Sleep on a Brick..

Jag börjar bli lite trött, men jag har ingen lust att sova what so ever! Funderar på om jag kanske ska slänga på en lugn film och hoppas på att jag somnar i alla fall. Jag tror jag chansar på Brick, inte den bästa filmen kanske, men den har ett skönt sound :) Nattizzz på alla!

Rocky Horror Virgin..

Jag har älskar Rocky Horror Picture Show i några år nu och jag vill inte vara en "Rocky Virgin" längre.
Så för att bli av med den stämpeln så krävs att man går och ser det live och jag vet att det finns ohyggligt många Rocky Vigins i vårt avlånga land. Så jag tycker ni ska masa er till Karlstad!! Det gäller dock att komma förberedd, så se filmen och all information hittas här. För man ska gärna vara utklädd och ha med sig rekvisita, desto mer angagemang desto roligare blir det :) För som publik i en Rocky Horror Show föreställning så gäller det att va aktiv och på hugget.


Här är min fina Rocky Horror Picture Show dvd-box :PFörutom filmen, fick man en liten serietidning och tre idol-bilder (eller vad man nu ska kalla det?)
Även en liten publik guide, där står vilken rekvisita man kan använda (betydligt fler grejer än det är skrivet här tyvärr), filmens repliker blandat med publik repliker och reaktioner. Ni anar inte hur stort det här är i U.S.A. Knappt att jag fattar det själv.

Hype..

Precis sett färdigt på hype, ett av mina favoritprogram på svt, väldigt glad att det är tillbaka! Måste säga att Tuva Novotny som blev intervjuad såg vackrare ut än nånsin. Pizza har jag köpt också, jag hade kunnat beställa hem det. Men jag kände att jag varit tillräckligt lat idag och om jag nu ändå ska köpa en pizza så får jag nog arbeta (väldigt) lite för't.

Har fortfarande pizza kvar, tänkte om jag skulle sätta igång en film kanske, frågan är vilken?!

--------------------------------------------------------------
Det blev: Släpp fångarne loss, det är vår!

Romeo Olsson..

I det tidigare inlägget, så la jag in en youtube video med Varan-tv och det fick mig att tänka på min favorit dikt. Lite lagomt snuskig :)


Psyknytt..

Idag har varit värsta tråk dagen. Legat i sängen hela dagen, inte orkat laga mat, funderar på pizza. Balanserar upp den tankegången med planer på några promenader i helgen, men då ska det fan göras också. Det ska jag ha klart för mig!!

Är lite ledsen över att jag inte har tecknat och målat så mkt på sista tiden också, får se om jag lyckas få ur mig nått bara, av den enkla anledningen att jag är medveten om det.


Glädje upphöjt till tre..

Fick tråkiga och roliga nyheter idag. Sjukhusfolket i Helsingborg har gjort bort sig rejält med min moster, jävla arslen. Hon förtjänar inget annat än bra saker i dagar som dessa!! Men de goda nyheterna är iaf att pappas sjukhus besök gick bra, han ringde nyss :) Sen kommer mamma och Björn till Karlstad i helgen så ett litet besök får jag allt. På fredag så ska jag hem till Bella, få mina dvd-r skivor som vi beställt tillsammans, kanske skulle få lite mat också och det kan man kalla trippel glädje :)

Hjul igen..


Ljus..

Titta så mysigt jag hade igår när jag tittade på Amelie
23..

Allt fokus på födelsedagsbarnet Kristian. GRATTIS på den 23:e födelsedagen.


The Adventure of Mr. Fly..

Flugor sitter inte bara på hundskit och surrar i ditt öra. Dem har också äventyr :)

Amelie..

Hade tänkt att jag inte skulle vara uppe så länge i natt, i och med den milda huvudvärken jag haft större delen idag, men innan dess ska jag sitta i sängen och kolla runt efter inspiration på flickr.com där finns ju så mkt vackert. Förut googlade jag efter bilder, men det är varken enkelt eller smärtfritt. Finns ju så mkt skit på internet.

Har även dragit igång Amelie Från Montmartre. Musiken, färgerna och den behagliga franska berättarrösten får mig att må så bra. Det är egentligen bara en serie och en film som jag tittar på om och om igen i desperat försök att känna som jag gjorde första gången och det är Twin Peaks och Amelie Från Montmartre. Amelie får mig verkligen att sakna min moster, det var tillsammans med henne och mamma som jag såg den för första gången. Har inte träffat henne på år och dag och att hon är allvarligt sjuk får mig att känna mig ännu mer illa till mods gällande den saken. Jag är en sån person som tycker att 'blod är tjockare än vatten'-grejen inte är något viktigt. Visst har familjebanden stärkts på senare tiden, men jag vidhåller ändå att bara för att man är familj/släkt så behöver man varken älska eller gilla varandra. Det finns ju faktiskt extrema människor som tycker så och jag spyr på tanken :6

Hur som helst, min moster är en av det få personer i min släkt jag verkligen ser upp till och tycker om. Hon visa mig Lorry och I Manegen med Glenn Killing och mkt annat. Lite som min bror som också har introducerat mkt av det jag älskar. Jag tror faktiskt att de två är därifrån jag fått min kreativitet, mamma har givetvis också ett finger med i det spelet. Men det är med min moster och med min bror som jag har upplevt de mest underbara stunder där jag med all säkerhet levt i nuet. Det är väldigt sällan jag känner mig i nuet om jag inte är själv. T.ex sommrarna som jag promenerade vid kyrkogården, stenbron och älven och lyssnade på musik nattetid. Fy fan vad underbart! Längtar tillbaka!!

Mulet..

"There's a lot of sad people here in Sweden.. I think it's because it's mulet."

För att jag ska orka och kunna hålla en bra dygnsrytm så krävs lite sol.. Emellan åt.
Hallå SOLEN kom fram och lek, va inte så jävla torr.


Dagens låt: Maroon 5 - The Sun

Be more like Dexter..

Sett klart på Dexter och det är (för mig) väldigt lärorikt, i sista avsnittet så pratade Dexter och hans bror Rudy/Brian/Ice Truck Killer, vad man nu vill kalla honom. Deras likheter kom upp på tal, Brian berättade hur "glad" han blev när han upptäckt hur lika de var. Dexter såg också likheter men till skillnad från sin bror hade Dexter även någon typ av moral, förståelse och framför allt logik. Tack vare sin fosterfar så hade han lärt sig de sociala regler som krävdes att överleva och smälta in i samhället. Samtidigt som han kan få utlopp för sina drifter inom kontrollerade förhållanden.

Vad jag menar med det här är att det är bra att ha regler, regler anpassade efter sig själv. Regler är också bra för att vi ska orka med varandra och att andra ska orka med dig, man måste ha en taktik som funkar för alla, men främst sig själv. Så var inte som Brian var lite mer som Dexter.

Ungjävlar..


Dexter..

Nu blir det fortsatt  Dexter maraton :)


Tidsbegränsat snygg..

Ibland kan jag se så sjukt snygg ut, väldigt sällan dock :(

Mirror Mirror

Game-night pics..

Skrattanfallen gjorde sig inte så bra på bild tyvärr :(
Sen håller jag i kameran och under sånna omständigheter är det svårt att själv hamna med på bild.


Kristian & Bella


R.S.K.B


S & S


Bästa spelet... EVER!

Doddle..

Close up

I hennes själ en evig klarhet brinner..

Vaknade med huvudvärk idag :( Time to pop a pill! Jag måste fan slappna av mer och möjligtvis köpa en ny kudde. Igår var fan askul, skrattade så jag grät och jag var inte den enda. Spelkväll är absolut ett lyckat koncept. Skjuts hem fick man också, tacksam över att slippa folket på nattbussen och den smärtsamt dyra bussbiljetten (20kr).

Ikväll kan jag rekommendera Eternal Sunshine of the Spotless Mind på svt2 kl. 21.10
En av mina favorit filmer.

Press play..

Game-night hos Bella och Kristian ikväll, Dexter och nyfärgat hår. Känner mig på topp :)
Imorn är en annan femma, visning av lägenheten igen, suck och stön. Hoppas på trevliga människor, det är väl det som är den avgörande grejen med att gå visningar. Man vet aldrig vad det är för fôlk som kommer. Tänkte köpa med mig kina mat efteråt :P Då har jag iaf en garanterad 'pick-me-up'.

Ska snart iväg.. :)

Helgens låt får nog bli In Your Honor med Foo Fighters (kanske ångrar mig, haha..)

Fjukost..

Fick nyss hem min Dexter box (första säsongen) genom brev inkastet idag och tur var väl det, annars hade jag säkert somnat om. Sitter här i min säng och försöker käka Risifrutti med gaffel och känner mig frukstansvärt flummig. Fruktanstvärt.

Ska försöka göra den här helgen lite kreativ, lite iaf.
260908

Hiphopopotamus vs. Rhymenoceros..

På tal om lite manlig fägring så tänkte jag slå ihop det begäret med lite humor och titta på 'På Scen: Flight of the Conchords'. Jemaine is to my liking :) Eller Hiphopopotamus som han kallar sig här.


Behöver manlig fägring..

Jag har gått och trånat efter lite nya dvd-filmer ett tag så nu är en order lagd hos discshop.
Dexter första säsongen (jag behöver lite manlig fägring tror jag), Bara En Natt, Beetlejuice,
Brainstorm, Kråkguldet och The Lost Boys. Lite random men iaf.

Den dagliga kampen..

Nu ska volymen höjas rejält.. För det ska diskas. What a whirlwind, vilket liv man lever va?!
Får se om jag lyckas hitta något vackert i det smutsiga och ordinära.

ATTACK..

Var ute och handlade idag och vad fick jag se.. Jo snöborgar och grottor. Det känns så skumt att gå förbi den lågstadieskola som man själv gick på och se dem små livena göra saker som man själv gjorde.

Det bästa med snöborgarna var att det fanns jättemånga runtom på skolan och man fick inte komma in i dem och leka hur som helst, man var tvungen att ha ett lösenord, man fick heller inte på bara gå in vart som helst. Big no no! Det fanns nämligen hemliga tunnlar också. Sen krigades det, borgar försökte invaderas och rivas. Åh va kul det var :)

Bara en dag..

Nu ska jag titta på 'Bara En Dag' på kanal9, den enda anledningen som gör att jag låter tv vara på.

Allt är fejk, typ..

Nu har jag lekt färdigt med photoshop för idag, det var enkelt men inte helt oproblematiskt,
av den enkla anledningen att jag har dålig kunskap i det ämnet.

FÖRE:


EFTER:


Okej, jag är inte så här snygg på riktigt (host, host), it's all fake. Typ.
Jag kan rekommendera att söka sig hit om man vill ha en enkel och pedagogisk lektion i Photoshop.

Vet att ni gillar't..

Den här musikvideon spelas lite då och då på den lokala tv-kanalen 'kanal 12'. Det är sånt här som får mig att känna både fysisk OCH psykisk smärta. Jag vet dock inte vilka som är värst, han eller brudarna. Yuck!!Så kan man också göra..

Smyckena fixade :) Förhoppningsvis så kommer hängaren fyllas på ännu mer :)

170109
(klicka på bilden för att gå till min flickr-sida)

Spotify..

Spotify är ju galet bra, Henrik fixade det åt mig, who else?!
Det finns ju hur mkt härlig musik där som helst. Tycker någon något annat kan ni ju hojta till!!!

iPod Touch Tårta..

Mamma fyller år imorn och hade jag erfarenheten och tillbehören så hade jag gjort den här till henne.
Inte för att mamma har något större intresse av teknik o så men what ever :) Grattis mamma i förskott!!!


Intelligens OCH kreativitet..

Igår käkade jag mat i Bellas kök, man måste ju variera sig :) Gott var det ju också, tack för maten sparka Inyx i baken (eftersom jag är så dålig på att laga mat givetvis). Sen satt vi och spelade Backpacker 3, skönt att känna sig lite intelligent för en gång skull. Nej då, bara skämta.. Jag känner mig intelligent betydligt oftare än vad jag fick det att låta som :P Nu ska jag trixa vidare med datorn. Senare ska jag låta kretiviteten ta över..


040109

In your head, in your mouth, in your soul ..

Lyssnar på Sun Kil Moon – Ocean Breathes Salty, tror ni jag gråter eller?!
Känner mig lite lycklig nu faktiskt :)

What a wicked thing to do..

Jag skiter fullständigt i om ni tycker låten och videon är dålig, den här får mig på andra tankar. Man kan väl säga att jag fastnar i autopilot så länge låten är i gång och det är inte många låtar som klarar av det jobbet :)


Avancerad harmonik..

Konstiga drömmar igen, jag drömde att jag var på nån slags "safari" tur. Det var trångt, massor av lianer, vatten och där i lurade en och annan krokodil. Mannen som gick före mig fastnade i nån fälla, helt plötsligt så var det en annan man där som påpekade att det var en krokodil påväg mot honom. Då drog mannen (i fällan) fram en kniv, skar loss sig själv och skar halsen av den andre mannen och så stack vi därifrån samtidigt som krokodilen tuggade på den halvdöda och blodiga mannen. Hela drömmen kan jag bäst beskriva som en blodig Indiana Jones inspirerad inte nudda mark lek, ni hör väl hur rubbat det hela låter hoppas jag.

För övrigt ska jag väl säga att jag kommit in i en bra dyngsrytm, sovit bra och fått i mig en ganska bra mängd solljus. Lyssnat på mkt musik och jag måste ha sagt  det förut, men musik är ett måste för att jag ska fungera bra och må bra. Allra tydligast blir det när jag ska vara social och inte fått i mig den musikkvot jag behöver, jag blir sjukt introvert. Lite Jazz har jag börjat lyssna på, Chet Baker bland annat, har så länge jag kan minnas vart intresserad av jazz. Tänkte att nu när jag ändå fått smak på jazz att jag ska leta vidare :)

Patrick 1,5 (cm)..

Här har ni ett klipp från Guldbaggegalan.. Om ni nu missade det.


 

Window Blues..

idag är en "tråkig" dag, jag har inga ambitioner, inga prestationskrav över huvudtaget.
Jag tänker bara fantisera, drömma och äta gott idag. Lyssna på bra musik och bara vara.
Det är dagar som dessa jag önskar att jag hade en vacker utsikt :(

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Funderar på om jag ska göra lägenheten lite "picture-friendly", alltså fixa lägenheten snygg ur ett kamera perspektiv... 
Jag har länge velat fota lägenheten, så det ska jag nog göra i veckan:)

Håller just nu på med mina smycken..


Längtan efter framtiden innebär en önskan att undfly nuet..

Pappa skulle ha kommit över idag och fixat mitt fönster, eller snarare området runt omkring fönstret. Tyvärr kom det faktum att han har ett liv i vägen, han skulle nämligen curla idag och resten av veckan ska han vara i Stockholm på kurs. Ganska skönt, då slipper jag städa upp ikväll. Egentligen hade jag det jättefint städat, men igår när jag skulle till Bella och skulle ta med mig typ allt mitt kreativa material så var jag tydligen så upphetsad av att jag blev värsta orkanen :P Fast no worries, det fick bara igång mig till att sortera, så nu är det en hel del som ska slängas :)

Igår så var jag som sagt hemma hos Bella, det var lite krångel med att ta sig dit, vilket var frustrerande i och med att jag hade så pass mkt energi. Jag hjälpte henne att rensa ut sitt förråd nere i källaren. Det blev tyvärr ingen kreativ brainstorming som jag hade trott och ingen mat heller. Men vi var helt enkelt för trötta. Bella ville att jag skulle ta mig an hennes tavel ram, den är tråkig, fin men tråkig. Bella är inte tråkig, så jag instämmer att en förändring är på plats.Personligt meddelande: Jag har fått lite idéer Bella..
kan jag kanske få låna med mig själva ramen nån dag hem kanske?!

This calls for a celebration..

Jag har hittat mina favorit örhängen som varit försvunna i några år, dem låg i min gamla sypåse konstitgt nog.
Köpte dem vintern 05 när jag var i England med Caroline.


Abba all the way through..

Vaknade tidigt idag som ni ser.. Tittar på Muriels Brölopp, har man en livskris, dåligt självförtroende eller bara är lite låg och behöver en boost så är det en perfekt film. Den ger mig hopp och hopp är viktigt, som ni säkert fattar själv.

Idag ska jag försöka få en del gjort, dator stuff you know?!
Ska också försöka teckna och fixa lite med sånt :)

Kenny Starfighter..

I mars kommer Kenny Starfighter filmen på bio, klart att jag ska se den:)
Spelar ingen roll om den är bra eller inte. Den ska ses på bio.Mångfald är att föredra..

Något jag på senare tid börjat störa mig på är blogg.se, deras framsida.
Konsumtionshetsen, modebloggerskor, reklam för tråkiga tv-program som Lets Dance, Top Model och liknande (Top Model är inte direkt tråkigt men jag tror ni fattar vilken typ av program jag menar). Något annat som stör mig ännu mer är alla dessa "illustratörer". Seriöst, dem får mig att vilja lägga ner pennan för gott, det har inget att göra med om de är duktiga eller inte. Det handlar om att de flesta praktiskt taget består av samma skrot och korn och gör att allt känns smutsigt och äckligt. Yuck!

Eftersom jag älskar kreativa bloggar så har jag verkligen letat efter dem och blogg.se har gjort det enkelt för mig och publicerat flera av deras inlägg på deras 'front page' den senaste tiden, problemet är (som jag sa tidigare) att det inte är någon större skillnad på dem.. För att jag ska tycka att det är intressant, roligt och inspirerande så krävs lite mångfald.

Ledsamt värre..

Äntligen har jag kommit igång med matlagningen, jag har ätit minimalt den senaste veckan, lite godis, lite clementiner, en del färdig frysmat som pyttipanna och majsschniztel, sen var det ju den där pizza med mamma och Björn också.. Har faktiskt inte käkat så mkt mer. Sad but true.

Idag har jag också flyttat runt möblerna i lägenheten, jag borde ta lite bilder nån dag snart :)
Imorn blir det sallad med Bella, tror jag ska gå in till stan. Om det inte är ivägen av att ta det lugnt dvs :P

CSI: The Hills..


Mäklare? Helvete heller..

Somnade med en mild huvudvär igår kväll, vaknade med migrän, med tillhörande nackvärk och illamående. Det "komiska" i det hela var att jag skulle visa mammas lägenhet. Tack o lov så var det trevliga människor den här gången, efter den förra visningen med ja, "dem där" så var mamma mer noggrann med att påpeka att jag inte är nån (fucking jävla) mäklare.

Efter att dem gått så låg jag kvar i soffan och kollade på Veronica Mars. Svt2 har som sagt ett Veronica Mars maraton, vad jag inte visste var att dem även visar säsong 2 :) Perfekt, eftersom jag har säsong 1 på dvd, dags att se säsong 2 nu. Blir lätt tröttsamt annars. ikväll blir en lugn kväll, precis som jag vill ha det!

Bättre tider..

I flera dar har jag mått dåligt, det hjälper inte att titta på tv, sova eller nånting. Att i lite drygt en intensiv vecka umgås med familjen och ätit god mat har sina nackdelar, så jag tror nog att ta sig ut en stund, handla till lite god mat och lyssna på Explosions in the sky kommer få mig på bättre tankar :)


Mig skämta aprillo..

Ett april-skämt från förr. Första gången jag sett detta... Roligt som satan!


Bella, har du ens sett det här?!

"Annoy tiny blonde one, annoy like the wind"..

idag mellan 10.00 och 14.20 så har svt2 ett Veronica Mars maraton, har ni lite tid över så har ni fått en liten rekommendation. Jag ska nog kolla lite innan jag ger mig ut på lite ärenden.

Kranked..

Det är tack vare min storebror som jag har den smak jag har, jag ser upp till honom mer än han anar. Han vet ju att jag gillar en hel del som han gillar, vad jag tror att han inte vet är att jag även tycker om de cykel videor han då och då brukar visa mig. Cyklar och allt som hör där till är nog Henriks största passion (top3 åtminstonde). Jag minns Kranked vhs serien bäst. Vi bodde i huset jag växte upp i vid det tillfället, så det var ganska länge sen.

Jag minns hur avancerade banorna kunde vara (som de btw byggde och planerade själva) i de amerikanska skogarna där de spelade in, jag blev enormt imponerad och det var tusan i mig några av de mest vackraste skogar jag sett. Man fick följa med som i en bergodalbana med utsikt från styret och wow säger jag bara. Tyvärr hittade jag inga idealiska klipp från Kranked, men det här får väl duga.


Exsqueeze me..

Shit vad trött jag är, somnade tidigt igår kväll och vaknade nån gång efter tre (på natten alltså).
Så om ni ursäktar så tar jag en kort liten tupplur, ni kan lita på mig. Jag ska sätta mobilen på ringning :)

How much can a cartoon stand..

Den här ligger också i toppen :)


Kill the rabbit..

När det kommer till tecknat så gillar jag mkt, men det är nog favoriten..


Fuck..

Idag har jag varit och visat lägenheten... Igen, denna gången för tre generationer kvinnor. Dem var trevliga, visst var dem det. Men ibland räcker det inte att vara trevlig. Givetvis var det en hel del kritik, en del åsikter var förståeliga, en del mindre. Det är trots allt ett sekelskifteshus. Efter endast några minuter i deras sällskap började jag känna mig lite konstig, jag skyller på deras "aura" eller hur man nu vill förklara det. De bara osade av passiv negativitet, svårt att beskriva egentligen, viktigt att påpeka att det definitivt inte bara hade med lägenheten att göra.

Det enda som jag nu i efterhand tycker är lite roligt är den inre dialogen jag hade med mig själv om det kunde haft något med att de kom från Stockholm att göra. Är fortfarande inte säker, men det måste ju ligga något i det, varför skulle jag annars tänkt tanken?!

Känner mig fortfarande lite deppig, jag som hade byggt upp kretivitets lusten för idag. Fuck!

Vimmel och shit..

Nu är det slut med föräldraumgänge, jag vill vara själv igen. Det sliter ganska hårt mentalt faktiskt. Även fast jag haft det trevligt o så. Sen var det ju det där med min iPod, att gå utan musik i X antal dar gjorde ju inte saken lättare. Jag behöver min musik. Utan den är jag inte mkt, känner mig då som ett tomt skal som inte känner igen rätt från fel i sociala sammanhang. Jag blir dyster och grå och drar mig helst undan. Nu är jag tack o lov hemma och försöker vila upp mig.

Mamma och Björn var här i Karlstad idag som det var planerat, de skulle visa lägenheten för nån kille. Sen efter efteråt var de här och käkade pizza samtidigt som vi kollade på den lokala kanalen, 'kanal 12'. Jävlar vad folk gör bort sig, Henrik och jag såg samma program kvällen han sov över, roligt att göra narr av folk tillsammans med honom. Han är ju så satans bra på sånt :) Det var årssummeringen av alla vimmelprogram som gått 2008, men jag håller med Henrik om att förra året var bättre. Så här har ni två korta klipp från året innan så ni fattar på ett ungefär vad jag pratar om...


Personligt-meddelande: Helena, du kan väl hojta till om du vill ha lite bilder från julen, jag vet att du vill. Haha.. :P

Fyrverkeri..Det blev skakigt, måste fixa inställningarna nästa gång! :)

Vara i natten..

I Vara gick Henrik och jag ut i dimma och kyla mitt i natten. Det var för vackert för att missa chansen att fotografera lite.


Jul pics..


Granen full med tomtebloss :)

Pappa skämde ut mig genom att agera tomte, fattar inte.. WHY?! :)

cissis ljuskrona som jag är något avundsjuk. Den fixade verkligen julstämning.

Här är bosse, nya tillskottet till mina kusiners familj. En hund som är jäkligt svår att imponera!

Kusinerna på kvällen innan (julafton). Japp det spelades en hel del coronne :)

Helena :)

Say cheese..

Imorn ska jag allt fylla upp bloggen med en del bilder, jag tänker inte lova något. Men jag ska verkligen försöka. Sen vet jag inte hur många av de säkert 300 bilder som är något att ha.

Det roliga med att fotografera är att se hur jag utvecklas under varje fotosession, eftersom jag startar väldigt skakigt och dåligt. Efter ett tag är det något som lossnar, trots att motivet under varje session inte varierar så mkt så kan jag se en förbättring efter ett tag. Även om jag är väldigt medelmåttig på alla sätt och vis från början till slut. Men ja, om man vill lära sig något så är det viktigt att skaffa sig lite erfarenhet så fort som möjligt. Nu vill ju inte jag bli fotograf (iaf inte vad jag vet nu), men jag vill kunna ha varierande mängd information och erfarenhet om de mesta som har med kreativitet att göra :)

Fireworks & expectations..

Jag är inte helt nöjd med min nyårsafton, det hade varit fin fint om jag haft mer ork. Visst dagen började jättbra, jag kollade på Peter & Petra, Snowroller och tog mig ut, fint väder var det allt här i Karlstad idag :) Tog mig över stenbron och hem till mamma för att hämta min cykel som jag ignorerat på hennes innegård i säkert 2 år nu, tror nog att det är längre än så. Gick till ica, handlade allt onyttigt jag kunde få tag på, kinamat inne på mongolien (läs mongoliden). Sen en skön promenad hem. Minns inte riktigt vad jag gjorde när jag kom hem, tror jag youtubade och slö tvtittade... Innan jag somnade. Jag åt inte ens, trots att jag var dö hungrig, hade tillgång till färdig mat och inte käkat på mer än ett dygn. Well, what ever. Vid nio var jag klarvaken och städade upp lite och käkade och gjorde mig i ordning, för mig själv. Man ska va snygg på nyår, eller ja, man kan ju försöka åtminstonde. Vid tolv så drog jag ner och ut på gatan och fotade lite. Får se om det blev nått imorn av vikt och värde.

Det positiva med att fira nyår hemma är att man får se lite skönt fulla ungdomar/vuxna i klungor lite här och där istället för vara på stan eller på en buss med en massa über fulla, odrägliga äckliga människor, Yuck! :S

Jag tänker inte lova vikt nedgång detta året (inte för att jag gjort det tidigare), utan mitt nyårslöfte blir att jag ska fixa min cykel, så att jag kommer ut mer, till vår och sommar främst. Jag ska också skärpa mig lite mer allmänt, det behövs. Ett gigantiskt steg ska tas och sen massor av små. Inom några år så kanske man har lite koll på vad man vill bli :)

RSS 2.0