Vä-Dret..

Vädret är minst sagt besvärligt. Så vi är alla innomhus. Ungarna sitter vid varsin dator på övervåningen, mamma sitter vid sin, Henrik ligger i sängen bakom henne. Björn och jag sitter i samma rum på två olika soffor, han vid tv:n och jag med den bärbara datorn i knät. Hade det varit någorlunda varmt hade jag suttit på altanen med boken jag lånat av Bella i stället. Men nu är väDRET (Vä-skit, för er som inte fattar dialekt) som det är. Det regnade och blåste som fan för ett tag sen, nu är himlen bara grå och kall.

Jag brukar sällan klaga på vårt sommarväder, för jag gillar inte när det är för hett och soligt. Sen älskar jag regn.. Men då ska det regna på rätt sätt och vara varmt emellanåt också.

Jag kommer ihåg dagarna omkring studenten, som jag tog för tre år sedan. Då var det så varmt om nätterna att jag var tvungen att sova i lakan. Nu känns det som att duntäcket jag har knappt räcker till.

Fast jag har det ganska skönt i alla fall, trots det dåliga vädret :) Ikväll blir det god mat och ja.. Jag vet inte riktigt vad det blir. Tv/film , mat och gott sällskap står högt i kurs här. Fan vad skönt!

"There's a lot of sad people here in Sweden, I think it's because it's mulet" :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0