Organiserat Kaos..

Igår vaknade jag omkring tolv, gick upp runt ett, gjorde i ordning mig runt två och gick och handlade vid tre. Dagen började minst sagt bra, lugnt och skönt var det. På ica ringde mamma, vi bestämde att hon och Agneta skulle komma över en stund vid halv fem. Jag blev något stressad. Jag önskar att jag hade mod nog att visa hur min lägenhet ser ut i stökigt skick, eller.. Iofs sig nu när jag säger det så skulle jag faktiskt kunna tänka mig att göra det. Att erkänna mina brister, gör det enklare för mig att genomföra det mina brister har kontroll över, psyket är en underlig sak. Hur som helst..

Hemma fick jag en mindre ångestattack när jag såg vad klockan var, men jag började städa trots detta och gjorde det i rasande takt. Jag presterar nämligen bäst under tidsbrist, när det kommer till städning åtminstonde. Jag blev förvånad över hur mkt jag hann med utan att ha slitit ut mig det minsta. Shit vilket hästjobb jag gjorde.

Sinnet lättas verkligen upp av en städad miljö, även om jag faktiskt föredrar lite stök. Organiserat kaos. För hellre det än ett kliniskt rent hem och jag hade verkligen inte mått bra i ett sånt där hem där väggarna är vita och möbler och inredning säger nada om ens personlighet. Färg och lite stök is the shit!

Fikade och hade det trevligt.. Trevligt att ha dem här, trevligare att de gick. Ensam i min fina, rena lägenhet :)

Kvällens filmer, Äppelkriget, Twilight och Sex, Lies & Videotapes

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0