Snart så..

Jag lovar att komma igång igen snart.. Men nu händer det en del och jag orkar inte krångla med min ibook längre. Men internet ska snart fixas, så det så.

Mjau..

Blev inget katthem idag, hade problem att sova på natten. För att åka dit och göra beslutet om att bli akuthem eller inte och ställa och svara på frågor krävdes att jag var på top. Men jag mår bättre åtminstonde, vilket göra att min syn över den närmsta framtiden ser ljus ut. På torsdag så är det studenten så då ska jag nog ta mig till stan och se på spektaklet.

Har börjat läsa den 6:e Harry Potter boken nu, har ju varken läst den eller den sista, dags att göra det nu..

Just det, fotboll är det ju idag, började titta men kände efter bara nån minut att, jag klarar inte av det, jag får ont i magen, jag blir för nervös. Men tack och lov har jag trevliga grannar som skrek ut sin glädje när Sverige gjorde det första målet även det andra :) :) :)

Inyx is smarter than me..

Misstänker att en liten förkylning är på väg, mina bihålor, mina ögon och min hals har varit ett problem idag. Jag hoppas att det inte blir ett hinder, man vill ju kunna ta sig ut och inte minst.. Känna sig fräsch.

Fick hem min efterlängtade Veronica Mars (säsong 1) dvdbox idag, har ni hängt med min blogg från början så vet ni hur mkt jag älskar den serien. Det finns tre säsonger och varje box kostar runt femhundringen.. inte dåligt dyrt d! Ett besök på katthemmet var tänkt imorn, får hoppas att jag mår bra tills dess.

Tack Bella, Anna, Kristian, för en underbar lördag. Träffade även Sandra och Jocke, det var kul att träffa er också Givetvis!

Dagens utskällning går till *trumvirvel*... Till MIG. En hel del onyttigheter har konsumerats den senaste tiden, fy på mig. Skärp mig!

Ibland ska man allt va tacksam..

Min pappa kanske inte är så dum iaf :P


30° är en dealbreaker..

Mkt har hänt den senaste tiden. Var hemma hos pappa för första gången på länge, var där och betalade räkningar.. Men iaf. Grillat med Bella & Kristian, tagit en nostalgitur runt våra gamla kvarter och haft det allmänt trevligt med Caroline. Har även fått reda på att min mormor avlidit, tidigt på tisdags morgonen.

Hett som tusan har det varit de senaste dagarna också, vet inte hur det hade gått utan min fläkt.
Det var sagt att vi skulle grilla i helgen, vi får se om det blir av, eftersom det har talats om nästan 30 graders värme :(

Tuffa tider..

Ska försöka att komma med fler inlägg så småningom... Internet hos mamma är borta nu  och min dator kan man ju inte alltid lita på..

RSS 2.0