Pics och musik..

Tisdagen var verkligen en fin dag, sommrig som bara den :) Bal var det ju också, för de som tar studenten of course. Jag, Bella och Sanna tog innan dess bussen till Jennie som ville ha lite foton tagna i trädgården. Efter det fick vi skjuts in till stan och gick raka vägen till biblioteksparken (heter det väl?!) utanför bluemoon. Packat med folk, bilar + en häst. Var helt övertygad om att hästen skulle få stolleryck och skena i väg, panik, skräck, några skadade, en död och rubriker över hela landet "Polleryck i Karlstad - En död".. Sorry jag kom inte på något bättre :S

Vi stod där ett bra tag, jag trivdes som bara den, men Bella och Sanna var nog inte lika glada. Det blev ytterliggare några foton på Jennie, några på Seb och några på Rickard. Det kändes skumt att plåta Rickard, han såg oss ju inte, det var säkert därför. Jaja, så blev det iaf. Har snart redigerat färdigt fotona, några hamnar säkerligen här.

Idag vet jag inte riktigt hur det blir, har lite löst potensiella planer, ge mig ut på stan tänkte jag iaf göra, ta lite pics, lyssna på musik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0