Hetsen..

Seriöst, jag kan inte sluta tänka på kameror. Jag har haft min Canon EOS 400D sen sommaren 2008. Så den är ju något tråkig och jag vill desperat avancera. Innan 400D köpte jag några andra kameror, utan att riktigt fatta att jag var långsiktigt intresserad, inte heller fattade jag att det smartaste jag kunde ha gjort vid det tillfället var att lägga ner mer tid och pengar på att hitta en ordentlig kamera, fan att vara ung och dum alltså, det är lätt hänt, även för den bästa!

Det som utlöste detta inlägg var drömmen jag hade igår natt, jag drömde om den vackraste av de vackraste utsikter. Jag var försenad till något, men det gick inte att slita sig, allt eftersom det blev mörkare blev också utsikten läskigare, hemska djur och mörka moln uppenbarade sig i himlen. Jag fotograferade som en tok. Det kändes som om jag inte tog ner kameran så skulle jag dö, men det gick bara inte. Tillslut var det något som störde mig, jag sprang undan och tittade ner på kameran och alla bilder var något helt annat, skit.. Besvikelsen och ångesten var enorm och när jag trodde att det inte kunde bli värre så började min kamera är dela på sig, hur mkt jag än försökte trycka ihop den igen så var det omöjligt.

Mina ambitioner detta året är spara ihop pengar till inte bara en kamera utan två, vi får se hur den går, om jag får jobba något, om jag får vikariatet, för en av de uttänkta kamerorna ska jag fan ha iaf!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0