögig som filmen Not another gay movie. Hahahahaha...Lax..

Ok, nu är det dags att skärpa mig, att blogga är en skön rutin. Eftersom jag mår bättre så det finns inga ursäkter längre. Filmer jag sett i veckan är Twilight, Tjenare Kungen, Vicky Cristina Barcelona, har även hittat och tittat på Reuter & Skoog :)

Jag har inte ätit sen igår kväll så jag måste verkligen få i mig nått nu.. Funderar på lax.

Oh Raquel..

Jag hittade det här videoklippet på seaofshoes för ett ganska bra tag sen. Melodin fastnade verkligen. Raquel, lite sci-fi, lite playboy, mkt 80-tal vilket gör henne så jäkla het. Vackrast är hon i rött 1:13Personligt meddelande till Caroline..

Nej jag har ingen lust att lägga ut cash på litet sketet sms :P

Vad sägs om lite kamera action på torsdag?!
Så ta med dig ditt smink, det blir roligare så : )

Vakna..

Sov större delen igår, hemskt, jag hade i migrän. Men jag får väl skylla mig själv, jag tog aldrig något piller. Vaknade klockan 5, det gick helt enkelt inte att sova mer. Nu tittar jag hur som helst på Vakna! med The Voice. Ganska skönt att vakna till, trots att jag inte gillar nån av dem så mkt, det pendlar ganska mkt. Men Sanna Bråding är ju med några dar nu, det gillar jag!

...

Har inte orkat blogga, helt slut, migrän, blä!!

”Now I remember Stockholm – it is you who are so damn loud!”..

Bella och Kristian är på Metallica konserten, det andra extra nummret spelas tydligen just nu.
Man kan nämligen följa konserten minut för minut här på aftonbladet.

Förhoppningsvis så får även jag uppleva en (eller fler) konserter i sommar!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tydligen var Bella (som nyss ringde) lite besviken, konserten var inte tillräckligt rockigt för min lilla Isaboo och favoritlåten spelade inte heller. Du kan iaf trösta dig med syster-häng imorn : )

Inyx is sängen..

Nu när det är relativt städat, (behöver dammsugas, innan det kan kallas rent) så tänkte jag hoppa ner i sängen och teckna och glutta på Wallander som börjar om en stund. Tror jag tar och gör en ciabatta macka först : )

Curtains for certain..Äntligen har jag fått tummen ur och satt upp gardinerna (som konstigt nog ser rätt färglösa ut på bilden, rödare än så är de allt). Men som ni ser så är det rätt stökigt så det är vad jag kommer sysselsätta mig med innan det vankas tv-kväll (ingen melodifestival vill jag påpeka!!)

Helgens låt..


Pröva mig inte, jag gör't..

Jag känner en oro i kroppen, som jag bäst kan beskriva som oidentifierad ångest, för jag vet inte riktigt vart det kommer ifrån. Inget stort utan något som ligger under skinnet och bara väntar på att komma ut. Tack o lov så är jag äntligen hemma efter att ha gjort mina ärenden på stan. Hade någon gett mig en elak eller till och med tvetydig blick hade jag bara gått sönder, åkt hem sen slängt mig i sängen och stannat där tills allt kännts bättre. Men allt gick bra och nu är jag hemma :) Så bäst för er nära, kära och mindre kära att ni håller käften om negativiteter.. Annars letar jag upp er och slår er på munnen, så läppen spricker och en tand går av!!

Fyll hissen med pingviner..

Kunde inte sova inatt så jag är fortfarande uppe. Precis tvättat håret och kollar på The Voice på femman. Jaja, det får väl vara så idag då, tar kanske en power nap senare och somnar tidigt kanske, vi får se hur det blir. Har målat en del i 'Ritbok för vuxna', som jag skrivit om tidigare. En bok med påbörjade teckningar, som man själv ska avsluta. Man ska t.ex fylla en hiss med pingviner, rita frisyrer till sin tunnhårige kollega och göra en ny skärmsläckare. Dock så är den ganska jobb inriktad, men ja, roligt i vilket fall som helst. Ni ska få se några bilder senare ikväll :)

I need more cowbell..

Precis tittat på Ally McBeal, jävlar vad jag älskar ljudeffekterna. Speciellt kobellan :)


Fredag. Fredag. Fredag..

Fredag. Fredag. Fredag. Längtar sten hårt. Tänkte åka in till stan, shoppa lite, inte mkt, bara lite. Handla, åka och lämna ett par nycklar och sen köpa thaimat, bamigoreng med biff, det brukar alltid funka. I helgen ska det målas och tecknas, se på en hel del film, bra tv och tonvis med musik. Jag hoppas på mkt drömmar också, min fantasi går nämligen på högvarv då. Spelar faktiskt inte så stor roll vad det är jag drömmer om.

Jag är lite avundsjuk på Bella, som ska till Stockholm och se på Metallica i helgen. Inte nödvändigtvis för att det är Metallica (som även jag gillar) utan för att jag är dösugen på att gå på konsert över huvudtaget. Självklart vill jag inte gå på vilken konsert som helst, nån måtta får det ju vara. Men nästa. Hoppas på att Henrik kommer med något konsert förslag till sommaren, annars tänker jag tvinga honom, grr.. Jag vill ogärna gå själv, det är roligare och förhöjer upplevelsen om man går med nån man tycker om och självklart har samma musiksmak eller som åtminstonde kan uppskatta den om så bara för stunden. Få jag känner upplever musik på mitt sätt och det är något jag tycker är jobbigt. Väldigt jobbigt ibland. Det är nog bara Henrik som fattar min musik smak, så gott det går iaf. Sad but true.

Jag önskar så desperat att hitta lite vettigt, trevligt folk med musiksmak som är mer som min. Ska den kombinationen vara så svår?! På Last Fm kan du se vad jag lyssnar på.

V For Ventilation..

Det är svin kallt i min lägenhet, jag vet inte riktigt hur ventilationen i det här huset fungerar, men den verkar vara rejält upp fuckad. Jag minns inte riktigt hur länge, men större delen av vintern har det varit skönt och behagligt, men igår så satte ventilationen igång igen eller om den bara gick upp i styrka eller nått. Det låter värre än nånsin, det viner och ljudet av luft som försöker strömma in gör att jag lätt får huvudvärk. Det låter, om jag inte öppnar fönstret det vill säga, men då släpps också nattens minus grader in. Elementet låter självklart också när jag sätter den på det högsta, så det är inte något tröstande alternativ.

Jag får väl vara glad för att jag har ett duntäcke i alla fall. Nu ska jag titta klart på V For Vendetta.

KESO..


Jag blev sugen på keso.. Speciellt efter att ha sett denna stavningen : )

pics..


Jag älskar bläck. Nu tycker jag inte så mkt om just den här men what ever.


Är inte nöjd med den här heller, men jag tänker fortsätta sprätta bläck över hela lägenheten.


Som jag sa först så älskar jag bläckfläckar och kombinerat med färg så blir det ännu underbarare.


I <3 Indianpärlor


Här är min nya sparkanin : )

D-ba-ä-så..

Jag har glömt att nämna vilka filmer jag sett den sista tiden..
Secretary, Mästerdetektiven Basil Mus, Blood & Chocolate, The Alphabet Killer, Kalle & chokladfabriken, Futurama - The Beast With a Billion Backs och tidigare idag såg jag Spirited Away på SVT. The Alphabet Killer, anser jag vara ganska medioker men den var så mkt bättre än jag trodde att den skulle vara. Kalle och Chokladfabriken är bra, men jag tycker iaf att orginalet med Gene Wilder från 1971 är bättre. D ba ä så!

Mamma ringde för ett tag sen och undrade om jag kunde komma ner till Vara och stanna några dar om en vecka eller så. Jag har verkligen inte lust att åka nånstans egentligen, fast å andra sidan kan det ju vara precis vad jag behöver. Tåls att tänka på.

Having a gay ol' time..

Jag var uppe tidigt i morse och såg på Little Britain USA, jag var tvungen att dämpa mina skratt något eftersom, inte vet jag, men i fall någon skulle störa sig på det. Jag kan skratta ganska högt och ganska ofta är det dem där spontanskratten som klingar högst. Jag har ingen aning om någon hör mig eller inte, men det spelar ändå ingen roll, när det är så pass tyst i huset så känns det riktigt onaturligt att skratta högt.

Jag älskar många saker med Little Britain, en av de bästa sakerna är nakendräkterna, om jag säger Bubbels Devere så kanske ni vet vad jag menar (om ni nu har sett Little Britain tidigare alltså). I Little Britain USA så dyker det upp två till karaktärer med nakendräkter. Mark & Tom, två biffiga män i ett omklädningsrum på ett gym. Som har en väldigt grabbig men homolatent gargong.

ÅH så snuskigt, älskar't!!!


...

Varit på stan idag, med Bella och Sanna.. Även Kristian en kortis. Sov ju aldrig i natt så gissa om jag var och fortfarande är trött. Det blev lite fika, Gina Tricot, Clas Ohlson, Åhlens och Konsum.

Är lite sugen på att klicka lite på kameran imorn, så imorn blir det några bilder. Nu ska jag käka, uppehålla mig med lite tv/film och sen sova, sova, sova.

Don't believe the hype..

Åh vad jag stör mig på två saker. Nummer ett, ordet skräll. Som går hand i hand med hela melodifestivalen grejen. Notera att jag inte säger att jag stör mig på själva melodifestivalen. Jag har nämligen lyckats undvika det ganska galant i år om jag får säga det själv :)

Nummer två, hur jäkla glad och nyfiken jag än är på det här med att Sverige har börjat öppna ögonen för en ny typ av humor. Det är Roasts jag pratar om (har skrivit om det tidigare klicka här), jag stör ihjäl mig på att det tjatas så otroligt mkt om det och att både kanal5 och svt ska ha sina egna versioner. Jag antar att det är lite som jag känner för musik, låtar som spelas tusen gånger om dagen på radio och tv, alla pratar om låten, alla trallar på den, men jag tål inte att höra den. Men så fort det allmänna intresset för låten dött (och om jag verkligen tycker det Är en riktigt bra låt) så byggs intresset upp.

Jag har gillat Roasts i några år nu men jag orkar inte med hypen!

Om man blås dom i nosa så nys dom..

Ok, det här är egentligen ingen ny upptäckt från min sida. Men efter att fått syn på titeln till låten jag just nu lyssnar på så är det faktiskt både roligt och intressant det här med låttitlar.

maybeshewill - The Paris Hilton sextape
maybeshewill - In another life, when we are cats
araki - My ego could crush a full grown man
araki - There is a spot on my futon
Khonnor - An ape is loose
Plod - Om man blås dom i nosa så nys dom
Plod - what happens to the hole when the cheese is gone
Plod - That stench again it must be wendsday
Suffocate For Fuck Sake - Hospital / H / The Social Worker Dragon

Alla låttitlar kanske inte är jätteroliga, men ganska konstiga med tanke på att låtarna knappt har låttexter,
vilket gör mig galet nyfiken på hur låtarna fått sina namn. Det finns många fler, jag vet det.
Men jag har inte minne för fler (och förmodligen bättre exempel).

Daria..

Håller på att ladda ner Daria nu, äntligen. Jag har haft Daria förut, men av någon anledning så försvann alla avsnitt. Underbara 90-tal...Bara så att du vet..

Idag känns som en sån där meningslös dag, varför måste måndagar vara som dem alltid varit. Gråa, trista, vidriga, enkelspåriga.. BLÄ! och sen så saknar jag Caroline, inte sett henne på år och dag känns det som. Har saknat henne i säkert två veckor drygt, visst saknar man vänner när det gått en viss tid utan att ha träffats, men nu börjar jag nästan känna mig lite desperat. I den meningen att jag inte kommer känna mig normal tills hon och jag ses igen.

Så kom hit din dumma unge!! : (


Cash och kontakter..

Jag älskar när en person spelar ett instrument falskt, jag skrattar ihjäl mig, men falsk sång kan vara fan så mkt roligare om det är rätt omständigheter. Idol känns till 90% jobbigt, eftersom jag både har lätt att känna pisamhet åt andra och har en hög nivå av skadeglädje i blodet. Jag skrattade arslet av mig när jag på musikministeriet på svt fick höra en dam vid namn Florece Foster Jenkins, helt otroligt vilka höga tankar vissa har om sig själva! Det är då jag verkligen kan hänge mig åt den rena och skära skadeglädjen när jag verkligen känner att personen ber om det

Wikipedia :
Florence Foster Jenkins
, född 19 juli 1868, död 26 november 1944 var en amerikansk "sopran" som genom sin totala avsaknad av musikalitet och sångförmåga blev musikhistoriens stora oefterhärmliga skräckexempel.

Tack vare ärvda medel kunde Florence Foster Jenkins bekosta sin sångkarriär och grammofoninspelningar. Hon var övertygad om sin storhet som sångkonstens näktergal och gav ett antal konserter, som bevisligen roade publiken. Hennes sista konsert framfördes på New Yorks ledande scen - Carnegie Hall, drygt en månad före hennes död.Påminner mig lite om madame Edith i 'Allå 'allå 'emliga armén

Up up and away..

.. i näsbören alltså : )
Jag sa ju att smink är bäst!! Underbar färg, en fin blandning av guld och koppar


RSS 2.0