Bella hela veckan..

Jo jag vet.. har inte skrivit på länge. Och jag har ingen bättre förklarning än att jag bara har haft det ruskigt trevligt med Bella, och lite med Kristian och Anna också. Har suttit på Bella & Kristians Balkong med henne och katterna, fikat, shoppat och pysslat. Bella & Kristian fick ett horn av en moster (det var väl så?) Som jag målade, hornen i silverglitter och bakgrunden i rosa.. det låter galet, men det blev verkligen snyggt. Den ska det tydligen hänga smycken i :) Ska snart in till stan och träffa Bellla igen....

...

Jag hoppas att poängen är tydlig trots att det är ett virrigt inlägg med dålig struktur och grammatik.

Det som hände idag var ingen stor grej enligt dig antar jag. Men för mig var det d, eftersom det var det som fick bägaren att rinna över. Under de år jag känt dig har du varit en självisk människa, men jag har unnat dig det eftersom jag känner till din situation. Vår relation har alltid varit på dina premisser. Vi har inte setts på över en månad och jag känner direkt att vi inte har något att tala om. Jag har andra vänner och bekanta som jag inte heller träffar så ofta, men som visar tydligt och klart att de vill umgås med mig och vi kan tala om allt, det är precis vad jag vill. Jag vill inte ha något halvdant.

Jag sa till dig vad jag tyckte om dieteten, blev du sur över att jag gjorde det? Det var banne mig inte meningen, ska jag va ärlig sa jag inte det direkt för att jag var orolig, jag sa det mest för att jag tycker att det lät fel (teoretiskt)... Med nutrilett drinkar varje dag, hela dagen, i 3 veckor (eller vad det var). Du sa aldrig något om att ni hade planerat även efter själva dieten för ens idag, så hur ska jag veta att ni gör det på ett bra sätt?!

Anyway, det här med att du snackade om min ekonomi tyckte inte jag var så jobbigt... Till en början. Men anledningen varför jag blev sur är för att min ekonomi är inget jag vill prata med andra om... Om jag själv inte säger annat och jag sa klart och tydligt att jag inte ville tala mer om saken. Jag kan inte påstå att jag har problem att tala om ekonomi och sånt, men inte under vilka omständigheter som helst. Det bästa sättet jag kan förklara hela situationen på... När någon frågar 'Är du sur' om och om igen... Tillslut blir man sur. (Ska jag ta med bankpapprena nästa gång kanske?!)

Att träffa dig idag kändes som att träffa en släkting som man egentligen inte vill träffa. Jag tror det hela berodde på att vi inte hade något annat att tala om som sagt och det Trots att vi båda knappt pratat på ca en månad... Efteråt sa du flera gånger att du var orolig för mig, snälla du, jag behöver inget sånt, JAG HATAR NÄR FOLK SKA TALA OM/UPPREPA/PREDIKA SAKER FÖR MIG SOM JAG ÄR VÄL MEDVETEN OM. Jag har föräldrar redan, OK?!?!?!?!?!?

Min åsikt är denna.. Jag skulle aldrig tala med mina vänner om Deras ekonomi om de själva inte var beredda och bekväma med att göra det. Om det är något de mår dåligt över får dem komma till Mig.

Innan jag gick sa du att jag skulle ringa, men jag tror faktiskt inte att jag kommer göra det, vi har ju tydligen inget att säga varandra som gynnar varken dig eller mig... Främst mig.

Nej jag förstår om du inte fattar det jag skrivit, jag har trots allt låtit dig behandla mig som du gjort inte sagt till tillräckligt. Jag vill ha vänner som fattar när de gjort fel eller som har förmågan att visa lite förståelse. Pratade med mamma för en stund sen och berättade. Hon sa det att den här situationen och alla de gånger jag mått dåligt pga av dig påminnde om hur dåligt jag mådde när jag var yngre och umgicks med Caroline, Hon har iaf växt som människa, lärt sig förstår mig och anpassa sig efter mig precis som jag försöker anpassa mig efter henne. Äsch, du läser väl inte ens bloggen. Why bother..

En sak till.. Som jag har mått mkt dåligt av... något jag känt av under de här åren främst de senare är att du inte haft någon aning om hur jag mått, nej jag är inte duktig att förklara mina känslor. Men jag har hela tiden känt hur du förminskat det jag sagt och kännt. När jag har försökt förklara hur jag mått har du nästan alltid sagt att jag bara är låg. Så jag vill säga det här så klart och tydligt jag bara kan. Jag HAR varit depimerad, mer än vad du trott. FATTA?!

Det är under sånna här omständigheter som jag önskar att jag hade ett bra minne. Jag minns sällan fel, men ofta glömmer jag bort saker som sagts och händelser av det här slaget. Kanske förtränger jag sånt, men känslorna består och det är fan värst av allt. För jag mår pissigt och sen när jag vill försvara mig har jag knappt nåtgot matrial att backa upp med.

Halv Seriös..

Har bestämt mig för att börja ha med mig kameran lite oftare, har inte tagit en enda bild (med undantag av mobilkameran) sen förra sommarn. Har dessutom bestämt mig för att ta med mig en del gamla bilder till fotobutiken och skriva ut dem, tror jag nämnt det tidigare?! Av mamma fick jag massor av bilder från när jag var liten (och väldigt blond). Jag var så söt... Vart gick allt så fel?! Hahaha.. Nä... Jag var bara halv seriös :/ Ska försöka få in fler bilder här i bloggen.

Imorn ska det tvättas, Caroline kommer hit über tidigt, lovade henne frukost.. Får väl se vad jag lyckas skrapa ihop. Ska väl till affären om en stund.

Bella har åkt till Stockholm för att träffa Tom, ha det underbart trevligt, men bäst för dig att du kommer tillbaka, grrr...

Dum-unge..

Hej alla... Fint väder har vi haft här i Karlstad :) Det behövdes verkligen, har ju gått omkring och fryst i flera dar nu. Pratade med Lovisa igår som jag knappt hört från på mer än en månad, hon och Janne kör tydligen en diet, sånt där pulver som man blandar med vatten, ja ni fattar säkert. Vette fan om det är bra, om man ska se det med kritiska ögon.. Vilket jag tycker att man borde. Nån måltid kan man ju ersätta men inte ALLA.

Idag beställde jag Guitar Hero träffade även Bella, det blev kinamat och lite shopping. Köpte en fin klänning på Åhlens, givetvis så var den förstor igen. Så därför....

Note-to-self: Prova plagget innan du köper.. Dum-unge!!!

Äntligen Hemma..

Nu är jag hemma igen, vilket är skönt!! Min lägenhet, mina saker, min musik, mina filmer.......

C'est la vie..

Har så mkt att göra när jag kommer hem, blir så less. Min iPod är upp fuckad igen, det är inte första gången det händer att nästan all musik försvunnit. Det är mer än 2500 låtar som måste in igen och allt måste dubbel checkas, jag spyr på detta snart.

Tack för att du ringde mig Bella, det behövdes verkligen, även om det inte sades så mkt av vikt och värde. Det är ju lite deppigt att det inte händer något i mobilen när man varit borta så pass mkt den senaste tiden. Fast samtidigt vet jag att de vänner jag vill höra ifrån vet att jag är borta och att vi hörs nån gång efter att jag kommit hem. C'est la vie... Fast bläää iaf :(

You can talk the talk..

But can you walk the walk?!

Det finns en person i min "närhet" som jag är så innerligt trött på, du frustrerar och irriterar mig. Sättet jag ser dig på... Du har inga tankar, åsikter eller värderingar som intresserar mig. Du verkar knappt ha några. Det är som att du är medveten om dina problem (en del iaf) men du gör inget av det och du riktar din energi mot helt fel personer.

Kom igen, ditt liv är ditt, men lev det och respektera människorna omkring dig, det känns inte ens som du respekterar dig själv längre. Anledningen varför jag känner så här är att respekten fanns där för dig en gång i tiden, dina brister var små och förlåtliga. Nu har du låtit dem växa...

Kan väl passa på att säga till ALLA... Börja tänk, analysera inte bara det andra har gjort för fel, analysera dina egna misstag. Stå för dem och gå vidare, det mår vi alla bättre av.

Att vara medveten om sina problem, att kunna be om ursäkt eller förlåtelse är stark och jag har själv fått massvis av respekt pga det. Det är också det som gör att jag bara blir bättre och bättre som människa och vän. Inte för att jag är felfri, men man försöker ju så gott det går.

Känner du dig träffad så gör du, det är bara att höra av sig. Om person i fråga hör av sig så tar jag gladerligen diskussionen, jag är är villig att ändra mig och ta tillbaka det som skrivit om just dig.

Ribs..

Ska jag ta och köpa Guitar Hero när jag kommer hem kanske?! 609kr inkls gitarr :P
Ja, vi får se, jag måste ju till frisören och köpa nya skor behöver jag också.
Men jag blir bara mer och mer sugen... Har ju inte så många spel till wiiet.

Revbensspjäll käkade vi idag.. Göttigt det!

I framtiden..

Fy tusan vad det har städats hos mig, mamma kom över på söndan och gjorde det vanliga (sov och käkade), men hon hjälpte mig även att få upp affischerna på väggen. Ska se till att ta en bild så småningom.

Fick endast helgen för mig själv och nu är jag som sagt i Vara. Här är det sååå kallt :( Hjälpte till att måla altanen igår, idag grillade vi, spelade även Guitar Hero... Måste köpa det nån dag... I framtiden.


Vet inte om det märks :S men att skriva inlägg på datorn här i vara är något jag drar mig för. Därför blir inläggen få och kortare. Annat  blir det när jag får mammas dator hem till mig.. Wohoo...

Vara..

Har precis kommit fram i Vara där jag ska stanna tills på söndag.. Skriver senare. See Ya!

Jag gungade mest..

Lyssnar på Suffocate For Fuck Sake, som Henrik bland annat skicka med mig hem på iPoden. Det är verkligen fint väder vi har här i Karlstad nu, jag har fått ovanligt mkt sol på mig :) Satt med Bella och Kristian vid pråmen och sög i oss så mkt sol som möjligt idag, sen gick vi och käkade på Kebabhouse uteservering. Sen gick vi och handlade och satt ett tag på torget och inväntade våra bussar, när jag gått på bussen och åkt över stenbron fick jag se Caroline och Jessica, gick då av vid den närmsta hållplatsen och mötte upp dem, (ja vi hörs väl nån dag carro, det är inte så noga när :)) Kanske ska ta och berätta lite om Malmö..

Kom som sagt på måndags kvällen, vi tog det bara lugnt. Tisdagen, tidig kväll så gick jag och Henrik till debaser, mötte Anna och hennes pojkvän, sedan lite fler av Henriks kompisar som var väldigt sköna typer, ja jag blev allt lite avundsjuk. Men jag är för töntig och obekväm i mig själv för deras vänskap. Behöver några år till på nacken... Vi satt alla vid ett bord och tog det lugnt innan Explosions in the sky började spela. Explosions satte igång och jag, Anna och hennes pojkvän som jag inte minns namnet på stog längst fram på vänster sidan, där trivdes jag bra, såg bra, hörde bra och kunde gunga fram och tillbaka så mkt jag ville. Sen gick alla en bit genom malmö och sa sen hejdå.

På onsdagen mötte vi upp dem igen, dock inte Johan, Anna och hennes pojkvän. Nu ska vi se om jag minns namnen, Emma, Emma, Sandra, Henrik och Henrik. Ja men det var ju inte så svårt som jag trodde :P Vi käkade vegetarisk kinamat, sen gick vi och köpte glass... Jag köpte kaffeglass. Mmmm... :9 På kvällen så mötte Henrik och jag upp med Emma och Johan, vi tog tåget över till Köpenhamn, gick till Lille Vega, det var mkt folk där tyvärr och kiss luktade det också och jag är fan trött på det. Jag associerar snart Danmark med kisslukt och så ska det ju inte va :( Man såg knappt något, ofta brukar man se ganska bra om man står ganska långt bak, för längst fram var det omöjligt att ta sig och mitten är meningslös, det gjorde att allt kändes jobbigt och tråkigt, man kunde liksom inte "ge sig hän" eller vad det heter. Det hade varit mkt roligare om vi hade varit fler dessutom. Men ja, jag ska vara glad för Malmö spelningen, en av de bäst konserter jag varit på!! När vi gick tillbaka till tågstationen så gick vi genom de vidrigaste av gator, prostituerade kvinnor, äckliga snubbar och snuskiga turister var vi tvungna att passera.. Eeuuuww :6 Tillbaka i Malmö köpte Henrik och jag med oss mackor hem och var vakna ett bra tag. Nästa morgon var det bara att åka hem :6

Nu ska jag ta och städa, dammsugit och möblerat om har jag redan gjort... Fint är det!!

Mario Kart..

Tittar på när Henrik spelar Marrio Kart på Wiiet, imorn ska jag hem. Skriver mer då... G'natt alla :)

Tills ikväll..

Är i Malmö nu, jättefint väder. Kul att se att Sverige är så grönt, men jag känner bara mer och mer hur dålig jag är på att anpassa mig. Jag har inga sommarkläder, nästan. Trots att ha gått med Bella på stan flera gånger, så behöver jag mer kläder. leggings, cardigans och en massa annat. Detta måste fixas!!

Any who... Efter en buss resa på 8½ h så var jag framme drygt 9, halva resan satt jag brevid en förkyld kille, inte något vidare trevligt. Mötte Henrik, vi gick till apoteket som var packat med folk (med tanke på tiden), jag hade en sprängande huvudvärk. Sen köpte vi pizza och gick hem, så hungrig har jag inte varit på länge :)

Henrik som skulle gått till skolan idag skippade den, vi käkade frukost/lunch för inte så länge sen och nu har Henrik dragit ut för att sätta upp affischer. Nu tänker jag inte göra annat än att bara ta det lugnt... Tills ikväll :)

Astrid, African style..

Såååååå BRA!!!

Posters..

Glömde ju att säga att jag beställt två posters :) Mina väggar är bara så kala och tråkiga.


Who knows, who cares..

Project Runway har satt igång igen, repris av första säsongen, men jag föredrar det över Top Model any way. Jag gillar det kreativa och deras mer udda personligheter och egon. Man får helt enkelt se mer av den delen av modeindustrin jag intresserar mig för.

Nu ska jag ta och göra ordning en baguette med gurka, paprika och räkost. Borde inte äta vitt bröd, jag vet men nu blev det så idag. Har förbättrat mina vanor något, men bättre ska det bli och när sommaren är här (vilket är snart) så ska jag röra mig mer. Vad som skulle hjälpa mig att hålla uppe orken är en promenad kompis, som jag haft andra sommrar. Skulle vilja ta mig till mariebergsskogen eller till.. Vad fan heter det, äsch glöm det. Nått ställe man kan ta sig för att gå en viss sträcka nära naturen och kanske ha tillgång till ett fik eller kiosk där man kan ta en läsk eller glass efteråt. I mitt huvud låter det helt underbart, men med vem? och kommer jag ens orka bry mig om att göra den ansträngningen?

Jigsaw Falling Into Place..

ikväll blir det tv, film på datorn, naturgodis och färga håret ska jag också göra. Färgar vanligtvis en gång i kvartalet, men nu var det ett mkt bra tag sen sist.

Har hittat en ny illustrations-blogg, (heter det så?! Eller säger man illustrerar-blogg.. Äh screw it) via Fernanda Guedes blogg. Hittar ni något liknande själva så kan ni väl ta och tipsa mig, jag ÄLSKAR bloggar där personer lägger ut sina alster.Radiohead - Jigsaw Falling Into Place
(In Rainbows skivan rekommenderas)

Guess who..

Det här testet kan vara en ögonöppnare för en del. HIV kan drabba alla.

Tv & musik..

Fick alldeless nyss se att Veronica Mars börjar sända igen 2 avsnittet av säsong 1 är imorgon 14:45 på svt1. Vet inte om det går vid andra tider, ska kolla det. Det är hur som helst ett av mina absoluta favorit program, smart och intressant. Ja en del av er kanske läste min frustration i bloggen när Veronica Mars lades ner, fan vilket upp-fuckat beslut. Det var många som blev upprörda över det kan jag lova!

På måndag åker jag till Malmö, för att träffa Henrik och se Explosions in the Sky, ni som inte känner till dem så är det de som gjort introlåten i serien Friday Night Lights som går på kanal5.


Sån här musik kräver stor känsla och angagemang. Man ska heller inte ha några krav utan bara låta sig svepas med, må bra och förhoppningsvis känna ett lyckorus.

Jucka, jucka jucka..

Ja, jag vet. Jag är dum. Min dator har som sagt inte funkat på ett bra tag och mina besök hos mamma har varit få, men nu är jag här igen vid hennes dator. Hmmm... Saker som hänt :S Förra veckan träffade jag Caroline, jag gjorde pastasallad och sen diskade hon åt mig, man tackarrr ödmjukast!! Så satte vi oss i solen på Gubbholmen med utsikt mot stenbron, åt den goda pastasalladen och drack GT fläder cider. Sen tog vi en glass vid macken och sa hej då på ett tag :(

På fredagen åkte pappa och jag till farmor, det blev typ som jag trodde. Hon gör mig deprimerad med sin trångsynthet och sina förväntningar. Varje gång, det har gjort att jag förväntar hårda ord varje gång jag ser henne och det tär ska ni veta. Det gör att när jag väl får höra det efter mkt förberedelse så är jag helt slut, jag klarar inte av att försvara mig. Sen blir hon så där besviken och varken hon eller jag säger ett ord på nån timme. Kan man inte stödja eller komma med lite konstruktiv kritik ska man inte lägga sig i. Det jag nu beskrev, ärligt talat så är det samma situation med pappa. och han känner inte mig heller, han vet inte vad jag gillar och är duktig på. Han talar och berömmer aldrig mina positiva sidor, det får mig att känna som att jag inte har några.

Nu kom jag av mig, skulle ju uppdatera mina aktiviteter den senaste tiden.
På lördagen skulle Bella, Kristian och jag på i2 marten, men det blev inte av. Inte på söndagen heller. Så söndagen spenderade jag hemma hos mig, med mamma som hade tagit med sig mat. Vi käkade, sen satt jag i soffan och lyssnade på henne snarka en timme eller nått. För er som inte vet, så bor jag nära hennes jobb. På söndagarna så jobbar hon dubbla pass, då har jag erbjudit henne att vila ut, sova och titta på tv och käka tills hon ska tillbaka och jobba ytterliggare ett pass.

Igår så mötte jag upp Bella och Kristian på stan, på Boulevard. Han stack och Bella och jag passade på att shoppa, jag spenderade lite för mkt pengar (som vanligt). Vi köpte mat och drog hem till henne. Pratade och pratade och kollade på vad som såg ut som finska 'Singing Bee', varav titeln, (läs den med finsk brytning) wonderbart!!! Kristian kom hem och vi käkade Karre och potatisgratäng och sallad. Såå gott och enkelt, jag som aldrig köper kött hem, får börja göra det.
När det började bli dags att ta sig hem kände jag av lite huvudvärk... För ska jag va ärlig så är du liiite högljud Bella, men jag gillar dig i alla fall. Fast nu när jag tänker på det, jag tycker om att du är lite högljud. Så fortsätt med det så får jag bunkra upp med huvudvärkstabletter istället :)

När jag kom hem så såg jag ingen av filmerna jag hade planerat, såg istället The Adventures of Pete & Pete. På lördag blir det handlig på Willys med B&K. Sen är biljetterna till malmö beställda! Wohooo...

RSS 2.0