Arbeta för att leva, inte tvärtom..

Har inte kommit med ett inlägg sen i oktober, tiden går så jäkla fort och orken har definitivt inte funnits där. Känns som att jag drunknar ibland. Mina löften för nästa år blir helt enkelt att skjuta upp så lite som möjligt och att jag ska ta bättre hand om mig själv. Mycket bättre!
 
Saken hör till den att jag nu går lärling hotell, först hade jag en månads praktik på ett litet hotell i Kristinehamn med ett soft tempo, i oktober fick jag dock byta till ett något större hotell i Karlstad. Jag har insett sen länge att det är ett hårt jobb att arbeta på hotell men med tanke på att jag haft ett flertal motgångar i mitt liv den senaste tiden (inga stora grejer, många mindre/medel) så har det tagit extremt mycket energi. Att dessutom jobba 5 dagar i veckan på hotellet plus skoluppgifter, där jag ena veckan har morgonpasset och andra veckan kvällspasset och väldigt liten jobbvana på det har gjort att det blivit väldigt tungt för mig att hantera, det har fått mig att ifrågasätta om det är ett jobb för mig.
 
Men, jag tror helt enkelt att jag måste stå ut tills jag känner mig trygg..are, med min arbetsplats och mina arbetsuppgifter. Skulle jag dessutom få fortsätta mitt jobb där efter utbildningen så har jag ju större möjlighet att anpassa mitt schema och vilken del av hotellet jag kommer arbeta på och då lär jag nog känna att detta är rätt för mig. Låter väl rimligt va?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0