Att blogga eller bloggas..

Kom på en sak, flera av mina favorit bloggare, har blivit tråkiga, inläggen kommer mer och mer sällan eller helt enkelt slutat. Jag vill därför att ni kommer med tips. Mode bloggar gärna med lite edge och ett big NO NO är om det skulle vara sånt där rosa-snuttegull-aktigt joller eller wanna-be 'Sex in the city' crap i. Är även intresserad av humor och musikbloggar så länge det finns en personlig touch. *tänk tänk*. Ömm, vad vill jag ha mer.

Jo, vill ha något i stil med http://bobbysbacon.wordpress.com/.
Bobby Bacon som definitivt har lagt ned sitt bloggande var en bög i Stockholm i sina bästa dar som skrev om sitt liv som musikalartist och utsikten från hotellrummet. Han var snuskig och formulerade sig på ett roligt sätt och om jag inte missminner mig ville han INTE umgås med vem/vilka som helst. Som grannar och annat patrask.

& http://rhubarbfool.blogspot.com/
Lina, som rhubarbfool heter, är en vän till min bror. Hon skriver inte så ofta längre. Hon gillar allt som har att göra med Harry Potter, gillar även pojkarna i Take That och tantkläder. Hon gillar precis som min vän Lovisa Julskum på det mest bisarra sättet.. Jag citerar, "Man kan alltså (meningen som följer är som pornografi för mig) plocka ihop en så stor påse man vill full av bara juleskum". Hon levererar sköna vardags betraktelser och en lagom mängd nostalgi och humor. Hon är som jag fast mkt mkt bättre.

Elakt, intelligent, roligt, snuskigt, bra formuleringar.. Intressanta människor alltså.

The Ten..

Ser på filmen 'The Ten' som består av tio kort filmer som handlar om de tio budorden.
Att få se Winona Ryder ha sex med en sån där buktalardocka, extremt jäkla funny. Jesus och fängelse filmerna är också rätt roliga. Vet inte om jag ska ge filmen en 2:a eller en 3:a, jag gör en kompromiss och säger 2,5 av 5. Nu blir det nog Coupling, börjar från början, får se hur mkt jag hinner se innan helgen är slut.

Efter att ha läst Prankmonkeys blogg om personlighetstester på internet kom jag på att jag själv tog ett för ett tag sen (och sparat). Tycker att det stämmer ganska bra in på mig, men om man kombinerar det resultatet med resultatet i testet 'vilken i serien vänner är du' (Chandler) så är det så nära ett test kan beskriva mig.Inåtvänd Upplevande Abstrakt Tänkare  

SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem).
Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.

Can you hear the foghorn? Boooo-ring..

Jag har tråkigt och ÄR tråkig just nu. Ser på The Sarah Silverman Program nu, dagens mat har varit en pastasallad på wokgrönsaker och tonfisk. Ja, roligare än så är det inte just nu.

=(

Frukost: Pyttipanna..

Sov ingenting i natt, än så länge är jag pigg. Men jag vet precis hur det kommer bli, inom de närmsta timmarna kommer jag bli trött och vilja sova och gör jag det, då blir det samma visa igen i natt. Hade tänkt att åka in till stan och göra några ärenden och sen käka hemma hos mamma. Vette fan om jag klarar det nu.*gäsp*

Måste verkligen ut så jag kan handla, pyttipanna till frukost är som ni kanske förstår inte så bra.

I'm fucking Ben Affleck vs. I'm fucking Matt Damon..

Nu ska jag snart kolla på tredje säsongen av En fyra för tre. Mamma kom hem nyss, men vände nästan direkt i dörren, hon skulle raka vägen till jobbet. Jaha, då får jag baguetten i kylen för mig själv :P

Hittade detta klippet nyss, det här kallar jag Hämnd!


Allt.. Inget..

Såg filmen 'Bara en dag' på kanal5 ikväll. Måste ha den på dvd! Har sett den ett antal gånger förut och reagerar på samma sätt varje gång. När Jesse & Celine pratar ut i bilen, som är på väg hem till henne. Börjar jag alltid stor grina, det är som att jag tar allt personligt, jag känner igen mig i det hon känner...

Jag känner mig kall, rädd att inte kunna få uppleva genuina varma känslor för en annan person (förutom mamma och bror). Det är inte direkt kärlek jag pratar om och inte rädslan att aldrig hitta en pojkvän, visst det är en del av problemet, så är det nästan alltid. Men det är människor rent allmänt jag pratar om nu. Att hitta tryggheten och tilliten. Jag kanske var en smula mer upprörd än tidigare eftersom jag upplevde ett sånt starkt hat... Nej, scratch that. Äcklad, äcklad var vad jag blev, på bussen hem efter Bella i fredags.

Jag har märkt att jag blir otroligt hatisk, elak och låg efter att jag hamnat i "sociala" situationer som i det här fallet, nattbussen på helgen. Påstridiga, fulla, jobbiga människor. Åhhh, jag tror jag behöver en psykolog. Helvete heller att jag ska bli en enstöring, inte än.

På tal om enstöring, har berättat detta för Bella tror jag :P När jag var liten och såg på Skrot-Nisse.. Remember?! Den figuren jag tyckte bäst om och ville efterlikna.. Bertil Enstöring :)

Men när de väl kommer fram till hennes hem så ser jag hur vackert allt kan vara, sommarn. En vacker innegård, en katt, trevliga grannar, bra musik, ett lättsamt samtal om musik, värderingar och... Allt... Inget, med en man som sitter i soffan och lyssnar intresserat.

BG i MF..

Trött, ska nog ta och sova.. Snart.

Ännu en lyckad lördag där jag undvikit melodifestivalen, men.. Jag slog i rättans tid över och såg Björn Gustafsson sjunga Carina Berg-låten. Han är helt underbar, jag visste att han skulle bli en komiker rookie av det bästa slaget redan när jag först fick se honom i Stockholm Live.

Imorn blir det disk, blomvattning och städning här hos mamma innan jag drar hem till mig.


"SodaStreamad Oboy?" What the fuck?! Undrar hur det smakar??

Som jag sa, jag är trött. God Natt. Over & out.

Läskigt.. Lovar!

Kom hem från Bella och Kristian för inte så länge sen.. Trodde att jag skulle hinna handla på ica innan.. Nu när jag tänker efter så var det nog lite naivt av mig, med tanke på att ica stänger 11 :S

Spelade kort ett bra tag och käkade kycklingsallad. Efter att Sandra dragit började vi spela UNO, tror inte att någon av oss räknade med att det skulle ta så lång tid, typ tre timmar?! Jag vann självklart hehe..

Anna var vänlig nog att följa med mig till busshållplatsen. Men fick stå där ensam i ca en kvart, det var läskigt.. Lovar! Helt tyst, förutom när det blåste, det var oupplyst skog bakom busskuren, och det är riktigt obehagligt.. :S

Sitter nu och lyssnar på Frou Frou, med sen ska det sovas!

Just det, innan jag glömmer, Anna, citat maskinen.. "Spela UNO? Ska bara hämta stödstrumporna"
Anna du får rätta mig, för jag är säker på att jag fel citerade dig, hojta till om det!!!
Och uppkomsten av citatet ska vi inte ens gå in på :)

I Think She Knows

Jag har lagt ut den här videon tidigare.
Men, jag älskar det här klippet sååå hårt att jag gör det igen!!


En fyra för tre..

Åh tack Bella, som påminnde mig om serien En fyra för tre. Har redan sett sju avsnitt. Har letat efter serien förut, äntligen finns den ute, trots den dåliga kvalitén. Mycket sexhumor, men det är precis i min smak, på lagom nivå... Busigt och vänskapligt... U know?!


Längtar tills imorn, då blir det kortkväll hos Bella tillsammans med Anna...

Film..

SUPPOSEDLY if you've seen over 85 films, you have no life. Mark the ones you've seen. There are 239 films on this list. Copy this list, go to your own facebook account, paste this as a note...

(X) Rocky Horror Picture Show
(X) Grease
(X) Pirates of the Caribbean
(X) Pirates of the Caribbean 2: Dead Man's Chest
(  ) Boondock Saints
(X) Fight Club
(X) Starsky and Hutch
(X) Neverending Story
(X) Blazing Saddles
(  ) Airplane

Total: 8

(  ) The Princess Bride
(X) AnchorMan
(X) Napoleon Dynamite
(X) Labyrinth
(X) Saw
(X) Saw II
(X) White Noise
(X) White Oleander
(X) Anger Management
(X) 50 First Dates
(X) The Princess Diaries
(X) The Princess Diaries 2: Royal Engagement

Total so far: 19

(X) Scream
(X) Scream 2
(X) Scream 3
(X) Scary Movie
(X) Scary Movie 2
(X) Scary Movie 3
(X) Scary Movie 4
(X) American Pie
(X) American Pie 2
(X) American Wedding
(  ) American Pie Band Camp

Total so far: 29

(X) Harry Potter 1
(X) Harry Potter 2
(X) Harry Potter 3
(X) Harry Potter 4
(X) Resident Evil 1
(X) Resident Evil 2
(X) The Wedding Singer
(  ) Little Black Book
(X) The Village
(X) Lilo & Stitch

Total so far: 38

(X) Finding Nemo
(X) Finding Neverland
(X) Signs
(X) The Grinch
(X) Texas Chainsaw Massacre
(  ) Texas Chainsaw Massacre: The Beginning
(X) White Chicks
(X) Butterfly Effect
(X) 13 Going on 30
(X) I, Robot
(  ) Robots

Total so far: 47

(  ) Dodgeball: A True Underdog Story
(X) Universal Soldier
(X) Lemony Snicket: A Series Of Unfortunate Events
(  ) Along Came Polly
(X) Deep Impact
(X) KingPin
(X) Never Been Kissed
(X) Meet The Parents
(X) Meet the Fockers
(  ) Eight Crazy Nights
(X) Joe Dirt
(  ) KING KONG - only the original

Total so far: 55

(X) A Cinderella Story
(  ) The Terminal
(  ) The Lizzie McGuire Movie
(X) Passport to Paris
(X) Dumb & Dumber
(  ) Dumber & Dumberer
(X) Final Destination
(X) Final Destination 2
(  ) Final Destination 3
(X) Halloween
(X) The Ring
(X) The Ring 2
(  ) Surviving X-MAS
(X) Flubber

Total so far: 64

(  ) Harold & Kumar Go To White Castle
(X) Practical Magic
(X) Chicago
(X) Ghost Ship
(X) From Hell
(X) Hellboy
(X) Secret Window
(  ) I Am Sam
(X) The Whole Nine Yards
(  ) The Whole Ten Yards

Total so far: 71

(X) The Day After Tomorrow
(  ) Child's Play
(  ) Seed of Chucky
(  ) Bride of Chucky
(X) Ten Things I Hate About You
(X) Just Married
(X) Gothika
(X) Nightmare on Elm Street
(X) Sixteen Candles
(  ) Remember the Titans
(  ) Coach Carter
(X) The Grudge
(  ) The Grudge 2
(X) The Mask
(X) Son Of The Mask

Total so far: 80

(X) Bad Boys
(X) Bad Boys 2
(X) Joy Ride
(  ) Lucky Number Slevin
(  ) Ocean's Eleven
(  ) Ocean's Twelve
(X) Bourne Identity
(X) Bourne Supremecy
(  ) Lone Star
(X) Bedazzled
(  ) Predator I
(  ) Predator II
(  ) The Fog
(X) Ice Age
(X) Ice Age 2: The Meltdown
(  ) Curious George

Total so far: 88

(X) Independence Day
(X) Cujo
(  ) A Bronx Tale
(  ) Darkness Falls
(X) Christine
(X) ET
(X) Children of the Corn
(X) My Bosses Daughter
(X) Maid in Manhattan
(  ) War of the Worlds
(X) Rush Hour
(  ) Rush Hour 2

Total so far:96

(  ) Best Bet
(X) How to Lose a Guy in 10 Days
(X) She's All That
(  ) Calendar Girls
(  ) Sideways
(X) Mars Attacks
(  ) Event Horizon
(X) Ever After
(X) Wizard of Oz
(X) Forrest Gump
(  ) Big Trouble in Little China
(X) The Terminator
(X) The Terminator 2
(X) The Terminator 3

Total so far: 105

(X) X-Men
(X) X-2
(X) X-3
(X) Spider-Man
(X) Spider-Man 2
(  ) Sky High
(  ) Jeepers Creepers
(  ) Jeepers Creepers 2
(X) Catch Me If You Can
(X) The Little Mermaid
(X) Freaky Friday
(X) Reign of Fire
(X) The Skulls
(X) Cruel Intentions
(X) Cruel Intentions 2
(X) The Hot Chick
(X) Shrek
(X) Shrek 2

Total so far: 120

(X) Swimfan
(  ) Miracle on 34th street - only the original
(  ) Old School
(X) The Notebook
(X) K-Pax
(  ) Krippendorf's Tribe
(X) A Walk to Remember
(  ) Ice Castles
(  ) Boogeyman
(X) The 40-year-old Virgin

Total so far: 125

(X) Lord of the Rings Fellowship of the Ring
(X) Lord of the Rings The Two Towers
(X) Lord of the Rings Return Of the King
(X) Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark
(X) Indiana Jones and the Temple of Doom
(X) Indiana Jones and the Last Crusade

Total so far: 131

(  ) Baseketball
(  ) Hostel
(  ) Waiting for Guffman
(  ) House of 1000 Corpses
(  ) Devils Rejects
(X) Elf
(X) Highlander
(  ) Mothman Prophecies
(X) American History X
(  ) Three

Total so Far: 134

(  ) The Jacket
(  ) Kung Fu Hustle
(  ) Shaolin Soccer
(  ) Night Watch
(X) Monsters Inc.
(X) Titanic
(X) Monty Python and the Holy Grail
(X) Shaun Of the Dead
(  ) Willard

Total so far: 138

(  ) High Tension
(  ) Club Dread
(X) Hulk
(X) Dawn Of the Dead
(X) Hook
(X) Chronicles Of Narnia The Lion the Witch and the Wardrobe
(X) 28 days later
(X) Orgazmo
(  ) Phantasm
(X) Waterworld

Total so far: 145

(X) Kill Bill vol 1
(X) Kill Bill vol 2
(  ) Mortal Kombat
(  ) Wolf Creek
(X) Kingdom of Heaven
(X) the Hills Have Eyes
(  ) I Spit on Your Grave aka the Day of the Woman
(  ) The Last House on the Left
(  ) Re-Animator
(  ) Army of Darkness

Total so far: 149

(X) Star Wars Ep. I The Phantom Menace
(X) Star Wars Ep. II Attack of the Clones
(X) Star Wars Ep. III Revenge of the Sith
(X) Star Wars Ep. IV A New Hope
(X) Star Wars Ep. V The Empire Strikes Back
(X) Star Wars Ep. VI Return of the Jedi
(  ) Ewoks Caravan Of Courage
(  ) Ewoks The Battle For Endor

Total so far: 155

(X) The Matrix
(X) The Matrix Reloaded
(X) The Matrix Revolutions
(X) Animatrix
(X) Evil Dead
(  ) Evil Dead 2
(X) Team America: World Police
(  ) Red Dragon
(X) Silence of the Lambs
(X) Hannibal

Total: 163

Fågelsång..

Ja men det var ju inte så jobbigt som jag trodde.. Att gå ut. Trots mulet väder så var det ju rätt skönt ute, trots att mina ögon rann och de personer som passerade mig troligen trodde att jag grät.
Fåglarna sjöng och det är banne mig fint!

Hunger..

FOOOOD... Måste ut och jaga mat. Orkar inte, fan vad jag är lat idag, i går, i förrgår och hela förra veckan. Går nog och handlar och sen till mamma. Men.. JAG VILL INTE!!

Känner mig som en lat barnunge, nått som råder bot på detta?

Mommy dearest..

Nattens drömmar har varit något skumma.. Jag tänker avslöja det jag drömde om, men vill inte att det ska missuppfattas. Ok, beredda? En trekant, bara män, fast det var inte snuskigt, bara komiskt. De hade sånna där fula 80-tals frisyrer. Sååå fult, hittar jag en bild med liknande frisyr postar jag den direkt!

Mamma var här idag, eftersom hennes jobb ligger här i krökarna så tog hon sin mellan-skift-paus här. Käkade mat, sen satt jag på soffan och läste, medans hon låg i min säng och snarkade i drygt två timmar. Kvinnan jobbar hårt och tvingas jobba med bittra jobbiga människor.. Klart man offrar två timmar.


Ska kanske också nämna.. men inte avslöja att hon har stora planer. Som kan betyda stora förändringar för mig. Talar mer om detta vid ett senare tillfälle.

I want more more more..

Mer pastasallad.. Det enda jag käkar nu för tiden känns det som. But it's damned good måste jag säga. I onsdags fick jag hem Spirited Away och igår fick jag hem Deathproof och sista delen av andra säsongen av Twin Peaks. Twin Peaks tittar jag på nu, David Duchovny utklädd till kvinna. Genialt!!

Träffade Bella i onsdags, flera lyckade inköp för oss båda. Scones och kaffe på Waynes. Mmm..
igår, mat hos mamma och ett inte allt för trevlig telefonsamtal. Hemskt att höra dig så ledsen vännen.

"Åh Gud va d spänner"..

Ligger i sängen och lyssnar på M.I.A. vet inte riktigt vad jag ska göra...
Älskar att ligga i sängen, lyssna på musik och spänna magmusklerna i takt.. haha.
Jo jag har sånna, kanske för att jag just gillar den aktiviteten :P

Note to self: Köp gurka, tomat och halloumi ost.

Well Daah..

You are: Chandler Bing
You are noted for your wise-cracks and sardonic attitude which provides a defense mechanism.
Deep down you are a true romantic and want nothing more than to find your soul mate and share a beautiful life together. You never take yourself or your friends too seriously but tend to get stressed and overwhelmed with work. You are naturally smart and charming but tend to be a follower of those that you think are "cool".

Tog ett quiz på facebook vilken i friends jag var... Ingen nyhet, detta har jag vetat länge :P

"How Rude!"..

Åh. Titta vad jag hittade på perez sajt.. Jodie Sweetin.

image126

Stephanie Tanner från Huset Fullt... She's a full on preggo.

Two Two..

Tack mamma, Caroline, Bella, Sara för att ni hörde av er. Betyder så mkt. Tack även pappa som kom hit med lunch, en liten gest som jag uppskattar djupt. Lite cash fick man också :)
Ska snart iväg och träna, sen ska jag handla så jag kan göra ordning en pastasallad,
Henrik gjorde den godaste pastasalladen jag någonsin ätit när jag var där.

Som vi käkade samtidigt som vi kollade på Henriks nyinköpta Twin Peaks DVD-box, hann bara se några avsnitt.. Så jag tog faktiskt och köpte den, nästan direkt efter att ha klivit av bussen som btw tog 8h. med endast en 15 minuters break i Göteborg. Ska försöka njuta ordentligt av den här helgen, som om det skulle vara den sista.

Bella du har inget att va orolig över, du satsar på det du behöver. Jobb, sambo, katter och dig själv ect. är precis vad du ska prioritera. Vänner kommer strax efter, vi hörs/träffas ju emellanåt så ska det ju va,eller hur?!

Caroline, som jag sa så hoppas jag allt går väl för er, flytt, jobb och resten.. you know what I mean. Vi är ju inte direkt gamla, vi har gott om tid att pensionsspara, byta jobb och ha kul :)

Ha en skön helg nu allihopa..

Euuuw...

image125

Så kan det gå när man horar för pressen :S Euuuw..
Basshunter, om det inte säger sig självt.

JEW..

Ok, så igår var jag, Henrik, Emma, hennes kompis och bror iväg till Danmark, käkade god veg-buffé på Riz Raz. Satt där ett tag och gick sen vidare till Vega, där Emmas kompis stack och Johan dök upp. Lagom mkt med folk, lokalen var lagom, förbandet (Sparkadia) var lagomt och stämningen likså. Givetvis ökade stämningen, trycket och volymen avsevärt när Jimmy Eat World äntrade scenen. Helvete vad bra dom ÄR! Trött var jag hela dagen igenom men det löste sig tillslut :)
Bästa låtarna... 'Sweetness', 'The Middle', 'For Me This is Heaven' och 'Hear You Me'. Oh Baby!
'Lucky Denver Mint' inte fullt så bra som jag hade hoppats på.. Men what ever.

Vi var hemma runt ett skulle jag tro efter en snabb uttröttande promenad och en tågresa.
Var ensam större delen av dagen, eftersom Henrik började skolan idag igen. Jag bättrade då på mina Guitar Hero resultat och plockade upp lite, vilket behövdes. Ska väl diska imorn också.

För att det inte ska falla helt i glömska så säger jag redan nu att jag fyller 22 på fredag :D :D

Med smak av skogshallon..

Imorn är det ett år sedan jag startade bloggen :P

Var som sagt ute på stan en stund med bror idag. På en resturang här i närheten, jeebus vilka karaktärer det finns här i stan. Helt otroligt!! Ska kolla på film nu, finns några alternativ, Harry Potter, lite senare Conan Barbaren.. Twin Peaks blir det kanske också.

Note to self: Ramlösa med smak av skogshallon är gott!

Thequestfortherest..

Ska se till att få ut lite fler inlägg.. Lovar detta, eftersom mamma åker tillbaka till Vara efter helgen. Själv är jag nu i Malmö, kom hit igår kväll. Det blev pizza, Guitar Hero 3 och tv.

Bussresan hit var extremt jobbig, att åka buss dagtid är inget jag gillar och speciellt inte när bussen är packad med folk, hata. Jag brukar vanligvis åka tåg hit och buss tillbaka.. Jag tror jag föredrar det konceptet! Vi ska väl ut en sväng på stan snart, skulle jag tro. Imorn blire JIMMY EAT WORLD :P
Henrik rekommenderade mig de här länkarna igår kväll, riktigt jävla snygga flash spel, skön musik.

Klicka er fram.. Det gäller att komma vidare.
Thequestfortherest
samorost-1

RSS 2.0