In the name of the moon, I will punish you..

Möte och informationsmöte på af idag, hur kul? Nja, men de senaste 4-6 personerna jag haft möte med har varit riktigt underbara att ha att göra med åtminstone. Peppande, något krävande men jävligt förstående, jag tar faktiskt hellre ett möte än att prata med dem i telefonen faktiskt. Jag blir jättekonstig på telefonen, det går inte att styra, det spelar heller ingen roll om jag vet att den i telefonen är trevlig och schysst. Jag lägger alltid ifrån mig telefonen som ett vrak och har lust att ge mig själv en rejäl örfil :/

Förövrigt, på mötet fick jag ännu en gång veta att alla praktikplatser som någorlunda passar mig ligger i Skoghall, whaz up?! Borde jag flytta ellör? Yuck! Dessutom så ska jag tydligen få träffa en ny person nästa fredag, må jag ha fortsatt tur.

Tittar på Sailor Moon just nu, japp 37gb värt. Japanskt tal och engelsk text, vi får se hur länge jag pallar, för rösterna är nååågot höga. Det riktigt skär i öronen stundvis. Men det är ju så bra, hon är helt störd och mobbas av sin katt, otroligt fab! Snart sovdags, natti natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0