Lite..

Sportlov, men inte försvinner skol-måsten för det. Så när man har det i huvudet och känner sig blå. Så fokuserar man på utsidan och så känns det lite bättre, lite.


Dusty..

Jag älskar Khonnors skiva Handwriting.. Finns tack o lov på Spotify!


Khonnor - Dusty

...

Jag kommer blogga minimalt de närmsta 2 veckorna.

if it's too good to be true..


EMBED-Virtual Backlot Reel - Watch more free videos

...

Jag tog mig nyss en promenad, det var hur fint som helst ute. Inte farligt kallt alls, vindstilla, massor av små snöflingor och bäst av allt. Det var tyst, det var så tyst där ute att jag var tvungen att stanna upp och bara lyssna. Nu, studier och kvällmat.


Mrpregnant..

Hittade precis den mest obehagligaste, äckligaste youtubeanvändaren någonsin! Mrpregnant. Jag har sett någon av hans videor förut, men det var länge sen så han var glömd tills nu, nästan så att jag önskar att jag inte hittat honom igen! Euuuuw... :6

Om ni gillar äckliga videor så kan ni ju kolla in den här också. Henrik skickade mig länken nyss på msn, jag tror jag är ärrad för livet!!!

Burr..

Utanför mitt fönster.

Shiny and new..

Jag har flyttat min blogg till wordpress, men jag stannar här kanske en eller två veckor till, jag behöver finjustera lite på den nya iom att youtube-klippen inte riktigt ville hänga med när jag importerade alla mina inlägg härifrån. Jag har endast gått igenom 27 av 80 sidor med inlägg. Så stanna kvar här och ta det lugnt så hojtar jag till med den nya adressen i sinom tid :) Dessutom känns det bra att jag själv får lite tid, vem vet, jag kanske hinner ångrar mig?!

You people make me sick..

När jag tänker på vintern så hör jag den här låten, visst det finns mkt negativt med vintern. Det är svinkallt och det är svårt att ta sig fram. Men vintern kan aldrig bli så där vacker och mysig i mitt sinne om jag hela tiden får höra en jävla massa tjat om hur kallt och jävligt det är hela tiden. I tv-rutan, i tidningarna, från främlingar på bussen, folk på stan och alla man känner + facebook. Inte en chans att jag kan göra något fint av den här årstiden om det enda man hör så fort man ska kolla på tv, sitta vid internet eller gå utanför dörren är att höra all jävla dynga.

Visst, jag klagar också, men det är mest om jag glömt mina vantar eller liknande och då är jag medveten om att jag får skylla mig själv!

Múm - We Have a Map of the Piano

Limited edition..

Alla hjärtansdag kortet jag gjorde till Bella som hon sen gav till Jonas. Med tanke på tidspressen så blev det inte bättre än så här, så jag är nöjd! :)


Sweet..

Filmen jag nämnde i föregående inlägg (500 Days of Summer) har en specifik låt i soundtracket som jag hört tidigare (endast korta bitar i andra sammanhang). Jag hade glömt bort att leta reda på låten den där första gången (fy på mig!) och därför blev jag så satans lycklig av att få höra den igen. Jag fällde några tårar i filmen, men endast de två gångerna när låten spelades. Jag har en plan, att jag får lyssna på låten ytterliggare några gånger, men sen sparar jag den till sommaren.

The Temper Trap - Sweet Disposition

500 Days of Summer..

Vissa filmer vill man bara ÄGA.

Hater for a day..

Usch, idag har jag en sån där jag-hatar-alla-dag och vill ogärna ta mig utanför dörren igen. Men jag måste, ska ner till stan och hämta ut biljetter om ett tag. Vad som satte igång denna hatardag var bussfärden från stan till skolan, fick höra ca 15 minuters hästsnack, oavbrutet och i koncentrerad form, Yuck! Jag kom sent till svenskalektionen och givetvis var det prov. 10 minuter in i provet började jag störa mig, en stol som knarra till, någon som hostade, någon som pratade, papper som vändes, någon som snorade 4 gånger i minuten ect. Alla ljud upprepade sig x antal gånger och sen började dem gå en efter en. Jag pendlade mellan hat och frustration :( Ja, jag har koncentrations problem, fast det kanske säger sig självt?! :P

I hate painting..

Jag älskar speed-painting, den här är från Bokkei.


True that..

Usch. Hemsk natt igår, men nu är allt bra igen. Kollar på Sällskapsresan och snart är det dags för plugg, har nämligen prov i veckan. Ryser bara jag tänker på det, prov och läxor är inte min grej!!

Ventilation..

Jag mår något otroligt dåligt. En smärta som det var evigheter sen jag kände. Att se mig själv i spegeln är farligt just nu, det finns så mkt ledsamhet och smärta i ögonen att jag inte vet var jag ska ta vägen om jag fick se dem igen. Jag var precis inne i badrummet, borstade tänderna, kunde inte sluta gråta och jag kunde inte se mig själv i ögonen, endast i ögonvrån anade jag hur dem såg ut. För jag har sett dem tidigare, i andra svåra stunder och vet vad som väntade mig, så jag lät bli.

Nu äntligen börjar min hjärna varva ner igen, när jag skriver. Jag är urusel på att uttrycka mig i ord, men fokusen finns där och det räcker.
-------------------------------------------------------------------------
Nu har jag blivit lugn igen, tänk vad lite gråt hjälper. Så satans skönt! Jag vet att det kan uppfattas som väldigt tillgjort och överdrivet. Men det är så jag kände ikväll.. och ärligt talat, jag har kanske inte sett jättemånga ledsna ögon i mitt liv. Men mina ögon, jag saknar faktiskt ord på hur mkt smärta dem kan projicera.

Näsborrar..

Hey, look up my nostrils, there's a whole world up there!


Múm..

Den här låten fascinerar mig! :)


Múm - Dancing Behind My Eyelids

What ever floats your boat..

Jag läste precis ett inläggThe World's Best Ever.


Ett vackert foto taget av Eric Marrian, hans fotografier beskrivs som "soft, erotic, and minimal". Vad jag gillade ännu mer än själva fotot var kommentarerna till inlägget:

Max: "the fem form is out the male nude is in. get with the times y’alllll"
THE ENABLIST: "We prefer the female nude max!"

Självklart..

Denna dagen ett liv.. Suck, det här har varit en rejält tröttsam dag. Natten till torsdagen var tuff, ingen sömn, jag var uppe hela natten och pysslade med ett alla hjärtansdag kort till Jonas. Eller snarare till Bella för att sen ges till Jonas. Men jag fick faktiskt skylla mig själv i och med att jag haft ganska många dar på mig. Sen var det rätt skönt att hålla på med lite kretivt, samtidigt som jag kollade på filmerna Up, The Proposal, The Hangover och Brüno. Självklart började jag gråta 10 och 20 minuter in i Up, det var fan-i-mig en fin film!

Sen var det dags för matte, fast jag trodde ju inte att det var matte, jag hade intalat mig själv att vi hade svenska :S Dessutom så är vår mattelärare så satans jobbig, han är trevlig och kompetent, I'm sure! Men sättet han går igenom saker och ting, sättet han förklarar det på är ofta väldigt frustrerande. Hur som helst var jag tvungen att gå ifrån lektionssalen bara för att orka med och eftersom det var självstudier den sista halvtimmen och jag inte hade boken med mig så gick minuterna grymt sakta.

När jag slutade mötte jag upp med Bella, som hade sin "lillebror" med sig, träffade även på Vicky, som är en person jag och Bella gick i samma klass med på gymnasiet (det första året). Jag pratade knappt med henne då om jag minns rätt. Vicky, Bella och jag gick och käkade på Karlstads minsta thaimat ställe, min mage skrek av hunger, älskade thaimat!

Efter maten skulle Bella iväg och träffa Jonas så jag och Vicky gick vidare, till make up store bland annat, behövde en ansiktsmask, för min hy ska bli bortskämd i helgen, oh yeah! Haha.. Vi var värsta klagparaden, efter alla negativiteter jag samlat på mig de senaste dygnet så är det kaske inte så konstigt.  

Efter att Vicky stuckit stötte jag ihop med Sanna, hon är ju värsta energiknippet, söt som jag vet inte vad.

Hemma krashade jag.. of course!

X(..

Usch vad jag har ont i munnen, min undre vänstra kindtand håller på att klänga sig uppåt. Idag har jag haft en allmänt jävla pissig dag. Jag sover så jävla lite, äter för lite, dricker för lite vatten och jag känner att jag snart kommer att implodera. Jag vet att jag klagat om det här tidigare, men det finns inte så mycket annat än det som tar upp mina tankar :(

Nu ska jag försöka koncentrera mig på annat.. :6

Gaga-dollar..

Lady Gaga-dollars


24..

Klockan är nu efter tolv och jag har därför fyllt 24 år, men jag är inte ett dugg mognare för det :)






I like..

Min mamma har tallrikar och skålar i sin butik Ahanoll512 som jag kollar in varje gång jag är på besök. Jag säger inte detta i hopp om att få det i födelsedagspresent, jag säger det för att jag precis hittat en bild på dem från i sommras. Nästa gång jag är på besök i Vara ska jag lämna plats i bagaget för dessa fina tallrikar och skålar.


Enkla och snygga!

Lista ut, lista in..

Jag är så jävla tråkig idag så jag var tvungen att deleta hela inlägget och börja om. Jag får fan bättra på mig tills imorn. Det enda jag gjort idag är att lyssna på Spotify och göra ett nytt youtube konto. Spotify-listan som jag fastnade i var den Shelley skapade så att hennes blogg-läsare kunde fylla den med musiktips. Jag la till åtta låtar, närmare bestämt...

M83 - We Own the Sky
Smashing Pumpkins - Pug
Promise and the Monster - Antarktis
Red House Painters - Katy Song
Band of Horses - Detlef Schrempf
The Appleseed Cast - Losing Touching Searching
Enter Shikari - Sorry You're Not a Winner
John Mayer - Heartbreak Warfare

Spotify länken hittar ni här.
-----------------------------------------------------------
Det  är någon som lider brist på respekt, som har radderat en massa låtar från listan, så jag har lagt till mina egna låtar kanske fyra gånger om, nu verkar det som att personen/personerna har slutat upp, men man vet aldrig.. Har dessutom lagt till några fina Khonnor låtar till listan :)


...

Följ min blogg med bloglovin

Katter och fyrverkerier..


Nyår. Katterna f.v Nora och Tyra tittar på fyrverkerierna. Synd bara att lampan speglade sig i fönstret!

Well duh..

Ligger i sängen just nu, huvudet pulserar lite, huvudvärk pågång?! Har haft lite väl mkt huvudvärkar på sistone. Kanske har jag svårt att hantera både skola och mig själv samtidigt?! Druckit för lite vatten, sovit för lite, ätit för lite, levt för lite :S Det är inte så jävla konstigt egentligen!!

Längtar så hårt tills imorn, FREDAG!!! Jag ska tvätta.. Inte för att jag ser fram emot själva tvättbiten, men jag ser verkligen fram emot att organisera mina kläder, lägga undan dem ordentligt. Få det gjort. Jag har ignorerat mkt som behövts göras, så det ska bli redigt skönt. Jag har även bestämt mig för att laga mer mat, för det är jag riktigt dålig på, jag kan gå en hel dag utan mat och den typen av dagar ökar ju sämre jag mår och gör att mitt dåliga humör växer sig till en ond cirkel. Men nu är det små steg som gäller.

Pappa kommer hit en sväng på måndag, jag hoppas på en kort och trevlig visit. På fredag, nästa vecka, då ska jag hem till Bella och träffa Olivia och två nya karaktärer, vilket jag ser grymt mkt fram emot!

Dirty Diana..

Som jag tidigare sagt så har både min bror och jag en varsin Diana F+ kamera. För att förtydliga så är Dianan en analog kamera, som gör att man har väldigt lite att säga till om när det kommer till själva resultatet. Det kan vara negativt i och med, som jag känner nu, att jag har en oro över om det kommer finnas en endaste bra bild. Men samtidigt, så finns det något så fint i den minimala kontrollen. Jag måste helt enkelt släppa den oro jag har, eftersom jag är illa tvungen. Det ger en liksom inget, gjort är gjort.
Så jag ska snart gå och få dem framkallade, jag är så satans nyfiken.

Jag fick sno några av brorsans Diana foton :)
Tagna i Malmö vintern 2009







Födelsedagskort..

Min mamma fyllde år tidigare i januari. Förutom broschen jag skickade på posten fick hon ett personligt födelsedagskort. Jag gjorde kortet innan jag ens funderade på vilka tre foton jag skulle använda mig av, men det funkade iaf, eller hur?! Visste inte riktigt vilken typ av foton jag skulle använda mig av, borde kanske ha tagit ett foto på henne. Men nu blev det som så.. Det första fotot är på mig, min bror och tre troll, det andra på mig och det tredje på min bror som är halft nedgrävd i trädgården :) 


RSS 2.0