Too little, too fucking late..

Den här dagen har gått extra mega slow, känns inte som jag har gjort något vettigt idag över huvudtaget. Jag har varken packat eller gjort min pastasallad än. Jag tror att allt är ihopkopplat med Matrix filmen som skulle visats igår. Jag som var så sugen på att se den igår. Men vad gör dem, visar fel fucking film med Sylvester Stalone och när tv6 visade Matrix idag istället med en liten ynklig torr ursäkt strax innan start kände jag bara; Too little, to fucking late! Stängde av tv:n.

För när jag blir sugen på att se en film, så ska jag se den!! Snacka om avtändande :6

Jag fick träffa Bella, Sanna, Kristian & katterna idag åtminstonde, höjdpunkten på dagen :) Kommer inte träffa Bella på cirkus två veckor, känns lite snyft-varning. Men det kommer säkert gå fint.

Shit vilken skratt-attack det blev idag. Bella pratade nämnligen om Stina-Lee, (bloggaren, som jag aldrig läst och därför inte har någon koll på) och eftersom Bella nämde Paradise Hotel några meningar tidigare. Blev jag förvirrad och trodde hon pratade om Lee-Britt. Hemsk liten människa, finns hon ens på riktigt?! Sicket Fôlk. Minns ni inte henne har ni ju bara en sak till att vara glad för.

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Jag kommer minsann att tänka på dig/sakna dig också. Men två veckor går snabbt. Och sen är jag hemma och ledig igen.

2009-06-18 @ 10:44:03
URL: http://triffin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0